Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
5 aydır yapıyorum bb sporunu daha önce Protein Tozu kullandım bir arkadaşımdan tavsiye aldım Amino acid olarak animal pak ı almayı düşünüyorum yanında animal stak mı alım tavsiyeni bekliyorum şimdiden teşekkürler.
animal pak amino asit değildir. multivitamin&mineral&antioksidant&amino asit vs içerir. ama günlük alınan 1 paktaki amino asit değeri 1,5grdır.
antreman oncesı yada sonrası yada sabah yada aksam takfıye sayılacak bı deger degıldır. biraz daha araştırma yapalım...

arkadasım amino acid e hiç gerek yok bana kalırsa animal pak + animal stak al yanındada whey protein kullan (izolate olursa daha iyi ) idmandan hemen önce ve hemen sonra atarsın ama unutma cinsel diyet önemli

dogukan 2013 yazıyoda açıldıktan sonra ürün 4 ay kullanılmasa açıldıktan sonra mesela bi bozulma falan yaparmı onu merak ediorum

5-6 gr proteini nerden çıkardın ?
Sperm ile birlikte dışarı enerji veren maddeler, vitamin/mineral vs maddeler atılır.
Sonrasında ki yorgunluk ve halsizliğin kaynağı da bu.
Bi de ne kadar kalori harcandığına bak.
O zaman anlarsn.

ve bu arada animal pak ve stak kombine yapılınca veya tek kullanılınca sıkı antreman ve 21 gün de tüketşim gereklidir arkadaslarım ( bu arada elim ve serce parmağımda kırık var sizde dua edin de antremanlarıma erken baslayabileyim)

bir kutu animal pak alın ve düzenli olarak kullanın antremanınıza ve beslenmenize özen gösterin kutu bittiğinde ve aynaya baktığınızda pişman olmayacaksınız garanti ederim...

Hiç bir üründen 1 kutu kullanıp da büyük deişimler almak mümkün deil ki, hele ki bi multivitamin-mineral kombinasyonundan.

O kadar abartmayın bu ürünü, standartın üstünde bi kombinasyon, hepsi bu.

5-6 gr proteini nerden çıkardın ?
Sperm ile birlikte dışarı enerji veren maddeler, vitamin/mineral vs maddeler atılır.
Sonrasında ki yorgunluk ve halsizliğin kaynağı da bu.
Bi de ne kadar kalori harcandığına bak.
O zaman anlarsn.
100-150 kalori bu kadar yormasa gerek tamamiyle psikolojik
ingilizcen varsa burayı oku
http://www.scoobysworkshop.com/mythmasturbation.htm
eğer bahsettiğin gibi çok kalori yaksaydı kimse kardiyo yapmazdı

arkadaslar anımalpak +nıtro+hydroxycut kullanıyorum rejim dönemındeyım da cok az bı bulantı yapıyor acaba böle bı yan etkısı hısseden var mı yoksa ben rejımdeyım dıye mı bana böle oluyor..daha önce de cok fazla supplement kullandım ama ılk defa böle bısey hıssedıyorum...

animal pak hakkında

Arkadaşlar ben halen günde 2 ölçek protein 2 ölçek creatin ve 8 adet amino 3100 tablet kullanıyorum bu pakı kesinlikle almak istiyorum eğer bunlarla kullanırsam zararı olurmu hepsi universal gerçi pakdada creatin var ama ...
Birde bu ürün en ucuz 120 tle şöle 70 80 e bulamazmıyız baktım yabancı sitelerde var ama bir sorun çıkarmı şimdiden saolun ....weightlifter

Back
Yukarı