Türkiye 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finallerinde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
Bir şekilde Avusturya-İşviçre de yapılacak 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finallerine katılmaya hak kazandık..
ingiltere , fransa gibi ülkeler dahi son anda gitmeye hak kazandı denebilir..garip sonuçlar alındı elemelerde..

şansımızı nasıl görüyorsunuz kupada..

yolumuz acik olsun ama isimiz hic kolay olmayacak gibi.

Basketbol milli takımı gibi olmasınlar da.

ilerisi için bir şey söylemek zor gerçekten baksanıza ingiltere bile avrupa şampiyonasına gidemiyor eğer rusya 1-0 önce olduğu karşılaşmayı galip tamamlarsa. yolumuz açık olsun

şampiyona hakkında detaylı bilgi
http://tr.wikipedia.org/wiki/2008_Avrupa_Futbol_%C5%9Eampiyonas%C4%B1

Grup A
Grup B
Grup C
Grup D
Euro2008_venues_tr.jpg

-Bizim takım eğer inançlı oynarsa turnuvada varlığını hissettirir. Kapasitemiz var ancak konsantrasyonumuz yok. Ufak takımlara karşı gevşiyoruz,geriye düştüğümüzde aceleci davranıyoruz,işler zor duruma düşünce kendimize geliyor,düzeliyoruz,sonra tekrar rahatlıyoruz,laçkalaşıyoruz....diye gidiyo..
-Kendimize güvenirsek,kapasitemizin sınırlarının bilincinde olursak ama bunların farkındaykende gevşemezsek,ipin ucunu hep elimizde tutarsak süpriz yapacağımıza inancım var.
-Milli takıma başarılar.. En azından turnuvada temsil edilen seyirciler olarak daha büyük keyifle izleyeceğiz.

ingiltere sanırım tarihinde nadir olaylardan birini yaşadı ve şampiyonaya gidemedi.

Dünya ufalıyor,futbol büyüyor.Ufak takım yok,hafife aldığın zaman sonun hüsran olur.Terim hoca ile avrupa şampiyonasında biraz sevinç yaşama fırsatımız olur umarım.Çünki toplumun topluca stres attığı tek spor dalı futbol...

Bu arada bu ilk mesajımdı :) Selamlar...

Bugün kuralar çekildi
Türkiye A Grubunda ve grup şöyle;

Türkiye
İşviçre
Portekiz
Çek Cumhuriyeti

çokta kolay olmayan bir gruptayız diye düşünüyorum.

buarada Avusturya ve İsviçre büyük elçileri vizenin sorun olmayacağını söylüyor..

Yandik! Isvicreden korkuyordum Isvicre cikti.
Ben Isvicre(kendi saha avantaji) ve Cek cumhuriyetini favori görüyorum..
Insallah dedigim gibi olmaz ve insallah olay cikmaz - isvicre macinda.

2008 yılında Avusturya ve İsviçre'nin evsahipliği yapacağı 13. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nin kura çekimi İsviçre'nin Luzern kentinde yapıldı.

Kuraya 4. torbadan giren Türkiye A Milli Futbol Takımı, A Grubu'nda evsahibi İsviçre, Çek Cumhuriyeti ve Portekiz ile eşleşti. Milliler gruptaki ilk maçını 7 Haziran'da saat 21. 45'te Portekiz ile yapacak. İkinci maçını 11 Haziran'da 21.45'te İsviçre ile yapacak olan milliler, gruptaki son sınavını ise 15 Haziran saat 21.45'te Çek Cumhuriyeti karşısında verecek.

Türkiye'nin çeyrek finale kalabilmesi için grubunda ilk 2 sıraya girmesi gerekiyor. Milliler grupta ilk ikiye girerse, B Grubu'nun birincisi ya da ikincisi ile eşleşecek.

13. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri, İsviçre ve Avusturya'nın 8 ayrı kentinde, 7-29 Haziran 2008 tarihleri arasında düzenlenecek.

A GRUBU

İsviçre
Çek Cumhuriyeti
Portekiz
Türkiye

B GRUBU
Avusturya
Hırvatistan
Almanya
Polonya

C GRUBU (C Grubu ölüm grubu olarak nitelendiriliyor..)
Hollanda
İtalya
Romanya
Fransa

D GRUBU
Yunanistan
İsveç
İspanya
Rusya

http://www.ntvspor.net/Pages/17569.ASP

türkiyenin işi çok zor.Çek cum. bi form yakaladı önüne geleni deviriyor.isvviçre aynı yunanistan gbi futbol oynuyor.çok sakat top oynuyorlar.bu grubn en zor takımı ise portekiz.süper yıldızları var ve şahane top oynuyorlar.sonumz hayırlı olsun.Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin!!!

bence gayet güzel bir grup burası avrupa şampiyonası her maç final niteliğinde zorlu geçecek düşebileceğimiz en iyi gruba düştük

hernekadar takımın durumunu beğenmesemde umut verici bir istatistik var..
spor otoriteleri bu tür turnuvalarda takımların şampiyonaya katılana kadarki performansları ile şampiyona esnasındaki performansları arasında değişiklik olabileceğini ve sürprizler olabileceğini söylüyor..
danimarka,yunanistan sürprizlerdi..türkiyenin dünya kupasındaki oyunuda farklıydı mesela..

bu atv neden birden şifrelendi anlayamıyorum..atv avrupada göstermiyor..isviçre -çek cumhuriyeti maçını izleyecektim 19.00da.. kafa_

21.45 de Türkiye-Portekiz maçı var buarada..

bu atv neden birden şifrelendi anlayamıyorum..atv avrupada göstermiyor..isviçre -çek cumhuriyeti maçını izleyecektim 19.00da.. kafa_

21.45 de Türkiye-Portekiz maçı var buarada..

atv anlaşması gereği milli maçlar dahil tüm avrupa maçlarını uyduda şifreleyecekmiş...

Back
Yukarı