bortecine.tozkop
Üye
Perşembe ile cumayı çıkar 2 aydır yaptığım program 
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben squat yerine leg press yapiyorum , belimde problem var genetik hastalik oyuzden beli riske atmamaya calisiyorumBirader çok eksik nerde deadlift nerde squat nerde bent over rowing bunlarsız idman olmaz
Hocam açış hareketlerinden neden 1 tane var , preslerdeki setlerden çalıp 1 açış daha eklesek nasıl olur mesela?Ayrıca neden alt göğüs için 1 hareket var, üst göğüs 2 tane var, eşit gelişir mi?Kendi uyguladığım program şu şekilde, isteyen uygulayabilir.
Bench Press 12-10-8-6 (set araları 45 sn dinlenme)
Incline Dumbbell Fly 4x10 (30 sn dinlenme)
Incline Dumbbell Press 12-10-8-6 (45 sn dinlenme)
High Cable Crossover 4x10 (30 sn dinlenme)
Crossover ve Dumbbell Fly var. 2 press, 2 Fly demek oluyor bu.Hocam açış hareketlerinden neden 1 tane var , preslerdeki setlerden çalıp 1 açış daha eklesek nasıl olur mesela?Ayrıca neden alt göğüs için 1 hareket var, üst göğüs 2 tane var, eşit gelişir mi?
Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis ! Ben durustum ne soylemek istersem soylerim , dogrulari kaldirilmiyosa verin ceza giremeyim bir daha olur biter !berkenbuskut uslubuna ve konusmalarina dikkat et. Eger bu sekilde devam edersen ceza alacaksin...
Evet banada az geliyorBacak az olmamismi![]()
Leg curl ün hemen ardindan hack squat yapabilirsin. Once agirliksiz calis daha sonra agirlik eklersin. Yalniz hareketi dogru yapman cok onemli. Gogsun disarda belin yastiga degmeyecek sekilde dis bükey ayaklar omuz genisliginde acik tabanlarindan destek alacak şekilde yukariya yüksel. Ve hareketi negatif yapmaya çalis. Yani olabildigince yavaş ve kontrollu bir sekilde.Evet banada az geliyorCalistiktan sonra hala bacagimda guc kaliyor fakat eklebilecek guzel bir hareket bilmiyorum eger varsa tavseyin beklerim
Onu makinesinde yapmistimLeg curl ün hemen ardindan hack squat yapabilirsin. Once agirliksiz calis daha sonra agirlik eklersin. Yalniz hareketi dogru yapman cok onemli. Gogsun disarda belin yastiga degmeyecek sekilde dis bükey ayaklar omuz genisliginde acik tabanlarindan destek alacak şekilde yukariya yüksel. Ve hareketi negatif yapmaya çalis. Yani olabildigince yavaş ve kontrollu bir sekilde.
Tum bacak antrenmanin bittiginde ise hem tum lower body kas grubunu soğutmak hem de kucuk bir training seviyesinde olmasi icin mutlaka ve mutlaka lunge yap. Kendi vucut agirliginla salon icinde turla , yerinde durarak yap fark etmez. Dogru nefes almayi kesinlikle unutma. Benim tavsiyelerim bunlar ^^
Bak tekrar söylüyorum mesele doğru veya yanlış değil. Mesele senin insanlara hitap ve cevap verme tarzın. Yapılan konuşmalar saygılı olmalı!!!!!!!!Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis ! Ben durustum ne soylemek istersem soylerim , dogrulari kaldirilmiyosa verin ceza giremeyim bir daha olur biter !
Dostum dogru soyluyosun ben fark ettiysen duzgun cevap yazana duzgun cevap yazdim , Sende haklisin daha dikkat ederimBak tekrar söylüyorum mesele doğru veya yanlış değil. Mesele senin insanlara hitap ve cevap verme tarzın. Yapılan konuşmalar saygılı olmalı!!!!!!!!