uzun kollu t-shirt ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lodric
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lodric

Üye
havalar yavaştan soğumaya basladı birisinden duymustum uzun kollu t-shirt ile calısmak ama sadece soğuk havalarda daha fazla kan pompalatıyormuş ne derece doğru savunulacak yanı varmıdır arkadaşlar ?

daha fazla kan pompalatması gibi birşey olduğunu sanmıyorum ama teri soğutmamak gerek ve bunun için uzun kollu giyilmesi gerektiğini biliyorum

Ben bunu bilmiyordum üst çıplak çalışıyorum özellikle bacak ve bench presste su gibi terliyorum sırılsıklam olur.

Ben bunu bilmiyordum üst çıplak çalışıyorum özellikle bacak ve bench presste su gibi terliyorum sırılsıklam olur.

Mekan sicakligi yuksek ise ve terin sogumayacaksa istersen alt tarafida cikar senin bilecegin is.

Burdaki amac genel anlamda vucut sicakligini korumak, benim salonumda isi hep ayni seviyededir ornegin. Rahatlikla atlet ile vucut isisini koruyabiliyoruz.

her zaman sporda türü ne olursa olsun , terinizi emecek şekilde fanila giyilmesi önemlidir...

vaktiyle, "bill pearl" yün fanila giyerdi...))

bizde "olimpik halt6er "çalışırken "yün fanila "giyerdik ( tabi kaloffreler stadda yeterli olmadığından !...)

Back
Yukarı