Bugun 20 rep squat rutinin ikinci gunuydu ve yine oldukca keyif verici guzel bir antrenman gecirdim. Gun gectikce bu rutini daha cok seviyorum sanirim ve soz konusu rutine yoneltilen olumlu elestirileri okudukca da motive oluyorum.
Simdi detaylardan soz edeyim,
Day 2
5 dakika treadmill, 1 set bos barla 20 rep squat ve baslangic,
Squat, 1 set 20 tekrar, 50 kg
Power clean, 3 set 3 tekrar, 50 kg
OHP, 2 set 6-8 tekrar, 40 kg
OHP, 3 set 6-8 tekrar, 45 kg
Side laterals, 2 set 8-10 tekrar, 20 kg (10-10 dbs)
Side laterals, 1 set 8-10 tekrar, 25 kg (12,5-12,5 dbs)
Standing calf raise, 3 set 15 tekrar
-
Her antrenmana 20 rep squat ile baslamak cidden cok guzel. Gavur forumlarda bu sisteme dair, ozellikle 20 rep squat icin addictive deniliyordu ki gercekten yerinde bir tespit, en azindan benim icin gecerli kilinabilir.
OHP/Push press arasinda kg olarak bir farklilik olmadi pek, hemen hemen ayni tekrar sayilariyla calistim, sasirtici. Oysa OHP'de push press'e gore daha dusuk olmaliydi. Kaldi ki cok zayif oldugum bir hareket kg'lerden de belli oldugu uzere. 45 kg OHP icin oyle saniyorum ki dusuk bir kg. Calisan hareketi yapan diger arkadaslarin kac kg ile calistiklarini duyarsam bir referans noktasi olusturabilirim, gercekten cok mu zayifim acaba bu harekette?
Bununla birlikte power clean, 50 kg cok dusuk geldi evet ancak arttirmadim. Bugunku power clean form calismasi gibiydi ve oldukca kolaydi. Yalniz formu oturttugumu dusunuyorum, sanirim butunuyle oturdu. Haftaya da belki yine dusuk girip artik sonrasinda zorlamaya baslarim.
Calf icin de sunu soyleyeyim, ideal bir hareket bulamiyorum bir turlu. Agirliksiz yavas negatifli 15 tekrarli standing calf raise yaptim ve her nasilsa ayak parmaklarimi hissediyorum yahu harekette, komik. Bilmiyorum ne yapsam. Bu konuda da tavsiyelere acigim. Camel toe calfli gunluk okuyucularim, ne yapmaliyim ben ne onerirsiniz?

-
Gunun sarkisiyla kapatayim,
Onerim, yaninizda kiz arkadasiniz, aileniz falan varken acmayin. Aslinda gunun sarkisi degil gunun klibi de denilebilir
[YOUTUBE]Nq65quC27R0[/YOUTUBE]