.modellerın hepsıde steroıd kullanıyorlar.özellikle anavar denen bı steroıs vucuttaki yagların tamamen atıp kasların hacmını artmasına ve parcalamasını saglıyor.simdiden sana bol sanslar![]()
Yanlis bilgiler verip milletin aklini karistirmayalim lutfen. Sadece anavar hic bir ise yaramaz bilip bilmeden rastgele yazi yazmayin. Özelliklede steroid ile ilgili. Bunlar çocuk oyuncagi degil adam gidip alsa kullansa senin yüzünden tek basina anavari hesabini kim vericek? Biraz duyarli olun . Steroide karsiyim demiyorum ama bilinçsizce is yapmayin
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:29 ----------
Simdiye kadar vucudu dogal beslenmeyle zorladim ( ilk aralar kullandigim weight gainer saymassak) ve sanirim limite geldim. Ee yaşimin vermis oldugu bir yavaslik da var. O yuzden saglam bir suplement takviyesi yapacam.
İste ozaman hacim problemini cozerim sanirim ve jeff'e yaklasirim
sevgiler....
Idol olarak kendine jeff i belirliyebilirsin. Ama yaklasirim gibi sözler biraz uzak sanki cocuk 94 dogumlu olmasina ragmen Ifbb pro card sahibi