barisyasar
Üye
selam arkadaslar yeni bir antrenman dönemine başlıyorum 4 aydır antrenman yapmıyorum ve 8 kilo verdim antrenmanları bıraktıktan sonra daha önce çok sıkı bir antrenman dönemiyle çok güzel ölçülere kavusmustum lafı çok uzatmadan elimdeki supplementleri nasıl kullanıcagım konusunda kafam baya karıştı ve yardımınızı bekliyorum
Boy 1,74
kilo 65
yaş 26
Supplementler:
Universal Beff amino
Multipower tribulus
Multipower Nox
Multipower hyper max3000 yada tavsiye ediceginiz bir PROTEİN tozumu kullanmalıyım sizce( glutamin almalımıyım?) ?vericeginiz kombinasyona gainer yada protein tozunuda ekleyerek yardımcı olursanız sevinirim bu arada en kısa sürede en iyi hacim için en iyi seçenekleriniz varsa onlarıda paylaşırsanız çok sevinicem şimdiden herkese teşekkür ederim..
Boy 1,74
kilo 65
yaş 26
Supplementler:
Universal Beff amino
Multipower tribulus
Multipower Nox
Multipower hyper max3000 yada tavsiye ediceginiz bir PROTEİN tozumu kullanmalıyım sizce( glutamin almalımıyım?) ?vericeginiz kombinasyona gainer yada protein tozunuda ekleyerek yardımcı olursanız sevinirim bu arada en kısa sürede en iyi hacim için en iyi seçenekleriniz varsa onlarıda paylaşırsanız çok sevinicem şimdiden herkese teşekkür ederim..