SuperPump 250 800 GR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mugo66
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 132 54,5%
  • Orta karar

Votes: 78 32,2%
  • Başarısız

Votes: 32 13,2%

• Total voters
    242
Sp250 ardından nox kullandım bende arasındaki fark oldukça belirgin sp250 güç ve enerjide gerçekten başarılı ama odaklanma noktasında sp250 etkisiz.. Nox bende çarpıntı yapıyodu ilk 2 hafta sp250 de böyle bir sorun olmadı ve güç artışı kesinlikle oluyor. Nox odaklanmayı iyi sağlıyor ve enerji artışı kesinlikle oluyor. Sonuçta placebo etkilerini göz önünde bulundurursak sp250 derim ben. Odaklanmanın gücünü artıyor sonuçta bu maddeler ve birazda pump etkisi yaratıyor tabi.

Diyette olanlar yani yag yakimi için çalışıp ardından ağırlık calışması yapan kimseler tarafından kullanılmasında bir problem oluşur mu?
Kilo aldirici özelliği varmidir?

Kombinasyon

Öncelikle merhabalar beyler size bir kaç sorum olucak şimdi benim elimde whey protein amino asit testesteron hormonu kaldı şu anda bunların yanına daha önce bitirdiğim gibi glutamin ve creatine alıcam bunlara extra birde bu ürünü alabilirmiyim sizce alırsam eğer bunların hepsi için bir kullanım tablosu söyliyebilirmisiniz bana sabah şundan spordan önce şundan gibi şimdiden çok teşekkür ederim....

Creatin ve Superpump ağır gelebilir bence. Ben de creatin kullanıyordum superpump için creatinin bitmesini bekledim aynı zamanda kullanma kalbini çok yorabilir.

Superpump için kullanım şekli antremandan en az 45 dk. önce kullanmalısın ki enerji zirveye çıkıtığında seni sıcak yakalasın. İlk gün bir ölçek le baslayıp 3. antremanda vücut agırlığın ve antremanlarının durumuna göre 2-3 ölçeğe çıkarbilirsin yazıyodu üzerinde.

superpump+sizeon birlikte

pre workout supplementleri sadece yaz dönemi kullanan birisiyim..gecen yaz no-explode+syntha6+oxyelite pro ile cok mukemmel sonuclar aldım...
1 hafta once superpump 250 kullanmaya basladım..bu hafta intra workout bi urun olan sizeon ile kombine ediyorum.. superpump güç artışı sağlıyor..sizeon ise şekerli bir tadı var gnc'nin whey proteinine benziyo..iğrenc bisi..antreman esnasında kullanıyorum.

özetlemek gerekirse no-explode dan aldıgım enerji ve motivasyon bu urunlerde yok en azından bende öyle oldu..ama kaldırıdıgım kilolarda artış var...su an 1 olcek kullanıyorum 2 olcege cıkarında belki etkisi daha fazla olur...

pre workout supplementleri sadece yaz dönemi kullanan birisiyim..gecen yaz no-explode+syntha6+oxyelite pro ile cok mukemmel sonuclar aldım...
1 hafta once superpump 250 kullanmaya basladım..bu hafta intra workout bi urun olan sizeon ile kombine ediyorum.. superpump güç artışı sağlıyor..sizeon ise şekerli bir tadı var gnc'nin whey proteinine benziyo..iğrenc bisi..antreman esnasında kullanıyorum.

özetlemek gerekirse no-explode dan aldıgım enerji ve motivasyon bu urunlerde yok en azından bende öyle oldu..ama kaldırıdıgım kilolarda artış var...su an 1 olcek kullanıyorum 2 olcege cıkarında belki etkisi daha fazla olur...

antreman bitiminde baş ağrısı yada aşırı yorgunluk hissettin mi ? Yada bu soruyu 2 ölçek kullanmaya basladıgın zaman sorabilirim.

antreman sonrası bitiyorum dermanım kalmıyor acıkcası...kesin sonuc icin biras daha bekleyelim 1 ay olunca sonucları tekrardan yazacagım...

Şuan Animal Stak + Super Pump + Ultimate Prostar Whey Protein var elimde. Proteini düzenli kullanıyordum zaten diğer ikisini yeni ekledim. Haftada 1 2 kere burada etkilerini yazacagım boylece benım gıbı almadan once araştırıpta istediği bilgilere ulaşamayanlara faydası dokunacağını düşünüyorum.

Superpump 250 + Animal Stack ile ilk antrenmanımı yapmış bulunuyorum. Damarlanma ve performans artışı olarak beklediğimi bulamama rağmen kaslarım antrenman sırasında gerçekten çok iyi şişti. Biraz daha uzun ve verimli bir antrenman çıkarttığımı söylemeden geçmeyeyim. 1.5 ölçek kullandım. Fruit Punch aromasını beğenmedim açıkcası. Tabi zevk meselesi. İlk günden not vermem gerekirse ben 10 üzerinden 7 veriyorum. İlk gün olması sebebiyle etkileri muhtemelen - veya + yönde değişecektir. Gelişmeleri ilerleyen günlerde yazacağım. Ayrıca daha önce herhangi pre-workout ürünü kullanmadım dolayısıyla kıyaslama yapamıyorum.

Superpump 250 + Animal stack ile 5. antrenmanımı yaptım bugün. İlk günkü etkisi arttı gerek performans gerek güç artışı olsun. Doz arttırımı da yapmadım 1.5 ölçek devam. Şuan çok memnunum...

super pump almayın sakın.artık uretılmıyor muhtemelen son boş partileri trye gonderiyorlar.

Bir arkadaş başka bir konuya böyle yazmış, gerçeklik payı nedir ?

--------

Animal Pump ve Superpump'ı tecrübe etmiş bir varsa aranızda, farkını anlatabilir mi ? Animal Pump'dan iyi verim alamadım, yeni bir performans arttırıcı ürün almak konusunda kararsızım. Benim tek istediğim kaldırdığım kiloları arttırmak, damarlanma enerji vs. benim için önemli değil.

Bir arkadaş başka bir konuya böyle yazmış, gerçeklik payı nedir ?

--------

Animal Pump ve Superpump'ı tecrübe etmiş bir varsa aranızda, farkını anlatabilir mi ? Animal Pump'dan iyi verim alamadım, yeni bir performans arttırıcı ürün almak konusunda kararsızım. Benim tek istediğim kaldırdığım kiloları arttırmak, damarlanma enerji vs. benim için önemli değil.

placebo ürün gibi pump rage olanını denicem bende ggde vardı

Öncelikle herkese selam. Bir yıldır bb yapıyorum. Siteye azönce üye oldum. Bugün ilk kez Superpump 250 kullandım. Sonuç olarak ilk gün bende hiçbir yan etki yapmadı. Antrenman bitiminde spor salonuna yeni gelmiş gibi dinç hissettim kendimi. Sadece sıcak hava sıkıntı yarattı. Tavsiye ederim, güzel ürün. Pump 'ın yanında, Gaspari Amino 8000 kullanıyorum.

Arkadaşlar iyi günler ben body ile 8 ay ilgilendim ama bu tarz ilaçlar kullanmadım sizden öğrenmek istedigim benim üniversite sınavları öncesi dayanıklılık koşusu için kendime bir performans arttırıcı bulmam gerek bana önerebileceginiz bir ilaç varmı.

Creatin ve Superpump ağır gelebilir bence. Ben de creatin kullanıyordum superpump için creatinin bitmesini bekledim aynı zamanda kullanma kalbini çok yorabilir.

Superpump için kullanım şekli antremandan en az 45 dk. önce kullanmalısın ki enerji zirveye çıkıtığında seni sıcak yakalasın. İlk gün bir ölçek le baslayıp 3. antremanda vücut agırlığın ve antremanlarının durumuna göre 2-3 ölçeğe çıkarbilirsin yazıyodu üzerinde.

Selam, superpump ok ama creatine'in kalp üzerindeki etkisini anlayamadım. Creatine böbrekleri veya karaciğeri yorabilir belki özellikle yeterli su alımı yapılmazsa vücuda ama kalbe nasıl etkiyor?

Ben de yakında superpump250 ve creatine kombinasyonu yapmayı planlıyordum, o nedenle ilgimi çekti..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:30 ----------

Hatta netten hızlı bir araştırma yaptım, creatine'in kan basıncını yükseltme veya kalbe herhangi bir zarar verme gibi yan etkileri olmadığı gibi, kalp hastalığına yakalanma riskini de azaltıyormuş.

Back
Yukarı