Supplement kullanmalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ebayar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ebayar

Guest
Merhaba arkadaş yaklaşık 3 aydan fazla Fitness yapmaktayım ilk programım temel şuan ikinci programın 5. haftasındayım 3. hafta sonra yeni programıma geçicem ve böylelikle 4 ayımda 3. programımı almış olacağım supplement kullanmam doğru olur mu? Beslenmeme de özen gösteriyorum.

Bu ürün indirimdeyken almayı düşünüyorum.
Bsn Syntha-6 2270 Gr - Bsn Tüm Ürünler | Supplementler
Yardımcı olursanız sevinirim.

6 aydan önce gereksizdir bence. Yediğin besinlerdeki protein yeterde artar bile. 6 aydan sonra bir protein tozu alabilirsin o yeterli olur sana istersen ara sırada kreatin alırsin ucuz zaten.

6 aydan önce gereksizdir bence. Yediğin besinlerdeki protein yeterde artar bile. 6 aydan sonra bir protein tozu alabilirsin o yeterli olur sana istersen ara sırada kreatin alırsin ucuz zaten.
Evet hocam bende o yüzden sormuştum ama BSN ürün içeriği baya bi iyi hazır indirimdeyken stoklamak lazım şimdilik Kreatin olabilir teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1396955882][/DOUBLEPOST]
BSN Syntha-6 'da 6 çeşit protein türü var ve karbonhidrat oranı biraz yüksek. Hardline 3Matrix'e bak.
Hardline 3Matrix, OP Whey ve BSN arasında git gel yaşıyorum.

Önerebileceğiniz Kreatin var mıdır?
Aklımdaki olan
Optimum Micronized Creatine Powder 300 Gr

Optimum gold yada hardline 3mtrix den birisini alabilirsn
3'ünüde kullandım. Hatta en son BSN Syntha-6 kullandım. En çok verim ON ve Hardline'dan aldım.

Peki ya hocam Optimum gold'da hacim artışını oldu mu? 2-3 Protein tozuna gidip geliyorum
Bsn syntha-6
Optimum Gold standart whey
Hardline 3matrix

Hangisi benim için daha doğru seçim olur ki?

Edit: Hacimde kazanmak istiyorum.

Hacim için gainer kullanılır. Bütçene hangisi uygunsa onu kullan ama bsn syntha-6 definasyon için olmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı