Sporu Bıraktım Vücudumda Meydana Gelen Değişiklikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan can_man
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

can_man

Üye
Arkadaşlar son sınıf öğrencisiyim yorgun oldugumdan ve stress altında oldugumdan bu spora ara vermek zorunda kaldım.Sadece kahvaltıyı evde yapabiliyorum.Onun dışında dışarıda fastfood tarzı yemek yiyebiliyorum.Gelelim derdime.Arkadaşlar böbrek üstümde yaglanma var.Göğüslerimde yağlanma var ve en mustarip oldugum konu bu.Kıyafetlerim genelde dardı üzerimi saran kıyafetlerim vardı.Ancak şimdi onları kendime yakıştıramıyorum.Sizce ne yapabilirim bana bi yol gösteririseniz çok sevinirim.

Disardaki saglikli yemekler hep pahali :) 15gun yersin diger 15 gun ac dolasirsin :) fast food yesen bile sakin yaninda kola icme,bu bile cok etkiliyor.simdi o koca kolalari nasil iciyormusum sasiriyorum,kova gibiler :) en azindan bir öğününü yaninda goturmeni tavsiye ederim. Sandwich olabilir,saklama kabinda salata tavuk olabilir.bulgur tavuk koyabilirsin. evde mekik ve şınavi eksik etme,otobusten inecegin duraktan 1 durak once in yuru. Hareket etmelisin yoksa zayiflayamazsin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Disardaki saglikli yemekler hep pahali :) 15gun yersin diger 15 gun ac dolasirsin :) fast food yesen bile sakin yaninda kola icme,bu bile cok etkiliyor.simdi o koca kolalari nasil iciyormusum sasiriyorum,kova gibiler :) en azindan bir öğününü yaninda goturmeni tavsiye ederim. Sandwich olabilir,saklama kabinda salata tavuk olabilir.bulgur tavuk koyabilirsin. evde mekik ve şınavi eksik etme,otobusten inecegin duraktan 1 durak once in yuru. Hareket etmelisin yoksa zayiflayamazsin.

Çok teşekkürler. İşte tam bir forum abisi :) kirmadan yardimci oldunuz.Bekledigim tavsiye buydu.Hepsinideneyecegim bulgurla tavuk fikri cok hosuma gitti :) hem lezzetli hem besleyici[DOUBLEPOST=1414361881][/DOUBLEPOST]
Spor yap duzgun beslen

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
En başta belirttigim gibi yeterli vakit bulamadigimdan ve stres altinda oldugumdan (ki bildigimiz uzere stress aninda spor fizyolojimize zarar verir) spora ara verme karari aldim.

Sabah kahvaltı yapamıyorsan basit ve besleyici çözüm hem vakit almaz hemde iyidir , 1 su bardağı civarı yulaf ezmesi,2-3 yumurta,muz,bi tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi en sonda 2-3 su bardağı süt bunları mikserde iyice çek. Normal güzel akışkan içilebilir bi kıvama gelicek ya bunu iç evden çıkmadn. Yada bi şişeye koy yanında götür ama 3-5 saat içinde tüket. tüketemiyorsan soğuk biyerde beklerse daha iyi olur ;)

Back
Yukarı