Ya birak Allah askina forumdan okuduklarinla burda yorum yapma.hayatinda eline anapolon aldin mi?millet daha eline hayatinda testosteron ampulu almamis yok su boyle yapar su yararlidir su zararlidir bu oldurur cart curt forumdan okuduklariyla ahkam kesiyor millete bilgi veriyor.yani siz ne kullandiniz neyi tecrube ettiniz neyinize guvenerek boyle yorum yapiyorsunuz?ben kullandim olmedim hadi ne olacak simdi?bir sey yazarken tecrubeniz varsa yazin yoksa bulasmayin.bulasacaksanizda bilimsel referans kaynak gosterin.ayrica bu konununda tamen ilgi cekme amacli acilmis bir konu oldugunu disunuyorum.hadi kolay gelsin.
Öncelikle öyle bir yorum atmışsınki sanki anapolon kullanan benim tecrübem yok burda millete nasihat veriyorum? Ben kullandım birşey olmadı diyorsun helal olsun sen kullanmaya devam et mesele sen ben değil belirli bir tecrüben vardır nasıl kullanacağını biliyorsun kür tecrübelerin vardır zamanı gelince kullanmışsındır ama 1.kürde anapolon kullanan ona güya yardımcı olmaya çalışan insanlarında pekte tecrübeli olmadığını varsayarsak ölümü davetiyedir kesinlikle konu ilgi çekmek amaçlı demişsin senin düşüncen saygı duyarım ilgi çekmek amaçlı konu açsam emin ol oldukça iyi şeyler bulurum mesajlarıma bak istersen 1 tane teşekkür eder ya da mesajımı beğenen varmı bana ne gibi bir getirisi olabilir bu konunun yardım amaçlı açılmış bir konu gerçekten senin gibi art niyetli insanlar kanımı donduruyor.