Backandbetter
Üye
Evet soru gayet açık, gerek spor salonunuzda gerekse sosyal medyada gördüğünüz ağır ağırlıklar kullanarak çalışan bayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben 17 yaşındayım mesela, ne diyorsunuz?
Ağırlık çalışan kadın her zaman 1 adım öndedirEvet soru gayet açık, gerek spor salonunuzda gerekse sosyal medyada gördüğünüz ağır ağırlıklar kullanarak çalışan bayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben 17 yaşındayım mesela, ne diyorsunuz?
Bu konuda sana katılıyorum sevgilimi karımı kızkardesimi vs. o kadar adamın icine atmazdım..Herkesin görüşü farklıdır ama benim sevgilim o kadar erkeğin arasında spor yapsa ben açıkcası göndermem . Bunu söylediğim için eleştirebilirsiniz spor salonuna gitmesi normal bir sürü bayan var ama body vs salonlarda %80 erkeklerden oluşuyor öyle bir ortamda sevgilimin/eşimin spor yapmasını istemem .
Spor yapan bayan herzaman bir adım öndedir tabiki helede güzel giyiniyorsa yakıştırıyorsa bir çok erkeği etkiler .
türkiyede dediklerinde haklısın maalesef cinsiyet ayrımı çok yüksek şekilde var. o yüzdende çok saçma fikirler ortaya çıkıyor ama yapacak bişey yok bize böyle öğretenlerin hatası umarım biz çocuklarımıza cinsiyet ayrımının olmadığı güzel bir ülke bırakabilirizHerkesin görüşü farklıdır ama benim sevgilim o kadar erkeğin arasında spor yapsa ben açıkcası göndermem . Bunu söylediğim için eleştirebilirsiniz spor salonuna gitmesi normal bir sürü bayan var ama body vs salonlarda %80 erkeklerden oluşuyor öyle bir ortamda sevgilimin/eşimin spor yapmasını istemem .
Spor yapan bayan herzaman bir adım öndedir tabiki helede güzel giyiniyorsa yakıştırıyorsa bir çok erkeği etkiler .
ikisini toplasan, şu meşhur paylaşımındaki yüzde 25 lik hatun etmezBen de açık söylüyorum, nasıl yaptığına göre değişir. Örneğin:
a- taş: http://www.t-nation.com/system/publishing/article_assets/656/original/mirror.jpg
b- karşı kaldırıma kaçarım: https://1.bp.blogspot.com/-AiDQl_dVOWc/TZ-c7x9RLTI/AAAAAAAABng/5K9spDpYo2k/s1600/female bodybuilder %285%29.jpg
Hahah... Buyrun yaver beyikisini toplasan, şu meşhur paylaşımındaki yüzde 25 lik hatun etmez![]()
Hocam yine çok doğru tespitle son noktayı koydunuzErkekte ne kadar kas o kadar testosterone anlamına gelirken, kadında da ne kadar yağ, o kadar östrojen demek. Bir kadın ölçüyü kaçırmadan ağırlık çalışmalı, zerafetini bozmayacak düzeyde kütleye sahip olmalı, aynı zamanda da belirli düzeyde vücut yağıyla barışık olmalı. Bilhassa kuvvetli kalça, bacak kaslarının üzerine % 25 - 30 yağ oranı iyidir diye düşünüyorum.