SuperPump 250 800 GR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mugo66
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 132 54,5%
  • Orta karar

Votes: 78 32,2%
  • Başarısız

Votes: 32 13,2%

• Total voters
    242
Selam,

Yaş 42,bu sporu aralıklarla 10 senedir yapyıyorum,geçliğimde de birçok sporla uğraştım.Superpump'ı bu hafta kullanmaya başladım,yanında hardline amino 3000 ve yine hardline whey kullanıyorum.Vaktim oldukça superpump la ilgili görüşlerimi aktarmaya çalışacağım.İlk kullanım hepinizin tahmin edeceği gibi hiç bir etkisi olmadı.Bir ölçek le başladım,2. idmanda 1,5 ölçek yaptım ve yine bir etki hissetmedim.Sanırım 2 ölçek kullanmaya başladığımda etkisini yavaş yavaş hissederim diye ümit ediyorum..herkese saygılar...

Bu hafta kullanımı 2 ölçeke çıkardım ama hala gözle görülür bir etki yok.performansımda da fazla bir ilerleme olmadı.Pazartesiden itibaren 2.5 ölçek kullanmayı düşünüyorum.Sonuçlarını yazarım...

yaşınız itibari ile animal stak kullanmanızı öneririm.

1 ölçek kullanıyorum ne mide bulantısı yaptı ne de uykusuzluk. Performans artışından ziyade yorgunluk hissine engel oluyor daha çok bende

1 hafta kullandım,antremanlarda çok bir artısını göremedim kullandıgım kısa süre içerisinde.fakat antremandan 2-3 saat sonra günlük hayatımda yerimde duramamaya başladım.acaba kana çokmu zor karışıyor bende,yoksa 3-4 saat artçı pumplrımı devam ediyor tam olarak çözemedim.ben antremana gitmeden önce bir öğün yerim,öğünden 1 saat sonra superpump içtim,yarım saat sonrada antremana başladım.acaba nerde yanlış yaptım ? ürünün kılavuzunda,içmekte zorlananlar ürünü kullanmadan bi kaç parça bişey yiyebilir tarzı bir ibarede vardı.yani ben boş mideyle spor salonuna gidemiyorum açıkcası.2 saat bekleyip salona gitsem açlıktan ölürüm.

öneriniz için teşekkürler,son hafta 2.5 ölçek kullandım ancak yinede önemli bir etkisi olmadı.bu hafta kullanımı kestim,antreman performansın aynı gibi,şimdilik sadece amino kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum,1-2 ay sonra daha önce çok iyi sonuç veren creatine almaya başlayacağım...

arkadaslar bb aralıkalrla toplamı 8 ay falan yapıorum bu ürünü cok met edıolar dıye aldım öyle ahım şahım bır pump olmadı ama hıc olmadıda deıl. ama cok hosuma gıden bır yönü oldu hemen hemen her harekette güzel kılo artışı oldu ve antreman esnasında yorulmak ne bılmıorum mesela üst göğüs dumbelle 38 kılo ıle calıstım ve kendıme şaşırdım ust gogus makınada da fazla kılolar kullandım daha once cesaret edemezdım. ve bıceps de hareketı bozmadan 17.5 kılolarla calısıordum dumbelle rahat bı sekılde 22.5 kılolarla calıstım. yanı ınsallah kullanımın devamında kıloda aldırır bu ürün pumpta yapar ve verdıgı enerjı süper o parayı hak ettımı ? bence ettı ;) saygılarla sivastan arif

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:23 ----------

prulence arkdasım dıkkatımı cektı yerımde duramıorum demıssınya. aynısı bendede var ama antreman esansında oluyor yerımde durmak ımkansız gelıor coka gır setler gırıorum ve bıdakı sete kadar sabırsızlıkla dolanıorum ve bıdakıs ete gıdrıorum kendımı makına gıbı hıssedıorum ve yüzümü kara cıkartmıor aldıgım kılolarla calısıorum ve ıkı saat akdar suruyor bu.cok guzel ama sende neden antreman sonrası bu hıs oluyor bılmıorum tek dusuncem tok karınla gıtmedır aklıma gelen bu ben kesınlıkle tok karınla antreman gıtmem gıtsemde yapamam belkıde ondandır harıka bır urun bence sende farklı yontemde al ve faydasını gor derım

arkadaşlar bende bu pazartesi sp250ye korkarak başladım mide bulantısı olur ishal olur diye fakat ilk kullanım hariç daha sonra hiç yaşamadım mide bulantısı etkileri gayet güzel idamanın ne ara geçtiğini farketmiyor insan set araları 30sn tutan bi insan olarak kasın toparlama süresini kısaltığını söyliyebilirim+no xplode ve vapor kullandım sanırım superpumpta kalıcam vapor güzel terletmişti termojeniği iyiydi gibi geldi bana no xplode ise ilk haftadan sonra etki alamıyorsunuz inş pumpta öle olmazthums:

arkadaşlar bende bu pazartesi sp250ye korkarak başladım mide bulantısı olur ishal olur diye fakat ilk kullanım hariç daha sonra hiç yaşamadım mide bulantısı etkileri gayet güzel idamanın ne ara geçtiğini farketmiyor insan set araları 30sn tutan bi insan olarak kasın toparlama süresini kısaltığını söyliyebilirim+no xplode ve vapor kullandım sanırım superpumpta kalıcam vapor güzel terletmişti termojeniği iyiydi gibi geldi bana no xplode ise ilk haftadan sonra etki alamıyorsunuz inş pumpta öle olmazthums:

Dediğin doğru vapor'u bende kullanmıştım ama pek pump etkisi yapmadı sadece terletmişti. Sp250'i ilerde bende denemeyi düşünüyorum .

vapor zaten no artırıcımı su atttırıcımı belli değilki terletiyor sadece.

öneriniz için teşekkürler,son hafta 2.5 ölçek kullandım ancak yinede önemli bir etkisi olmadı.bu hafta kullanımı kestim,antreman performansın aynı gibi,şimdilik sadece amino kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum,1-2 ay sonra daha önce çok iyi sonuç veren creatine almaya başlayacağım...

benim içinde aynı durum söz konusuydu superpump'ı kullanmadan önce ufak tekef birşeyler bile atıştırsam etki süresi uzuyor. Fakat 3 saat oncesine kadar birşey yemediğimde 15-20 dakikada uçurmaya yetiyor.

bcaa - gh max ile kullanmaya basladım ikinci kutuyu umarım birbirlerine ters etkileri olmaz.

benim içinde aynı durum söz konusuydu superpump'ı kullanmadan önce ufak tekef birşeyler bile atıştırsam etki süresi uzuyor. Fakat 3 saat oncesine kadar birşey yemediğimde 15-20 dakikada uçurmaya yetiyor.

bcaa - gh max ile kullanmaya basladım ikinci kutuyu umarım birbirlerine ters etkileri olmaz.

Salata ve antremandan önce kakao nitrik oksitin kanda kalma süresi uzuyor. Ayrıyatten bir şey olacağını sanmıyorum.

Bir pre-workout ürününün ikinci versiyonu her zaman daha düşük ratinge sahiptir ve daha fazla eleştiri alır bu aslında çıkan 2. jenerasyon üründen beklentinin çok daha yüksek olmasından kaynaklanır . Yurtdışında yaşayan iki arkadaşımdan aldığım yoruma göre ürün son derece başarılı . Benim de bundan sonra alacağım ilk pre-workout ürünü SuperPump MAX olacaktır . Gaspari hiç bir zaman hayal kırıklığı yaratmaz derim .

Bir pre-workout ürününün ikinci versiyonu her zaman daha düşük ratinge sahiptir ve daha fazla eleştiri alır bu aslında çıkan 2. jenerasyon üründen beklentinin çok daha yüksek olmasından kaynaklanır . Yurtdışında yaşayan iki arkadaşımdan aldığım yoruma göre ürün son derece başarılı . Benim de bundan sonra alacağım ilk pre-workout ürünü SuperPump MAX olacaktır . Gaspari hiç bir zaman hayal kırıklığı yaratmaz derim .

Yabancı forumlarda çıldırıyor millet SPMAX hakkında, ben de aldım bakalım ilki güzeldi. Biraz daha iyi olsa bile bana yeter. :)

Back
Yukarı