nitrik oksit
Yeni Üye
Evet katılıyorum ürün cidden şekerli
bütün gainer ürünleri başlıklarında ''çok şekerli'' gibi bilinçsiz şikayetler görüyorumsevgili arkadaşlar gainerleri gainer yapan unsur karbonhidrat'tır! kompleks ve basit karbonhidratlar olarak ayrılırlar. siz bu ürünlerin içindeki karbonhidrat'ın nerden geldiğini sanıyorsunuz?
içine karbonhidrat ekstresi diye bir hammadde koyuyorlar sanıyorsunuz heralde
karbonhidrat ürünlerin içindeki çeşitli şekillerde işlenmiş şekerden gelmektedir ve bütün ürünler biraz yağlandırsada içindeki sofrada tükettiğimiz şekerden farklı şeker sayesinde kaslarınızın karbonhidrat ihtiyacını karşılar ve enerji depolarınızı ihtiyacı olan glikozla doldurur.
yani bu ürünlerin içerisindeki şeker çay şekeri değil rahat olun
piyasadaki bütün gainerleri kullanmış biri olarak üzerlerindeki kullanım şekline uyarak kullanmanızı tavsiye ederim, yok bu fazla bunu şöyle böleceksin böyle böleceksin gibi şeyler yapmayın yoksa bir fayda göremezsinizayrıca bütün protein tozları ve gainerler ''süt le'' tüketilir suyla içip boşuna ziyan etmeyin. gainerler off günlerdede antreman günlerindede tüketilir off günlerde kullanmazsanız yüklemeyi bozmuş olursunuz ve gene üründen ''0'' kazanım sağlarsınız!
bütün gainer ürünleri başlıklarında ''çok şekerli'' gibi bilinçsiz şikayetler görüyorumsevgili arkadaşlar gainerleri gainer yapan unsur karbonhidrat'tır! kompleks ve basit karbonhidratlar olarak ayrılırlar. siz bu ürünlerin içindeki karbonhidrat'ın nerden geldiğini sanıyorsunuz?
içine karbonhidrat ekstresi diye bir hammadde koyuyorlar sanıyorsunuz heralde
karbonhidrat ürünlerin içindeki çeşitli şekillerde işlenmiş şekerden gelmektedir ve bütün ürünler biraz yağlandırsada içindeki sofrada tükettiğimiz şekerden farklı şeker sayesinde kaslarınızın karbonhidrat ihtiyacını karşılar ve enerji depolarınızı ihtiyacı olan glikozla doldurur.
yani bu ürünlerin içerisindeki şeker çay şekeri değil rahat olun
piyasadaki bütün gainerleri kullanmış biri olarak üzerlerindeki kullanım şekline uyarak kullanmanızı tavsiye ederim, yok bu fazla bunu şöyle böleceksin böyle böleceksin gibi şeyler yapmayın yoksa bir fayda göremezsinizayrıca bütün protein tozları ve gainerler ''süt le'' tüketilir suyla içip boşuna ziyan etmeyin. gainerler off günlerdede antreman günlerindede tüketilir off günlerde kullanmazsanız yüklemeyi bozmuş olursunuz ve gene üründen ''0'' kazanım sağlarsınız!
Ah şu göz kırpıp bilginin doruğuna erişmiş olduğunu gösteren forum guru ları öldürüyorsunuz beni:lol: bu başlıkta değil ama başka bir başlıkta belirtmiştim gainerlerin ve proteinlerin profesyoneller tarafından su veya meyva suyuyla tüketilebileceğini."Çok şekerli" gibi şikayetler kullanılan gainerın içeriği ile ilgili değil içilebilirliği ile ilgilidir. Hardline Progainer veya Ultimate Muscle Juice ile Optimum Serious Mass veya BSN True Mass'ın içilebilirliği aynı değildir. Eleştirilen içerik değil kullanılabilirlik. "Bütün gainerları kullanmış biri" olarak bunu sizin de bilmeniz gerekir.
Bütün protein tozları ve gainerlar "süt" ile tüketilmez. Bu sizin ihtiyacınıza bağlı olarak değişir. Protein sindirimini zamana yaymak istiyorsanız süt ile, anlık ihtiyacınızı karşılamak istiyorsanız su ile birlikte almanız gerekir. Hele hele gainerın genellikle su ile alınması gerekir. Çünkü süt ile alındığında hem içimi zorlaşmakta hem şişkinliğe neden olmakta hem de vücudu yeterince yormaktadır. Ayrıca ben gainerı su ile kullandığımda süt ile kullanmama oranla çok daha rahat ve hızlı kilo almıştım. Gainer kullanan arkadaşlara su ile kullanmalarını tavsiye ederim.
Ah şu göz kırpıp bilginin doruğuna erişmiş olduğunu gösteren forum guru ları öldürüyorsunuz beni:lol: bu başlıkta değil ama başka bir başlıkta belirtmiştim gainerlerin ve proteinlerin profesyoneller tarafından su veya meyva suyuyla tüketilebileceğini.
40cm kolu olan adamın suyla içmesinin hiçbir faydası yok! gaineri proteini içerken daha hızlı kana karışmasını profesyonel insanlar hesaplar(örneğin:müsabıklar)! burda 20cmlik kolu olan ufaklıkların parasını çöpe atmalarına neden oluyorsunuz ne suyu yahu süt içmeli bu insanlar hertürlü beslenme imkanını kullanmak zorundalar vücut inşa etmek için! zaten forumda hep böyle sebeplerden tartışıyor insanlar bol keseden sallıyor herkes konuşmaya gelince herkes mr.olympia düzeyinde teorik bilgiye sahip uygulamada boşuz,yetersisiz,yokuz...
Gainerin amacı beslenme desteğidir! çeşme suyuyla vücut yapılmaz geçin bu müsabık vücutçu tavırlarını...
Yani sütün sudan daha besleyici olduğunu belirtmemmi gerekiyor? evet forumun büyük kısmı beslenme ve vücut geliştirme konusunda cahil ama bunu anlayamayacak insan yoktur heralde! ama genede hatırlatıyım bir önceki mesajımda bütün beslenme imkanlarını kullanmalılar yazdım! gainerini suyla içip sütüde sade yada içine muz atarak içmek, gaineri sütle muzla balla karıştırıp içmekten dahamı besleyici? suyla sütün sindirim zamanı arasında ne kadar fark var? bununla doğru orantılı 2sinin besin değeri olarak arasında ne fark var? aradaki ''zaman'' farkı bir kayıp oluşturmayacak kadar az! ama sütle su arasındaki besin değeri bir uçurum!Müsabık değilim, olmaya da niyetim yok. Ama müsabıklara da saygı duyarım.
Bu güzel forumdan, kendi çevremden ve çeşitli kaynaklardan öğrendiğim bilgileri harmanlayıp, son 2 senede gainerı su ile içerek 32 kilo almış birisiyim. Yalnız senin dediğin gibi çeşme suyuyla değil iyi suyla.
İnsanlar süt içmesin dememişim dikkatli oku. Sütü ayrı içersin, ondan alacağın proteini, karbonhidratı ayrı alırsın. Hatta içine muz doğrar daha besleyici bir karışım elde edersin vs.
Gainer kullanan arkadaşlara soralım: Gainerı sütle mi yoksa suyla mı içtiğiniz zaman daha çok şişkinlik yapıyor? Hangisi vücudunuzu daha fazla rahatsız ediyor? Suyla içtiğinizde mi yoksa sütle içtiğinizde mi daha çabuk acıkıyorsunuz? Cevabı şimdiden tahmin edebiliyorum.
Kolu 20 cm. olan adam günde 2 defa gainerı su ile içerek 3 öğün yemek yiyebilir. Ama sütle tükettiğinde daha fazla şişkinlik olacağından öğün sayısı azalacak ve dolayısıyla gainer kullanmanın bir mantığı da kalmayacaktır.
Yazdığın mesajda gainerı sütle için derken buna dayanak göstermemişsin. Ben sana yine soruyorum gainer neden sütle içilmeli? Bunun cevabı yok sende. Akıllı, mantıklı bir cevap yazarsan bizler de faydalanırız. Yoksa "guru" falan değilim ve bu gibi tabirler de hoş değil.
Gainerı mümkün mertebe suyla için demişim. Hele hele antrenmandan sonra suyla içmek sütle içmekten çok daha faydalı. Bunu bilmek için Mr. olympia olmaya da gerek yok.
Sana iyi sporlar.
Yani sütün sudan daha besleyici olduğunu belirtmemmi gerekiyor? evet forumun büyük kısmı beslenme ve vücut geliştirme konusunda cahil ama bunu anlayamayacak insan yoktur heralde! ama genede hatırlatıyım bir önceki mesajımda bütün beslenme imkanlarını kullanmalılar yazdım! gainerini suyla içip sütüde sade yada içine muz atarak içmek, gaineri sütle muzla balla karıştırıp içmekten dahamı besleyici? suyla sütün sindirim zamanı arasında ne kadar fark var? bununla doğru orantılı 2sinin besin değeri olarak arasında ne fark var? aradaki ''zaman'' farkı bir kayıp oluşturmayacak kadar az! ama sütle su arasındaki besin değeri bir uçurum!
şişkinliği armut göbeğini eriten kadınlar düşünür, size hakaret etmiyorum yanlış anlamayın, biz vücut geliştiriyoruz aerobik yapmıyoruz! sert olmak lazım biraz.