Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende Mezomorf oluyorum her şey uyuyor az yağ az kilo bol adele geniş omuzlar ama yavaş gelişiyoruz işte belkide millete özenip fazla ağırla girmemden dolayıdır
Uzun zamandır (yaklaşık 1.5 yıldır) gözlem yapıyorum gerek salondaki antrönörüm, ailem (özelliklede babam) spor ile ilgilenenler vs. vs.. Bunun yani vücud yapılarının farkındaydım ama bilimsel olarak bilgi edinememiştim demekki gerçekten bu spora kafa yorup iyi gözlemlemişim kendimi övmüyorum yanlış anlaşılmasın ama şuan bu konuyu bulup okuduğuma mutlu olmakla beraber babamın Endomorf grubuna dahil olup benim Ektomorf grubuna dahil olmam beni çileden çıkarmak ile beraber mutsuz ediyor.. 20 eylül itibari ile antremana tekrar başlamış bulunmaktayım umarım herkes hayalindeki vücuda sahip olur.. Saygılar..