bu tarz konular ne yazık ki islamiyet dininde korkutularak anlatılır.
dedelerimiz ninenlerimiz zaten islamca yasak olan bir şey yaptığımızda bizi korkutarak büyüttüler.onu yaparsan çarpılırsın bunu yersen cin yalar suratını vs vs.
tamamen bilimsel bir şeydir.
kısaca vücut uyurken beyin uyanıyor.
1-2 defa başıma geldi hiç de öyle üstümde maymun,cin vb malukatlar görmedim.olmaya başladığında uykum tamamen kaçıyor zaten sanki saat öğlenin 3ü.4-5 dakika sürer genelde beklerim geçmesini o sırada yarınki antrenmanımı düşünürüm ağırlık arttırıp arttıramayacağımı düşünürüm.ya da hangi kıyafetimi giyeceğimi falan düşünürüm.islam korku dini değil aslında fakat televizyonlar ve eski jenerasyon bizi islama hep korkutarak bağlamaya çalışmakta ve bu beyne kazınmaktadır.
olduğu zaman sakın dua falan etmeyin çünkü bunun dinle falan hiç bir ilgisi yok.eğer dua etmeye başlarsanız islamdan korkmaya başlarsınız ki bu kötü bir şeydir.
olduğu anlarda sakince durun geçmesini bekleyin.
Aslında durum dediğinizin tam tersi. Bilginiz arttıkça korkunuz azalır. Cinlerin nasıl varlıklar olduğunu, güçlerinin sınırlarını, korunma yollarını bilirseniz bu olaylar başınıza geldiğinde dine ve insan dışındaki varlıklara inanmayanlardan çok daha rahat ve soğukkanlı olursunuz.
Hele sakın dua etmeyin tavsiyenizin mantığını anlamak mümkün değil veya dua edince İslam'dan korkmaya başlamak???
Şimdi böylesine mesnetsiz bir iddiaya cevap verince yine tartışmayı alevlendiren benmişim gibi muamele göreceğim için kısa kesiyorum. Bir konu daha benim yüzümden kilit yemesin.![]()
Buraya 4 sayfa yazı yazılmış bu konuyla ilgili çoğu kişininde başına gelmiş.Bu tarz muhabbetler artık sıkıyor insanı gözle görmeden inanmam arkadaş o kadar cinlere sövdüm ıslık çaldım gelin lan dedim vs. vs. tın yok .Kısacası sizlere olanın kesinlikle bilimle alakası vardır.Arkadaş başlıkta açıklamış birçok faktör varmış bunun olması için geçici felç falanda deniyormuş.Gözünüzü seviyim yok karabasan geldi kafama oturdu kalkamadım bana hiç inandırıcı gelmiyor.Zaten beni inandırmak zorundada değilsiniz saygı duyuyorum görüşlerinize buda benimki...
mideniz doluyken sirt ustu yatip uyumayin.