Uyguladığım Program Doğru mu

azimlisin tebrik ederim dostum, bahçedeki otları yediğimi hatırlatım yaş pastası yerine. :) demn kuzenlerim 1 kutu ıcınde 50 tane mı ne kucuk boy snıcerkes cips kola yaş pasta yediler, ama yiyip pişman olacağıma acımı çekerimi başarıma ulaşmaya çalışırım dedm, neden basladıgımı dusundum yemedım. :) utanmazlar 5 kişi 50 lık snıkeersi yediler 1 kutu dedım ama hrlde hepsını orya sıgdırdılar normalde 4-5 kutu olması lazım :D snıkers gorunce ıcım gıdıyor. :D

sen yapabıldıgın kadar yap kardesm zamanla yukselırsın.. formunu ızle mesela ılk ay 8 tekrar yaptın barfıx de 2.ay 8 ın altına dusuyorsan kas kaybettın demektır veya kasdakı glikejon yani su boşalmıştır ve kas kaybı olucaktır hatta oldu bile, ama tekrarı geçebiliyorsan tamamdır, yeterki kendini çok zorla, zorlaki hormonların devreye girsin. :D
Dediğin gibi abi o arkadaşlara mesaj attım şimdi cevap bekliyorum. Gerçekten çok zor bir işi başarmışsın onlarda nasıl yediyse o kadar aynen yiyip pişman olacağına yeme hiç. Ben çok zorlanırdım öyle bir durumda olsam :D Aslında benim hedefim bu yaz düzgün bir fit vücuda sahip olmaktı fakat olmuyacak heralde yine belli olmazda sürekli program değiştiriyorum zaten bu programda sabit kalıcam çokta hoşuma gitti. Artık diğer yaza harika bir vücutla gireriz inşallah :) Dediğin gibi formumu izleyicem artık bir tarih atarım 16.04.2014 street workout başlangıç diye 20-25 gün sonra veya 1 ay sonra tekrar yaptığımda barfikste veya başka bir harekette inşallah düşüş olmaz. Mesaj attığım arkadaşlarla cevap versinde tam bilgili olalım şu konuda yanlış yapmayalım.

Güncelleme : Beginner Buradan başlangıç programını buldum 1 gün arayla sırayla hepsini yapmayı planlıyorum. Sırayla soldan sağa doğru 2 şer resim olarak gitsem doğru olur mu sizce ? (Pembe olanlar yani girls olanlar hariç.)

dostum ilk olarak kilo almasın bide bence dumbelle filan ugrasma Barfiks dips şınav mekik bi sürü çeşidi var bunlardan bi program yap daha etkili olur ben şahsen öle yapıyorum çok etkili gerçekten.

dostum ilk olarak kilo almasın bide bence dumbelle filan ugrasma Barfiks dips şınav mekik bi sürü çeşidi var bunlardan bi program yap daha etkili olur ben şahsen öle yapıyorum çok etkili gerçekten.
Beginner Bunu uygulamak istiyorumda (pembeler-girls hariç) sırasını bilmiyorum soldan sağa doğru öyle bir sıra yapsam günde 2 tane (çok yorulursam 1) olarak devam etsem olur mu ? 2 günde 1 antreman yapıcam. Olur mu sizce sıra dediğim gibi olsa sorun çıkartır mı ?

Bana kalırsa hergün bitane yada ikitane farklı bölgeni çalıştır haftanın bi gününüde off gün olarak geçir.

Back
Yukarı