TheBlack_D-D_
Üye
Merhabalar,
bugün dinlenme günümdü. Ama dinlenme günüm diye hiçbirşey yapmıyorum anlamına gelmiyor bu hiçbir zaman gelmeyecek de tabii
Hafif karın çalıştım bugün. Şöyle ki;
Mekik-3x30(Ağırlıklı)(5 kglik plaka ile)
Leg Hold-3x30 saniye
Oblique Plate Twists-3x50 (10 kglik plaka ile)
# Bu arada antrenmanlarımın tam olarak yerine oturttum sayılır az çok. Bunu da idolüm olan aşmış insan DENİS MİNİN' e borçluyum
Sayısız videosunu izledim. Verdiği söyleşileri röpörtajlarını dinledim. Tam da aradığım bütün sorulara kesin net cevaplar elde ettim diyebilirim
Bunun sayesinde artık antrenmanım az çok yerine oturdu diyebilirim. Bunun yanında uyku düzenime, beslenme düzenime(hergün aynı saatte gibi) vs çok dikkat edicem. + olarak sabahları da kalkınca koşuya gideceğim sahile. Saat 5:30- 6 gibi kalkıp koşuya gideceğim ardından eve gelip kahvaltı yapıp güne güzel bir şekilde başlamış olucam. Şimdilik herşey bu şekilde. Bu arada dövüş sporu konusunda bu hafta halledemedik(gittiğimiz salon uygun olmadı, yeri itibari ile vs) fakat bu haftasonu kesin olarak başka bir yerle görüşüp başlıcam haftaya. C tesi ve pazar günleri de işte o antrenmanlarım olucak. Şimdilik herşey böyle. Bir gelişme olduğu takdirde günlüğümde paylaşırım. Kalın sağlıcakla
)
bugün dinlenme günümdü. Ama dinlenme günüm diye hiçbirşey yapmıyorum anlamına gelmiyor bu hiçbir zaman gelmeyecek de tabii

Mekik-3x30(Ağırlıklı)(5 kglik plaka ile)
Leg Hold-3x30 saniye
Oblique Plate Twists-3x50 (10 kglik plaka ile)
# Bu arada antrenmanlarımın tam olarak yerine oturttum sayılır az çok. Bunu da idolüm olan aşmış insan DENİS MİNİN' e borçluyum