• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

to Sun 18 ay (hedef fitnes model)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan to Sun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
.modellerın hepsıde steroıd kullanıyorlar.özellikle anavar denen bı steroıs vucuttaki yagların tamamen atıp kasların hacmını artmasına ve parcalamasını saglıyor.simdiden sana bol sanslar ;)

Yanlis bilgiler verip milletin aklini karistirmayalim lutfen. Sadece anavar hic bir ise yaramaz bilip bilmeden rastgele yazi yazmayin. Özelliklede steroid ile ilgili. Bunlar çocuk oyuncagi degil adam gidip alsa kullansa senin yüzünden tek basina anavari hesabini kim vericek? Biraz duyarli olun . Steroide karsiyim demiyorum ama bilinçsizce is yapmayin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:29 ----------

Simdiye kadar vucudu dogal beslenmeyle zorladim ( ilk aralar kullandigim weight gainer saymassak) ve sanirim limite geldim. Ee yaşimin vermis oldugu bir yavaslik da var. O yuzden saglam bir suplement takviyesi yapacam.
İste ozaman hacim problemini cozerim sanirim ve jeff'e yaklasirim ;)
sevgiler....

Idol olarak kendine jeff i belirliyebilirsin. Ama yaklasirim gibi sözler biraz uzak sanki cocuk 94 dogumlu olmasina ragmen Ifbb pro card sahibi :) 6 baklava cikti diye hemen gaza gelmiyelim soguk 47 cm kolu var cocugun :) saygilar

dedigin gibi "çocuk" un vucut saglam.
yasimdaki testesteron ve buyumehormanlarimin sifira yaklasmasina ragmen gaz degil bendeki hedeftir.
saygilar..

yasimdaki testesteron ve buyumehormanlarimin sifira yaklasmasina ragmen gaz degil bendeki hedeftir.
saygilar..

öldürme kendini 70 yaşında degilsin testo neden sıfıra yaklaşsın eğer öyle hissediyorsan gerçekten. Zma-nutrex vitrix tarzında doğal testo arttırıcı sup. kullanabilirsin

saygilar..

Yapma canim neden teston sifirlasin, ben de 30 yasindayim, hic disardan testo almadan ortalamanin ustunde testo degerlerim var.

Testo 40 yaşından sonra her sene %1 oranında düşüyor diye biliyorum. Ben 21 yaşındayım düşük testoya sahibim yani yaşla çok ilgisi yok, şükret haline :) Ayrıca maşallahın var resimlerinde çok güzel gelişim var moralini bozma boşu boşuna.

buyume hormonu (growht hormone) 30 ile 35 yaslarinda aktifligi yavaslamaya baslar. ve buda testesteron gibi bazi hormonlarida etkiler. sifira yaklasiyor dedigimde neden direkt anliyorsunuz anlamiyorum
(mecazi murselmi deniyordu buna, turkcemde zayifladi)
yani demek istedigim yaptigim sporu genc yaslarda yapsaydim cok daha farkli sonuclar alirdim.
10 saat ayakta beden gucuyle calisip. cantayi sirtlayip direk salona gidip sinirli buyume hormon ve testt. ilegercekten cok zor oluyor.

ama azimli fare duvari delermis :)
sevgiler..

Yanlis bilgiler verip milletin aklini karistirmayalim lutfen. Sadece anavar hic bir ise yaramaz bilip bilmeden rastgele yazi yazmayin. Özelliklede steroid ile ilgili. Bunlar çocuk oyuncagi degil adam gidip alsa kullansa senin yüzünden tek basina anavari hesabini kim vericek? Biraz duyarli olun . Steroide karsiyim demiyorum ama bilinçsizce is yapmayin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:29 ----------

Idol olarak kendine jeff i belirliyebilirsin. Ama yaklasirim gibi sözler biraz uzak sanki cocuk 94 dogumlu olmasina ragmen Ifbb pro card sahibi :) 6 baklava cikti diye hemen gaza gelmiyelim soguk 47 cm kolu var cocugun :) saygilar

jeff in soğuk 47 cm kolumu var :D

madem konu guncellendi birkaç yeni resim atayim

Eklentiler

• PicsArt_1380310659661.jpg
    PicsArt_1380310659661.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 653
  • PicsArt_1379781158869.jpg
    PicsArt_1379781158869.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 652
Şuan haftada iki kere 3 set halinde tükenene kadar ardışık hareketlerle çalisiyorum.
İlk once
alt
alt
ust
alt-ust
alt
ust
alt- ust kisimlari calistiran hareketleri kombine ediyorum

Eklentiler

• PicsArt_1382383288044.jpg
    PicsArt_1382383288044.jpg
    167,9 KB · Görüntüleme: 502
Son düzenleme:
maşallahın var iyi gercekden yaşıtlarınla yan yana adımlarca öndesin ve bu kadar geç başlamana ragmen ama eksik gördügüm noktaların kollar gögüs abs gayet azıcık 2 3 cm kol gelişmesi cok daha guzel duracaktır tekrar iyi çalısmalar

Back
Yukarı