Trapez kas grubunun fazla gelismesi ( resimli)

IMAG0091.jpg Body e baslayali araliklari saymazsak (yazinda bi sure gitmistim) 1 ay oldu ve trapez(boyun yani) kas grubumun normal vucuduma gore cok fazla gelistigi icin sirt programini azaltmayi dusunuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Trapezlerin kendini aşmış iyice. Bence en az 1 sene ara vermen gerek, bırak bi eski haline dönsünler. Azmin için tebrik ediyorum kardeşim.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben sadece vucuda gore onde olduklarini ve gelisim suresince digger kas gruplarina nazaran daha cok gelisip hos olmayan bi goruntunun ortaya cikmasindan korkuyorum. Fazla gelistiginde hos olmayan bi gorunumun ortaya ciktigini dusunuyorum yaniliyoda olabilirim tabi ki. Sadece fikir almak amacim..

Trapezlerin daha çıkmamış bile sen fazla gelişmiş diyorsun takıntı olmuş biraz sende bence. Omuzlarin dar görünüyor omuza ağırlık ver. Sen devam et antremanina daha 1. Aydan böyle şeyler düsünme.

bence ameliyat ol ordaki kasları aldır çok fazla çıkmış şimdiden böyleyse yakında arnoldun bicepsler gibi şişer

o alay edenler elinde 5 kg ile curl yapanlar dostum merak etme.trapezde bir şey yok.omuzların düşük ve şekilsiz olduğu için öyle görünüyor.

lakin vücudu da hazır göstermişsin.3-5 eleştiri yapayım.çatın (omuzların) dar.trapez hiç elleme.shrug,upright row vs. bu tarz hareketleri dingil salon hocalarınız elbet yazacaktır.bunları pas geç.shoulder press ve lateral raise'lere yüklen bir süre.obliklere de dokunma.belini iyice kalınlaştırma.yani ağırlıkları elinize alıp sağa-sola eğiliyorsunuz ya hani onu yapma,twist yapma.

gelişmek istiyorsan kardeşim hıc bir kas grubunu pas gecmeyecek sin yok cok buyudu az buyudu olmaz öyle en ufak yeri bile calış vucut hep birlikte daha iyi gelişir

Yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ederim. Onlarinda dedigi gibi amatorum arkadaslar amacim burda bilenlere danisip bilgi sahibi olmak. Bu kadar dalgaya alma gibi cabalara girmeye hic gerek yok[DOUBLEPOST=1396137133][/DOUBLEPOST]
o alay edenler elinde 5 kg ile curl yapanlar dostum merak etme.trapezde bir şey yok.omuzların düşük ve şekilsiz olduğu için öyle görünüyor.

lakin vücudu da hazır göstermişsin.3-5 eleştiri yapayım.çatın (omuzların) dar.trapez hiç elleme.shrug,upright row vs. bu tarz hareketleri dingil salon hocalarınız elbet yazacaktır.bunları pas geç.shoulder press ve lateral raise'lere yüklen bir süre.obliklere de dokunma.belini iyice kalınlaştırma.yani ağırlıkları elinize alıp sağa-sola eğiliyorsunuz ya hani onu yapma,twist yapma.
Twist yapmam ya da oblik kasina yuklenmemde ne gibi bi hata olur biraz daha aciklar misiniz. Tavsiyeleriniz icin tesekkurler tekrardan

Son düzenleme:
Yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ederim. Onlarinda dedigi gibi amatorum arkadaslar amacim burda bilenlere danisip bilgi sahibi olmak. Bu kadar dalgaya alma gibi cabalara girmeye hic gerek yok[DOUBLEPOST=1396137133][/DOUBLEPOST]
Twist yapmam ya da oblik kasina yuklenmemde ne gibi bi hata olur biraz daha aciklar misiniz. Tavsiyeleriniz icin tesekkurler tekrardan
Demek istedigi şu twist ve oblik hareketlerini yapma. Adonis calisma yani. Yoksa belin kalınlaşir omuzlarin daha dar görünür. Özellikle şu dumbelle yana eğilme hareketinden uzak dur.

trapez konusunda kandırılmışsın abartı bir görünüm yok hatta gelişmede göremiyorum. vücut kendini orantılar düzgün çalışma programıyla. bozma sen moralini. DM den çalışma programı konusunda da yardımcı olabilirim.

trapez konusunda kandırılmışsın abartı bir görünüm yok hatta gelişmede göremiyorum. vücut kendini orantılar düzgün çalışma programıyla. bozma sen moralini. DM den çalışma programı konusunda da yardımcı olabilirim.
Cardio ne kadar yapmaliyim mesela?antrenmandan sonra yapıyorum daha çok yağ yakimi sağladığı için

Back
Yukarı