Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
sevgili prontobasso,

alıntı yaptığın kelime dizinlerinden yola çıkarak vermeye çalıştığın mesajı anlayamadım dostum :D

Bir arkadaşın başka bir siteden bizim siteye aktarmış olduğu bir paragraf bütününün ortasından aldığın ve "Çağımızdaki yaşam ve beslenme koşulları göz önünde tutularak" şeklinde yaptığın alıntıdan yola çıkarak normal insanlar gibi yaşayıp beslenmediğimiz için bu dedikleriniz yetersiz kalacaktır demişsin ama zaten kimsenin bişey dediği yok. arkadaş sadece bi sitede gördüğünü aktarmış ve de senin bu aktarımdan yaptığın alıntıda bu aktarımın "Çağımızdaki yaşam ve beslenme koşulları göz önünde tutularak" kısmı alıntı haline getirilmiş ki burda herhangi bir yargı yok zaten. sen neyi yetersiz buldun abi :)

abi benim beyin tellerini yaktın bu saatte :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ahahah koptum, :D
Biraz daha açıklıyım, arkadaş alıntıyı yapmış siteden, yazıda özetle diyoki, bu multivitamindeki dozajlar cağımızdaki yaşam ve beslenme koşulları göz önünde tutularak ayarlanmıştır.
Ben de diyorum ki bu ayarlama normal yaşamını sürdüren çağımız insanına -yani işinden evine evinden işine giden spor yapmayan yada az yapan- kişilere göre yapılmıştır.
Dolayısıyla biz VGciler için hafif kalacaktır, yeterli olmayacaktır o dozajlar. çünkü biz ağır çalışıyoruz ve normal bir insanın 24 saatte yaktığı kaloriyi 40 dk içinde yakıyoruz antrenmanda, spor yaptığımız için metabolizmamızda normalin çok üstünde çalışıyor.
Normal yaşantısını sürdüren insanlarla aramızdaki fizyolojik farklar daha da çoğaltılabilir bunlar sadece birkaçı.
Zaten bahsi geçen animal pack in tek amacı vücuda yeteri kadar vitamin mineral sağlamak değil, yeterli olandan çok daha fazlasını sağlayıp kasların maksimum düzeyde beslenmesini ve dolayısıyla gelişmesini sağlamak, solgarda kas gelişimini sağlayacak oranda vitamin olmadığı açık. ;)

sevgili prontobasso,

son mesajını mukabil önünde saygıyla eğiliyorum dostum. açıklama budur. animal pakin anlamını bulduğu andır.

saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir önceki sayfada yazdım ama kaynadı sorum :D

Yaşım 16 boyum 1.70 civarlarında kilom ise 55.

Yaklaşık 3 aydır bb yapıyorum fakat yaşıtlarıma göre çok daha ağır antenmanlar yapıyorum özel olarak bu işte profesyonel bir tanıdığımız çalıştırıyor.
Haftada 4-5 kere gidiyorum spora.

Şuan GNC whey protein alıyorum ve bitmek üzere. Tandığım birkaç ilaç daha önerdi ama alsam mı kararsızım bunların içerisinde

Animal pak ve weight gainer var..
Sizce bu ilaçları almalı mıyım ?
Yaşıma göre zararlı mı
Birde ileride ne gibi zararları olabilir ileride sporu bırakırsam vücut çok kötü olabiliyormus bu ilaçlarda öyle olur mu ??

Teşekkürler...

ahahah koptum, :D
Biraz daha açıklıyım, arkadaş alıntıyı yapmış siteden, yazıda özetle diyoki, bu multivitamindeki dozajlar cağımızdaki yaşam ve beslenme koşulları göz önünde tutularak ayarlanmıştır.
Ben de diyorum ki bu ayarlama normal yaşamını sürdüren çağımız insanına -yani işinden evine evinden işine giden spor yapmayan yada az yapan- kişilere göre yapılmıştır.
Dolayısıyla biz VGciler için hafif kalacaktır, yeterli olmayacaktır o dozajlar. çünkü biz ağır çalışıyoruz ve normal bir insanın 24 saatte yaktığı kaloriyi 40 dk içinde yakıyoruz antrenmanda, spor yaptığımız için metabolizmamızda normalin çok üstünde çalışıyor.
Normal yaşantısını sürdüren insanlarla aramızdaki fizyolojik farklar daha da çoğaltılabilir bunlar sadece birkaçı.
Zaten bahsi geçen animal pack in tek amacı vücuda yeteri kadar vitamin mineral sağlamak değil, yeterli olandan çok daha fazlasını sağlayıp kasların maksimum düzeyde beslenmesini ve dolayısıyla gelişmesini sağlamak, solgarda kas gelişimini sağlayacak oranda vitamin olmadığı açık. ;)
ben de dozajlar konusunda kesinlikle katılıyorum
örnek olarak şu an NOW ADAM kullanıyorum
çok satanlar listesinde hep üst sıralarda bir multi olduğu için merak edip aldım
ama sanki spor, özellikle vg, yapanlar için üretilmiş bir destek değil sanki
içerik zengin fakat zayıf kaldığını hisediyorum
bu kez senin tavsiyen üzerine ben de PAK edindim
bakalım etkisi nasıl olacak :)

sevgili eayd,

sanki sporcu ek besinlerine başvurmana henüz pek gerek yok gibi. yaşın itibarı ile hormon katsayın oldukça yüksektir zaten :D

bir de şu var ki ismini zikrettiğin ürünler ilaç değildir. her hangi bi hastalık iyileştirmiyorlar çünkü :) bunlar sporcu beslenmesine takviye yapmak için üretilmiş sporcu ek besinleridir.

vücut geliştirmeyi bırakınca vücut çok kötü olabiliyormuş diyorsun ama öyle bişey yok. vücudumuz sadece aktif spor dönemine kıyasla biraz ölçü kaybeder. vücudun kötü olması dengesiz beslenme, sağlığa dikkat etmeme vb. buna bağlı durumlarla ilgilidir. vücut geliştirme yapmadan da sağlıklı yaşanabilir ama kas mefhumu pek olmaz o kadar.

kısacası sen bu ilaç değil de sporcu ek besinlerine çok takılmadan yoluna devam et. sağlıklı beslenmeye dikkat et. eklemlerini zedeleme. önünde çok yolun var.

saygılar.

teşekkürler. Peki weight gainer ve creatin lerin bir zararı olur mu ?

Kilo da almaya çalışıyorum doğal yollarla alamıyorum bir zararı olur mu bunların ?

Flexor hocamızın yazısı, creatin bölümü sizin için, 3 ayınız dolmuş olsa bile ilk kullanılacak ürün creatin olmamalı.

FleXoR´isimli üyeden Alıntı
Yeni başlayanlarda suplament kullanımı özellikle ilk 3 ay gerekli değildir.

Sebebi yeni başlayanların gerek kas tonusu gerek ise bu kaslara yapılan baskılar suplament kullanımı için yetersiz olup ilerki dönemlerde gerekli ise kullanımı önerilir..

Kişi spora başlamıştır günlük yediği yemeklerden (sabah,öğlen,akşam) almış olduğu kalori yapacağı hafif egzersiz için yeterlidir..

Ama alırsam ne olur derseniz vucut sistemi önceliği sindirim sisteminde parçalanan hücre zarından geçip enerji santraline düşen besinlere yer verir yani yediğimiz yeni başlayan bir kişide doğal yoldan üretilen enerji yeterlidir vucut haricen alınan suplamenti ikinci planda yada yedek olarak tuttuğundan antreman sonunda Alınmış olan gereksiz suplamentin atımı için uğraşır. burada paramızı çöpe atmış oluyoruz yani suplament vucut tarafından tercih edilmeyip
öncelik besine veriliyor aldığımız suplament vucutte vucut tarafından atılmaya çalışılıyor..

Buna ben boşa atılan para derim..

İleriki zamanlarda 3. aydan sonra artık standart proğramlar aşılmış adeleler gelişimini tamamlamış hoca çalışkan bölge ile tembel bölgeyi tespit etmiş çalışkan bölgeyi yerinde tutarken tembel bölgeyi tamamlayıcı proğram yazmış kısacası size biraz yüklenmeye başlamıştır..

Eğerki Bu yüklenmelerde yediğinizin yetersiz olduğunu düşünüyorsanız önce hocanızın vereceği suplamentleri kullanın.

Çoğu yeni başlayanlarında yapmış olduğu hata direk suplament kullanmaktır gerek ucuz oluşu gerek ise kişiye güç vermesi kişileri yanılgı ve hataya sürükler hatadır çünkü kişi sadece creatine kullanarak performansını arttırır fakat karşılığı (amino asit) olmadığı için vucutta yıkımlar kaçınılmaz olur en yakın şubeden yıkım yaparak hareket halindeki bölgeye takviye yapar vucut haliyle cretinin ve antremanın etkisi ile şişen kolumuzdan zevk alsakta yaptığımız tek taraflı hamle yanlıştır.

kullanılan yada kullanacağınız herşey vucut sistemi antreman şiddeti suplamentlerin birbirine olan dayanışması çok önemlidir

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/attachment.php?attachmentid=7106&stc=1&d=127103673

big_211375985lt.jpg
big_211375985lt.jpg

bu urunu gaspari sp250 ıle nasıl kullanacagım antrenman oncesı ıkısıde.. nıtrıt oksıd de yannda sadece suyla alınıyor aç karınla

bu urunu gaspari sp250 ıle nasıl kullanacagım antrenman oncesı ıkısıde.. nıtrıt oksıd de yannda sadece suyla alınıyor aç karınla

Animal Pak multi vitamin. Ya kahvaltıdan 30 dk sonra ya da öğle yemeğinden 30 dk sonra alırsanız iyi olur. Zaten bir 500 ml su içiyorsunuz hepsini yutcam. Ama benim gibi alışırsınız zamanla 2-3 tane yutrmaya :)

bence kullanma.animal pak şuan gereksiz.sadece vitamin(içinde bazı ekstra şeyler de var elbette) almak için 11 tane hap almak bana biraz angarya gibi geliyor.gnc mega man tarzı daha az komplike ürünleri tercih edebilirsin ama..

ben 7-8 aydır bu sporu yapıyorum yasım 18 acaba animal pak kullanmam uygunmudur_???

yaşım 22, boyum 1,78, kilo 75. yaklaşık 1,5 yıldır bu sporu yapıyorum. daha önce karbonhidrat ve amino kullandım. ama şu an bench press e ağır girdiğim zaman sağ omzumda ağrı oluyor ve 2 kez kolum bir anda boşaldı, animal pak in bu ağrılara bir faydası olurmu ??

yaşım 22, boyum 1,78, kilo 75. yaklaşık 1,5 yıldır bu sporu yapıyorum. daha önce karbonhidrat ve amino kullandım. ama şu an bench press e ağır girdiğim zaman sağ omzumda ağrı oluyor ve 2 kez kolum bir anda boşaldı, animal pak in bu ağrılara bir faydası olurmu ??

Animal Pak vitamin.Senin derdine derman olucak ürün Animal Flex cünkü o eklemlere yönelik bi destek ürünüdür.

Ama supplementlerden önce ısınmanı cok iyi yap,egzersizleri dogru yap agrı varsada fazla yüklenmezsen geçebilir.

bu urunu frank mcgrant animal pat calısma vidyosunda antreman bitimi alıyor dikkatimi cekti bence antremen sonrası hemen alınması dağa akla yatkın değilmi biten vucud için ?

sevgili FREELEO,

ben de şu an antrenman sonrası kullanıyorum animal paki.

animal pump kullanalı beri zaten pump antrenman esnasında gerekli enerjiyi veriyor diye antrenman sonrası gerekli onarım için kullanıyorum paki. tabi pro. tozu ile kombine olarak.

Back
Yukarı