Bu konudaki engin bilgilerini alabilirmiyiz ???bu doktoru tebrik ediyom bende söyledim zararlı bunlar kısır yapar sonunda benim dediğime gelecek herkez
ben kolay kolay dalga geçmem tabiki sorup bilgili üyelere cevap alacaksın zaten sen kötü bir şey dememişsinki sorun şu bazı üyeler bilmediği konu hakkında atıp tutuyorlar tepki onlarıdır yoksa efendi gibi soru sormuştursun tabiki aynı şekilde efendi gibi cevabını alacaksındır yalnız forumuda araştırmanı tavsiye ederim birde tvde her söylenenede kulak asmamak lazım kısacası yukarıdada yazdığım gibi çoğu profesyonel bodyci evli mutlu çocuklurockybalboa7 Çok teşekkür ediyorum ben bu haberi tv de gördüm sonuna yetişebildim sonunda duydugum kadarını siz tecrubeli arkadaslarla paylasıp bilgi almak adına.. ama görüyorumki cogunuz dalga konusu etmissiniz konuyu.. düzgün cevap vermek cok zor olmasa gerek.. kafamdan uydurup burda kimseyi ne huzursuz nede mesgul etmek degil maksadım. bende spor yapıyorum bu yüzden ögrenmem gereken hersey merak konusu olabiliyor.. sizler de sorarark ögrendiniz.. sacma sapan yanıt vericek olanlar yanıtlamasın Rica ediyorum... !
bu doktoru tebrik ediyom bende söyledim zararlı bunlar kısır yapar sonunda benim dediğime gelecek herkez
doğuş kısır olmadımı tedavi olacam demedimi siz hala neyin peşindesiniz körmüsünüz profesonellerin çocuğu varmış adam adam kısır olmayım diye bi dünya daha ilaç alıyo perişan ediyor vücudu
Bu goruse gore her sigara icen akciger sorunundan olur, alkol tuketen de karaciger den.