Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
Ben bir kutu bitirdim ve hatta 2. kutuyu da aldım. Metal kutunun üzerinde sporda kullanım diye bir etiket var ve orada yazana göre antreman öncesi alınan öğünden yarım saat sonra kullanılması şeklinde. İlk başlarda böyle yapıyordum, ama son zamanlarda sabah kahvaltının peşine almaya başladım ve açıkcası çok daha memnunum. Belirteyim ki ben body builder değilim. Ağırlık antremanları benim antreman programımın bir parçası. Haftada 4 gün ağırlık, 3 gün alt plyometri, 2 gün dribbling+shooting antremanı yapıyorum. Hatta sezon bitmiş olmasaydı bir de takım antremanları olacaktı ki ölüm gibi :))

Kullanım hakkındaki yorumlarımdan sonra sonuç hakkındaki yorumlarımı da ekleyeyim. Şahsen besin desteklerinden fazla bir beklentim olmaz. Adı üstünde, destek. Profesyonellik, besin destekleriyle değil, yaşam tarzı(düzenli uyku-yemek-antreman) ile olur. Bunun yanında Animal Pak benim antreman sonrası yorgunluklarımı büyük ölçüde azaltmış. Kendimi bitkin hissetmememde bana cidden yardımcı olmuştur.

Kaldırdığım kilolarda bir değişiklik oldu mu?.. Animal pak aldım 20kg daha fazla bastım diyemem ama daha iyi antreman yaptım ve iyi beslenme sonucunda kilolarım da daha hızlı artmaya başladı. İşte budur.

bende sadece ant sonrasında proteinim ile birlikte alıyorum

onun dışında multivitamin alıyorum sabahları..

ve dikkatimi çeken bir husus ant. sonrası aldığımda idrarda koku ve renk değişimi neredeyse çok az oluyor yani vucudun kullanım oranı artıyor

illa ki alınmalı diye bir kaide yok. ben almıyorum mesela antrenman harici günlerde.

vitamin düzeli kullanılan birşey değilmidir?
spor yapmayanlar bile düzenli alıyor, bence yaptığınız doğru değil, eczanelerde alınacak rda'a göre ayarlanmış supradyne lere bile ehr gün alın diyorlar(ki mantıken de o şekilde olmalı)

animal pak ın sadece vitamin olmadığını düşünürsek sanırım her gün almak gerekmez her gün düzenli bir multivitamin (örnX32) ant sonu pak taraftarıyım ben.

vitamin düzeli kullanılan birşey değilmidir?
spor yapmayanlar bile düzenli alıyor, bence yaptığınız doğru değil, eczanelerde alınacak rda'a göre ayarlanmış supradyne lere bile ehr gün alın diyorlar(ki mantıken de o şekilde olmalı)

sevgili altaylar,

animal paki normal vitamin-multivitaminlerle karıştırmayalım lütfen. adı üstünde animal :)

kullanmanın bı sakıncası olmaz.
anımal pak agır calısanlar için multıvıtamın ve mıneral destegı olarak uretılmıstır. fıyatına aldanıp etkısını abartmamak lazım. yurt dısında adam gunluk harçlıgıyla(35lıra)
alabıldıgı bısey oldugu ıcın, vucudunda yaratacagı etkıyede olması gerektıgı gıbı(sıradan) bakıp kullanıyolar. bız 100-120 lıra bayıldıgımız ıcın bı etkı beklıyoruz malesef.

gelelım amıno 2700'e. bu amıno asıt yavas salınımlıdır. bu nedenle antreman sonrası kullanım ıcın uygun degıl daha cok yatmadan hemen once kullanımlarda daha etkılıdır. kullanım amacları dıger hızlı salınımlılara gore farklıdır.
antreman oncesı ve sonrası, hemen kana karısan amınolar yada whey pro tozları tercıh edılırkı hemen vucudun ıhtıyacına cevap cevap versın.
bu yuzden aldıgın amınonunda ne tur bı amno oldugunu bılmen gerekır, yada bılıyosundur dıyelım.

bende size şu bilgilendirmeyi yapayım bu konu ile ilgili 20 sayfayı da okudum ama kimsenin kullanım kosullarına tamamen dikkat etmediğini gördüm ben animal pak + animal stak+whey protein (izolat) kombine yapıyorum fakat pak ve stak kullanımında dikkat edilmesi gereken cok önemli bir nokta var pak ve stak 3 haftada yani 21 günde bitirilmesi gereken bir ürün ve 21 günden sonra en az 1 ay uzak durulması gereken bir üründür bunu unutmayalım benim bilgim bu yönde

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:31 ----------

tabi cinsel diyete de önem verilmesse ürün hiçbir işe yaramaz

Bu ürünün yanında protein tozu veya ProGainer kullanılırmı yeniyimde yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:17 ----------

Bu ürünün yanında en iyi ne gider arkadaşlar? Protein Tozu, Amino Acid, ProGainer yardımcı olursanız sevinirim.

royjonesjr ne kadardır bu sporlar ilgileniyosun bu önemli yani ürün kullanman acısından ama en iyi pak kutusunda da yazdığı gibi animal stak ve artı olarak protein ile birlikte kullanım yeterli ilk aşamada cünkü animal pak in destekleyicisi animal stak dir

Bazı arkadaşlar bu ürünü kilo aldırıcı veya testesteron artırıcı sanıyor.
Kullandım ama etkisini göremedim diyorlar.
Ne olcaktı acaba 2 cm ölçü mü alacaklardı 1 kutuda anlamadım :)

5 aydır yapıyorum bb sporunu daha önce Protein Tozu kullandım bir arkadaşımdan tavsiye aldım Amino acid olarak animal pak ı almayı düşünüyorum yanında animal stak mı alım tavsiyeni bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Back
Yukarı