Vücut Siparişi ? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğim gibi yeniyim yani bilmişlik yapabilicek kadar bilgim yok vericeğiniz bilgiler karşısında boynum kıldan ince sadece anlatmak istediğim irileşmekten çok yağ yakıp kasları belli etmek istiyorum bende 2 aylık sporcuyum ama daha bir şey değişmedi gib gibi :p[DOUBLEPOST=1443645772][/DOUBLEPOST]Türklerden örnek vermem gerekirse barış arduç gibi bi vücut derdim
1rm31b.png
1rm39b.png
Yabancılara geçersek
4823dY.jpg
-
kJ3a2v.png
-
25mRMO.jpg
Aradığım aşşağı yukarı vücutlar bunlar umarım foruma göre yanlış bir şey yapmıyorumdur yorumlarınız için teşekkür ederim.
Plaj vucudu istiyosun yani yogun kardiyo yapmalisin. En kolay yapilan vucudun plaj vucudu oldugu soylenir hep.

İnsanoğlu hep elindekinden fazlasını ister, onun için iyi kötü çabalar yada sadece isteyip şikayet eder. 3-5 ay sonra plaj vucudu elde etsede fazlası için çabalayacaktır. En iyisi burada ki gerçek spor felsefesini anlayabilmek için bir yerden başlayıp devam ettirmek. Eğer ki amaç yarışma değilse ki olmamalı; Estetik, Sağlık, performans şeklinde bütün olarak bakmakta fayda var. Kolay gelsin.

Tanrı Türk'ü korusun.

Vallahi ne kadar kolay ne kadar zor onu görücem şimdilik günde 30 dk cardio yapıyorum peşine ağırlık sizce yeterlimi?[DOUBLEPOST=1443718220][/DOUBLEPOST]
İnsanoğlu hep elindekinden fazlasını ister, onun için iyi kötü çabalar yada sadece isteyip şikayet eder. 3-5 ay sonra plaj vucudu elde etsede fazlası için çabalayacaktır. En iyisi burada ki gerçek spor felsefesini anlayabilmek için bir yerden başlayıp devam ettirmek. Eğer ki amaç yarışma değilse ki olmamalı; Estetik, Sağlık, performans şeklinde bütün olarak bakmakta fayda var. Kolay gelsin.

Tanrı Türk'ü korusun.
Benim asıl amacım sağlık çünkü bahsettiğim olay dizimde sorun var sporu bırakmam halinde ameliyat olmam gerekicekmiş 1 amacım sağlık 2. amacım estetik bi görüntü olsun en azından giydiğim gömlek falan yakışsın istiyorum teşekkür ederim :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı