Supplement Kombinasyon Tavsiyeleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CoopUq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CoopUq

Üye
Merhaba arkadaşlar
Ben 7ay kadar spor yaptım 4ay önce bıraktım sadece protein tozu kullanmıştım şimdi yeniden başlıyıcagım supplementler aldım kombinasyon konusunda bir bilgim yok elimdeki ürünler;

Muscletech Premium Whey Protein
Hardline Creatin
Universal Animal Pak
Bsn True Mass Gainer

72 kilo 178 Boyum var bunlara ek olarak birşey almam gerekirmi bunları nasıl kullanabilirim yardıma ihtiyacım var teşekkür ederim.

Henuz kullanmaya baslamadim hizli ilerlemek istiyorum cabuk kilo alabilmek adina aldim bu urunleri hatami yaptim ki

Simdi kullanmamin bir sakincasi olurmu birde ben bu urunleri ne zamanlarda ne sekilde kullanmaliyim tesekkur ederiim

Shaq çok güzel belirtmiş zaten yukarda öncelikle eski performansını yakalamalısın forumdaki genel kanı ilk 3 ay supplementlerin gereksiz olduğu konusunda.

Bence sen 3 ay daha çalışman hızlı gelişirsin zaten kas hafızası vücut kendisini toparlar merak etme ama bu ürünlerin faydası tartışılır hele bu seviyede.

Almanın bir sakıncası varmı sorusuna ise vücudun olarak hiç bir sıkıntı olmaz ama cüzdanına yazık boşuna para verme derim ilerde 3 liralık whey alacağına 5 liralık alırsın :D

Back
Yukarı