Türkiye 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finallerinde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hangi anlaşma..d-smartla falan mı anlaşmış?
halen şifreli atv yalnız..maçtan sonra açılmış olması gerekmiyor mu anlaşma varsa ?

Son düzenleme:
hangi anlaşma..d-smartla falan mı anlaşmış?
halen şifreli atv yalnız..maçtan sonra açılmış olması gerekmiyor mu anlaşma varsa ?

zannedersen sadece kablolu tv de gösterilecekmiş tüm şampiyona bence çok saçma olmuş milli maçlarıda izleyemeyecez bu gidişle :mad:

valla ben rustavi2 diye bir kanalda tesadüfen yakaladım..gürcücemidir nedir..izledim sonuna kadar..hiç yoktan iyiydi..turksatta buarada..

normal antenle ceken atv vermiyor mu diez?

saydam normal antenle çeken atv sanırım uydudakide..
uyduda şifreli yazıyor ama normal anten olsa bu sefer karıncalı bir görüntü olacaktı..

dediğim gibi rustavi2den izliyorum..
frekans : 12594/2500 V Turksat1C

eurosporttan falanda izlenebilir..üşendim ve aramadım..

kafayı yemek üzereyim ve bunu yapanı nefretle kınıyorum..
rustavi2 de şifrelenmiş..
ayıptır vatandaşı aylarca gaza getiriyolar millet lcd bile alıyor..sonra maçlar şifrelikafa_

normal antenle seyredebiliyorsun diez,normal anten ulusal yayin oluyor sanirim,uydu ayri.

atv sitesinde açıklama yapmış..ilgili no.yu arıyorum ama meşgul..şifreyi alabilen oldu mu?

EURO 2008 ATV'DE ŞİFRESİZ!

Karasal anten ve digital platformlarda yayın alan ATV izleyicileri şifresiz olarak maç yayınlarını izlemeye devam edeceklerdir.

Türkiye sınırları içinde uydudan direkt yayın alanlar ise, daha önce de herkes tarafından kullanılan ve kumandadan girilebilen çok basit bir şifre ile yayınları alabileceklerdir.

Her halükarda sayın izleyicilerimiz 7 gün 24 saat hizmet veren teknik danışma hattımızın 0216 316 10 02 nolu telefonuna müracat edebilirler.
http://www.atv.com.tr/duyuru,26.html

diez normal cati anteni veya tv ye baglayacagin tv ustu bir antenle atv de izliyebilirsin,bizim mutfaktaki tv boyle ve maclar cikiyor.

saydam saol ..şimdi ona anten ayarlamaktansa kolayını buluyum şifreyi alıyım uydudan izleyim dedim atvnin telefonları meşgul devamlı..
mesajta attım destek hatlarına..hiç olmazsa bulacaz bir tv.üstü anten izleyecez..

arkadaşlar çözmeme az kaldı..ve atv yayın hakları sebebiyle yayınlayamıyormuş..

Euro 2008 yayın hakları nedeniyle uydudan izlenemeyecek. Atv yayını şifrelemek zorunda. Ayrıntılı haber şu yazıda. Aynı dünya kupasında olduğu gibi atv şifreleri kamuoyu ile paylaştı. Maç yayınlarını izlemek için girilecek şifre aşağıda. D-Smart, Digitürk ve Kablo tv kullanıcıları maçları şifresiz olarak izleyebileceklerdir. Sitemiz üzerinden tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz.

atv ‘nin uygulayacıyı şifre;
id: 01 20 02
Şifre: biss 10 00 00 00 00 00

TEKNİK DESTEK :
Euro 2008 yayın haklarını elinde bulunduran Atv kurallar nedeniyle maçları şifreli yayınlıyor. Bu konuda Atv ‘nin hiç bir suçu yok ama bu durumu daha önceden duyursaydı herkesin haberi olur ve ona göre hazırlanırdı. Bu konuda Atv ye ulaşıp teknik destek almak için aşağıdaki telefon numarasını kullanabilirsiniz veya formu doldurup online destek isteyebilirsiniz.
0216 316 1002 teknik destek hattı

Şifreyi uydu alıcınıza giremek için yapmanız gerekenler;
1- Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.
2-Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)
3- Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.
kaynak

bu kaynakta hercihaz için faklı olduğundan bahsediyor..okuyun..
diğer kaynak

Son düzenleme:
yarım saat sonra Türkiye'nin maçı var..umarım kazanırlar..ama haketmeyecek rezil bir oyun oynayacaklarsa kazanamayıp ağızlarının paylarını almalarını ve silkinip kendilerine gelmelerini tercih ederim..

zira biz berbat bir oyunla da kazansak hemen şu çılgın türkler oluyoruz ve medyanında gazı ile hatalarımızı unutuyoruz..hatalar bilinmeliki bir dahakine yapılmasın..

bugün hakkıyla kazanılan bir maç diliyorum..

malesef biz buyuz işte arkadaşlar..2-0 oldu..bu rezil oyunla 5-2 kazansak nolur!
koskoca ülkeden bu oyuncular mı çıktı milli olacak..ve bu mudur fatih terim..
en kötü isviçre maçını bile zar zor tesadüfen çevirdik..

dedimya bundan sonra maç dönsede berbat bir takımız..

ya takım olarak cok ii oynuyoruz, ama kaleciyi yenemiyoruz biz..hep hava topları baksanıza:(....bence ii oynuyoruz, ama çok açık verdik ve yedigimiz 2 golde hemen hemen aynı gollerdi...

gooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll......

Türkün gücüüüüüüüüüüüüüüüü budur işte.......:):)::)

arkadaşlar takım olarak son dakikalarda iyi bastırıyoruz ama çeklerde salak oynuyorlar..kaleci bile neredeyse elinden nihatın önüne bıraktı..bilemiyorum çeklere birşey oldu..

eskiye nazaran türklerde hoşuma giden şey gol yesekte geride kalsakta tempodan kayıp olmaması..

son dakika : malesef volkan'ın yine gereksiz hareketlerinden birisi oldu..ne diyim ben buna..ömür boyu yasaklanmalı milli takımdan bu oyuncu takımı bu duruma düşürdüğü için..

Back
Yukarı