R
ruthless
Guest
git yaptır ozaman edit hsd boş msj atmanın ne lüzumu vardı bizden izin almana gerekmi var varsa yaptırabilirsin
dövmeyi yaptırınca dindenmi uzaklaştın.böyle bir şartmı var dövme yaptırmak için :xRahatslz dedi:arkada$Lar benim koLumda ve omzumda 2 tane dövme var kücükken yaptirdim ve $uanda pi$manim yanLi$h yoLda oLduqmu anLadim ve artik dine dönmek istiyorum . bana yardimci oLabiLecek arkada$Lar ariorum. $u Lazer tedavi icin bana bi mekan bi yer yada bi doktor Lazim biLdiqniz bi yer varsa Ltfn [ [email protected] ] msn adresim beni ekLeip bana yardimci oLabiLirmisiniz .. $imdiden her$ey icin t$k. ederim .. seLametLe kaLin ..
bu şekilde yazmak ıstedıgını ben anladım fakat yazı seklı okadar anlam dışına taşacak turden olmuşki sanki dövme yaptıranlar yaptırmadan once gidip dinden çıkıyorlar.bu yazıyı okuyanların kendilerine dinsiz yakıştırması yapıldıgını sanması guzelmı olur.verılecek cevapları bir düşünüp ona gore soru sormak daha yerınde bır davranıs olur.bu yuzden bu turden konularda yada fiziğe işlenecek temalarda çocukluktan tamamen çıkıp en azından iş hayatına basladıktan sonra karar verılmesı gerektıgını savunuyoruz.bu dövme ömür boyu taşınır.silindikten sonra bile iğnelerin girip çıktığı yerlerde noktacıklar halınde bbır silüet kalıyor.bunu engellemek şu anki teknolojı ıle ımkansız sanıyorum.birde zımpara yontemı var.dovmeli kısımın ustu cerrahi operasyon ıle kaldırılıyor ve yara iyilestıkten sonra dovmeden eser kalmıyor.en pahalı ve acılı yontem bu.veyron dedi:anladığım kadarıyla arkadas soyle demek istemiş
artık dinle daha içiçi yaşamak istiyorum ama dövmeleri kendime yakıştıramıyorum pişmanım..
Ben böyle anladım
mesaj editlendiği için yazılanlara cevap veremıyorum fakat bilgimden yada açıklamalarımdan şüphen varsa aynı yazıyı ozelden ıletmenı isterim.bu turden hassas konulara istismari yaklaımları sevmediğim gibi verecek cevabımda çoktur.Excursion dedi:Guardbody'nin yaklaşımına katılmıyorum.
Edit(Blitz) : Nazik ve Saygılı olun. Uygunsuz dilde konuşmaktan ve kişisel saldırılardan kaçınalım.Aşağılayıcı, kaba, ahlâk dışı, nefret dolu, tehditkâr ve kanunlarla çelişecek içerikler gönderemezsiniz. Bunları dikkate almamanız durumunda, duruma gore uyarı alırsınız veya siteden süresiz/süreli uzaklaştırılırsınız (süresiz uzaklaştırıldığınızda servis sağlayıcınız da durumdan haberdar edilir).
-Mesajın Editlendi
guardbody dedi:edit görünce şahsıma hakarete kadar gitmiş konu diye düşündüm ama hakikaten yanlış anlaşılmayacak gibide değilsağlık olsun.umarım konunun muhattabı en kısa zamanda gereken düzeltmeleri yapıp asıl yanlış anlaşılmaları düzeltir.bende diyorum bu adam bugün kesin anksiyete haplarını almadı ve gelip bana vurdu
forumumuzda bir zamanlar yanılmıyorsam ilgili konulara cevap veren doktor vardı.bu konu hakkındada en kısa zamanda bir müezzin falan foruma mod yaparsak büyük yardımı dokunur.uzadıkça uzuyor ve çözüm bulunamıyor.