universal animal cuts

arkadaşlar sonuçta türkiyede satılanda dışardan ithal ne farkı var; universalin ve ultimate in türkiye ithalatçısı ankarada ve adamların yerini ve ürünlerini görseniz ne demek istediğimiz anlarsınız. daha sitelerde olmayan özel ürünler falan var adamlarda ve bi salon vasıtası ile giderseniz toptan fiyatına alabiliosunuz...

ayrıca animal cutın yanında mutlaka bca oranı yüksek bi amino kullanın tercihen amino 2700 derim ben kullanmayan bi arkadaşımın bariz kütle kaybettiğine şahit oldum ben hiç kaybetmiyorum. karnım ve bacak aramdaki deişim gözle görülür şekilde ilerlio...
kullanımınıda mıutlaka günde 2 tane yapın ve 3haftadan sonra ara verin doz diil süre uzunluğunun zararlı olduğunu düşünüyorum. 3 hafta içinde de creatin almayın boşuna çünkü özelliklerine bakarsanız birbirleriyle çeliştiklerini görürsünüz biri su tutarken dieri atıma yardımcı oluo...

ya birşey sorcam
şimdi bize doktorlar geldi
check up sonuçlarını söylemek için fln filan
işte kullandığın ilaçlr vs neler dedi.
bunları getiridm
işte baktı universal animal cuts a
bence bunu kullanma fln dedi.
onun dışında psikoloğada gidiyorum oda tavsiye etmedi büyüme gelişmeni engeller dedi.
???
siizn yorumlarınız ne
şimdi annemde tüylendi birdaha içmiyorsun almıyorsun onu dedi. bende bu kutu bitene kadar alim bare fln dedim.
yaa kaldım ortadaa??
ben şu ana kadar bir zararını görmedim aksine yararını görüdm. ama öyle bir sorun yaparmı yani yorumlarınız nedir?
teşşekkürler

beycank antidepresan ilaçlar kullanıyorsan animal cuts kullanmamalısın.ayrıca animal cuts 18 yaş altındaki kişilerde kalp ritmini bozabilir.birşey olacağını zannetmiyorum,ister kullan,ister kullanma.

antidepresan ilaç kullanmıyorum
işte içindeki kimyasallar çok fazla fln dediler. yani bende bir rahatsızlğa neden olmadı ama işte annem.......
neyse bu kutu bitene kadar artık kullancam. ondna sonra L-carnitine fln alırım

teşşekkürler

merhabalar ben bu lafların ustune geldım sanırım.animal cuts ı sadece bu deil farklı 2-3 site 3 tane salon 1 i istanbul 2si izmir gibi salonlarda araştırdım .yag yakıcıları araştırdım aslında hydroxycut fln cok yan etki okudum korkumdan alamadım 2 gün önce sipariş verdiğim animal cuts ı bugun aldım.antremandan gelıyorum şimdi tartıya bi cıktımkı kılo 110 olmus.neyse anımal cuts alıp basladım.açıkcası korkuyodum onceden hıc supplement kullanmamıstım.6sene prof.boks+1 sene yuzmede neyse 20dk sona terletmeye basladı acayıp sekıldebastıgım agırlıkları artırmadım sadece 3*10 iken çok rahat 3*15 yapmaya basladım.ter attım normalde su ıcmezken bugun 1 lt suiçtim .ve yorulmadım gıbı hıssedıyorum.suna eve geldim ve yorgunluk yok gibi çok sağlam bi ürün bence sende nıye kullanma demiş şaşırdım kimyasal çok olabılır supplement zaten aminoasitlerde kimyasaldır.karnitinde mesela kimyasal olmuyomu? biri açıklarsa sevınırım neyse sonuc olarak sımdılık bunları gordum .gayet basarılı devam ettkce yazıcam bide 1 pakette cok hap olunca yutmaktan sıkıldım :) kolay gelsin...

teşşekkürler
dediğim gibi bendede olumlu yanları çok oldu
hiçbir zararını görmedim
zaten şuan animal cuts l-carnitine bilrikte alıyorum
işte animal cuts bitince
sadece l-carnitine alırım
yada gizli gizli yine alırım animal cuts :D
çünkü gerçekten beni iyi terletiyo
ve kilo vermemede iyi yardımcı oluyor.
nese bir bitsinde bakalım
bende günde 1 paket alıyorum.
alıştım ben artık 9 hap olmasına :D
sıkılcak bişi yok bence :D
1dk bile sürmüyo hapları yutmak
:D ardından bol su içersin oldu bitti :D
birde ben 10 tane alıyorum
birde l-carnitine var düşün :D

Animal Cuts kutusunun üzerinde yer alan UYARI:18 yaş altı için uygun değildir. Hamile ve emziren bayanlar için uygun değildir.Ailede kalıtsal olarak kalp rahatsızlığı,tiroit rahatsızlığı,diyabet hastalığı,yüksek tansiyon,sürekli başağrısı,depresyon ve diğer psikiyatrik durumlar,gözde karasu hastalığı,üriner bozukluk,prostat büyümesi varsa ve eğer monoamin oxidase(MAOI)inhibütörü veya başka gıda takviyesi,reçeteli ilaç veya pseudoephedrine, ephedrine, phenylpropanolamine(alerji,astım,soğuk algınlığı ve kilo verme ürünlerinin içeriğinde bulunur)içeren yüksek dozlu ilaç kullanmadan önce doktorunuza danışın.bu ürünü kullanmak yapay yada doğal güneş ışığı gibi UV kaynaklarına karşı hassaslaşmanıza neden olabilir.Bu tür kaynaklara aşırı temastan kaçının.Operasyonlardan iki hafta önce kullanmayı bırakın.
Bence kesinlikle bu ürünü kullanırken Cla,L-carnitin gibi yağ yakımına yardımcı ekgıdaları almamak harici kafein almamak(kahve,çay,kola vb.) en iyisi...Ciddi anlamda uykusuzluk yaratabiliyor...

arkadaslar bende aldım bu urunden bugun baslıyorum ama
bir sorun olustu kafamda:D
sabah kalkıyorum yarım saat sonra kahvaltı yapıorum, kahvlatıdan 1 saat sonrada antremana gidiyorum sizce ne zaman almalıyım tableti?

aç karnına almak gerek ya ondan sormustum
hemen sabah kalkınca alım yarım saat sonra kahvlatı mı yapım yoksa?

arkadaşlar bende bugün itibariyle animal cuts kullanmaya başladım ve ilk paketimi aldım ve 45 dakka sora sporumu yaptım ama ilk olduğundan dolayı olsa gerek pek öle sölendiği gibi terlemedim,ben günde 1 paket almayı düşünüyorum ve şunuda söliyim vucut ısısını fena arttırıyo halen vücut ısımın fazla olduğunu hissedebiliyorum,ve en önemlisi tok tutuyo

2 gundur kullanıyorum bende 45dk antreman+45 dakka cardio şeklinde yapıyorum gerçekten çok iyi terliyorum işe yaradığını hissediyorum

3.haftam geride kaldı ve son pak. ımı aldım.şunu söliyeyım 3 hafta gibi bi sürede pek doğru beslenmeyerek yani arada karbonhıdratı abarttım gunlerde oldu 5 kilo verdim.göğüs yaklasık 3-4cm incelidier ölçüler pek oynamadı gibi su mu verdım yagmı verdım pek anlayamadaım acıkcası bu üründen kendi adıma pek buyuk bı katkı alamadımı düşünüyorum ayrıca şunuda öğrendim
bu ürünlerden mucize ummamak lazmmış :) yaşayarak öğrenmesi daha ilginç oldu :) diet işini sürdürücem ama bu supplementı kullanırmıyım bilemem .
herkese kolay gelsin.......

arkadaslar bende animal cuts kullanmayi dusunuyorum ama ben gunde 1 paket alicam. sormak istedigim gunde 1 defa da alsam 3 hafta sonunda kullanmayi kesmelimiyim. tesekurler...

benimde sormak istediğim. animal cuts nitrix animal pak gibi supllementlarla kullanılabilirmi. bi arkadaşım sormuştu. danışmak istedim

animal ürünleri genelde kombinasyon ürünleridir. animal cuts+animal stack2+ animal nitro kombinasyonu ile iyi neticeler alındığına şahit oldum. tabi biraz maliyetli bir kullanım. vede 3-4 haftalık kullanımlardan sonra mutlaka bünyeye göre 1-2 hafta ara verilmeli. saygılar.

Back
Yukarı