Steroid Kullanmaya Yeni Başlayan Arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kadar ilaca gerek yok
Klomen
tamoksifen yeterli olur

Neyse arkadaşına kolay gelsin etkileri buraya yazarsın artık =)

arkadaşınla gezerken olan konuşmanı paylaşmışsın sanırım yanında ses kaydedici birşeyle geziyorsun veya hafızan müthiş kuvvetli aşırı gereksiz bir konu olarak görüyorum bunu kafasına koyduysa vazgeçiremezsin ki bana hayal ürünü bi arkadaş gibi geldi

arkadaşınla gezerken olan konuşmanı paylaşmışsın sanırım yanında ses kaydedici birşeyle geziyorsun veya hafızan müthiş kuvvetli aşırı gereksiz bir konu olarak görüyorum bunu kafasına koyduysa vazgeçiremezsin ki bana hayal ürünü bi arkadaş gibi geldi

benimde dikkatimi çekti
yapacağı kür
sonrasında uygulayacağı pct
hepsi tek tek ezberinde maşallah

Ya birak Allah askina forumdan okuduklarinla burda yorum yapma.hayatinda eline anapolon aldin mi?millet daha eline hayatinda testosteron ampulu almamis yok su boyle yapar su yararlidir su zararlidir bu oldurur cart curt forumdan okuduklariyla ahkam kesiyor millete bilgi veriyor.yani siz ne kullandiniz neyi tecrube ettiniz neyinize guvenerek boyle yorum yapiyorsunuz?ben kullandim olmedim hadi ne olacak simdi?bir sey yazarken tecrubeniz varsa yazin yoksa bulasmayin.bulasacaksanizda bilimsel referans kaynak gosterin.ayrica bu konununda tamen ilgi cekme amacli acilmis bir konu oldugunu disunuyorum.hadi kolay gelsin.

Sigaranın zararlı olduğunu anlamak için içmek mi lazım ? Ben bu kadar saçma yorum görmedim.Kullananların gördüğü zararları gözlemlemek okumak yetmiyor mu ? Anapolon kullanmayan kalmasın de ya çekinme.

Konu sanirim gereken cevaplari buldu ki artik arkadasiniz icin PCT hazirlamaya basladiniz. Bu konuyu kilitliyorum. Arkadasiniz illa yapacam diyorsa buyursun anabolik forumda konu acsin ilgili arkadaslar yardimci olacaklardir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı