Kücüklügümüzde , cocuklugumuzda, gencligimizde hatirlicak olursak 2,3 tane yiyince bi önceki maca göre daha iyi oldugumuz yazilir cizilirdi.
O zamanlar bize "bigün Almanya'yla avrupa sampiyonasi yari final maci oynayip son dk. da yenilen bir golle eleneceksiniz" deselerdi hic birimiz ileride bile böyle bir basariya ulasacagimiza inanmazdi.
Belki su anda Almanya'da yasayan biri olarak en cok ben üzüldüm yenilmemize. Arabalar geziyo, kornalar caliniyo, bagriliyor, cagriliyor, sokakta bira icip bagiranlar vs vs.
Yani yenildigimiz yetmiyormus gibi bir de rakip gözümüze gözümüze sokuyor burda yenildigimizi...
Yine de türk futbolunun ileriye dogru halen bir basarili grafik cizen süren icerisinde oldugunu söyleyebiliriz. belki 10 yil sonra dünya kupalarinda finallerde olmak kimseyi bu kadar sasirtmicak.
Aceleci davranmayalim. Ayrica cok güzel oynadik. Sonucu degistirmese bile burda ki Almanlar bile finali bizim daha cok hakettimizi söylüyolar ve en zor rakipleri oldugumuzu da itiraf ediyorlar.
Hepimize gecmis olsun. Türkiye icin sampiyona bitince kendimi bir boslukta hisettim. Tüh
Saygilar