hknmtn
Üye
Boy:171 cm
Kilo:62.5 kg
Hedef: Kas gelişimi
Öncelikle herkese merhabalar. VG sporunda yeni olmakla beraber yavaş yavaş idmanlarımı ağırlaştırmaya ve supplement kombinasyonları denemeye başlıyorum. 4. ayım bitti ve 5. ayım için daha ciddi bir çalışma temposu belirlemiş bulunmaktayım. Destek olarak ise;
-Optimum Nutrition %100 Whey Protein
-Optimum Nutrition Creatine
-Hardline Nutrition BCAA
-Hardline Nutrition AOL (Arginine Ornithine Lysine)
-Fish Oil (Eczaneden alınacak)
-Multivitamin (Eczaneden alınacak)
kullanmayı düşünüyorum.
Optimum konusunda sıkıntım yok, iyi bir whey olduğunu biliyorum. Ancak Hardline BCAA ve AOL konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Multivitamin olarak ise One A Day (for men) veya ona eşdeğer bir kompleks vitamin almayı düşünüyorum. O konuda da önerilerinize açığım.
Şimdiden teşekkürler.
bench_O
Boy:171 cm
Kilo:62.5 kg
Hedef: Kas gelişimi
Öncelikle herkese merhabalar. VG sporunda yeni olmakla beraber yavaş yavaş idmanlarımı ağırlaştırmaya ve supplement kombinasyonları denemeye başlıyorum. 4. ayım bitti ve 5. ayım için daha ciddi bir çalışma temposu belirlemiş bulunmaktayım. Destek olarak ise;
-Optimum Nutrition %100 Whey Protein
-Optimum Nutrition Creatine
-Hardline Nutrition BCAA
-Hardline Nutrition AOL (Arginine Ornithine Lysine)
-Fish Oil (Eczaneden alınacak)
-Multivitamin (Eczaneden alınacak)
kullanmayı düşünüyorum.
Optimum konusunda sıkıntım yok, iyi bir whey olduğunu biliyorum. Ancak Hardline BCAA ve AOL konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Multivitamin olarak ise One A Day (for men) veya ona eşdeğer bir kompleks vitamin almayı düşünüyorum. O konuda da önerilerinize açığım.
Şimdiden teşekkürler.
bench_O