Son Plan / Natural Devam - Push Pull Legs!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan khephnes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun , Boyun çok sıkıntılı asla şakaya ve umarsızlığa gelmez kesinlikle en ufak bir ağrı kalmayıncaya dek hiçbir şekilde antrenman yapmamanı boyun konusunda tecrübeli ve fıtıklı biri olarak öneriyorum . Söylemem gereken diğer bir şey ise voltareni fazla abartmadan kullanman gerektiği . Aşırıya kaçıldığında oradaki kasları gevşetmenin ötesinde bir etki göstererek sakatlığın süresini uzatabiliyor

Neyse ki tam Istanbul'a gidisime denk geldi yoksa ben kendimi biliyorum dayanamayip yarin antrenmana giderdim. :) Dun voltaren bir defa surdum ve ovdum StormBlast, bir de ara ara sicak havlu koydum, agriyan bolgeyi sicak tutmaya calistim. Bugun biraz daha iyi gibiyim, neyse ki tahmin ettigim gibi agri fazlalasmadi, tabii yine de boynumu saga cevirirken ve geriye atmak istedigimde agriyor. Bir de kutletme istegi var.

Hep, sakatlanmam ben yea bsi olmaz diye calisiyordum ama oluyormus cidden. Bir de 45 kg OHP'de nasil sakatlandim anlayabilmek mumkun degil. Formu hic bozmuyorum ki bozacak bir sey de yok. Anlamadim valla.

Hep, sakatlanmam ben yea bsi olmaz diye calisiyordum ama oluyormus cidden. Bir de 45 kg OHP'de nasil sakatlandim anlayabilmek mumkun degil. Formu hic bozmuyorum ki bozacak bir sey de yok. Anlamadim valla.

Nefes alış-verişinde sıkıntı olmuş olabilir kheps. Benim boyun da Barbell Curl yaparken sakatlanmıştı, başıma dayanılmaz bir ağrı giriyordu 3-4'üncü tekrarda. Neyse ki geçti, gitti. Tekrardan söylüyorum; şakaya gelmez, dikkat et.

sivilce konusu geçmiş, süt ve süt ürünlerinin sivilce yaptığı bilimsel olarak ispatlandı son 1-2 yıl. sivilce sorunu olanlar tamamen çıkarsın, bir denesin.
sorun aslında sütten değil, ineklere verilen hormonlar ve ilaçlar süt yoluyla direk insana geçiyor ve bunlar da sivilceye neden oluyor.

Geçmiş olsun khep. Bu tür compound egzersizler bir okadar stresli ve tehlikeli. Deadliftte kendi rekorumu kırmaya çalışırken beynime oksijen gitmiyordu bayılma tehlikesi geçiriyodum. :(

arkadaşlar ben evde antreman yapıyorum fakat antremanlarım biraz düzensiz sizlerin yardımıyla düzene sokmak istiyorum 3 ay önce koridor barfiksi aldım ilk günlerde 3 tane zor çekiyordum şuan 18 rahat çekiyorum geniş tutuş avuç içi karşıya bakacak şekilde ardından şınav ve mekik çekiyorum mekik sayesinde tane baklava yerinin aldı biraz daha geliştirmek gerekiyor ve barfiks sayesinde baya etki gördüm

Sabah Istanbul'dan dondum. Salt BB kapsaminda konusacak olursam uykusuz ve beslenme acisindan kotu gecen bir uc gun oldu. SEK'in gunluk sutleri ve yumurtalarla ayakta durmaya calistim, bunun disinda pek bir sey yedigim de soylenemez. 4 olcek protein tozu goturmustum, iki gune bolup 2'ser olcek ictim.

Koca Istiklal'da Subway olmaz mi lan diyorum. Kofteci Ramiz'lere kaldim valla, bir de ev yemekleri yapan ucuz bir yer vardi orda da tavuk gogusu icerilen butun yemekleri aldim giristim valla :D

Her neyse. Simdilik bir antrenman kacirdim. Yarin kaldigim yerden devam ediyorum. Duzensiz bir uc gun sonrasi BB anlaminda yine saykolojik cokuntuler, olagan ve anlasilabilir seyler. Iki idmana toparlarim nitekim.

Bu da motivasyon videom olsun;

[YOUTUBE]rZ7pcDKG_fw[/YOUTUBE]

4 gunluk aradan, beslenme ve uyku acisindan rezil gecen bir Istanbul tatilinden sonra bomba gibi dondum. Kilolar artti her nasilsa anlam veremedim, antrenmandan iki saat once iki tane kocaman kirmizi elma yemistim pre wo olarak mi is gorduler acaba anlamadim. :p

Week 3, Day 1

5 dakika treadmill, 1 set bos barla isinma ve 20 rep squat

Squat, 1 set 20 tekrar, 50 kg (salonda yardimci olabilecek kimse yoktu o yuzden agirligi yerden koparip enseme aldiktan ve 20 rep squati tamamladiktan sonra tekrar enseden indirebilecegim bir kiloyla yapmak zorundaydim)

Bench press, 1 set 6 tekrar, 80 kg
Bench press, 3 set 6 tekrar, 85 kg
Bench press, 1 set 6 tekrar, 90 kg (4 tekrar cikti)

Incline flies, 3 set 8 tekrar, 35 kg

Yates rows, 1 set 6 tekrar, 70 kg
Yates rows, 3 set 6 tekrar, 75 kg
Yates rows, 1 set 6 tekrar, 80 kg (4 ya da 5 tekrar cikmisti tam animsamiyorum)

Chins, 2 set +8 tekrar

Wide grip lats, 1 set 70 ya da 75 kg 8 tekrar
-

Chins yaparken boyun agrim azdigi icin son sette wide grip lats yapmayi tercih ettim, rastgele taktim 70 ya da 75 olmali ve 8 tekrar yapip biraktim.

Bench press ilk defa 90 kg gordum ve yine ilk defa uc set ust uste 85 kg ile calisabildim.

Yates rows'da da yine ilk defa 80 kg gordum. Guc artisinin sebebini anlayamadim cidden. Bench'in ilk setinde 80 kg ile sonsuz tekrar yapabilecekmisim gibi hissettim nitekim. Sonrasinda da o gazla kg arttirdim ve basarili, keyifli bir antrenman gecirdim ozetle.

Ant sonra gaspari myo, gaspari bcaa, gaspari glutamine, mp creatine ve 2 tab ester c attim. Supp acisindan su ara cok sukur bir sikintim yok.

Okuyan arkadaslara tesekkurler bu arada :)

Subway ogunlerini pek cheat olarak gormuyorum ancak bugun tavuk fileto ve hindi gogus subway yedim. Sos filan almiyorum, sadece marul ve domates, cavdar ekmegi. Cok guzeldi valla afiyetle yedim. Besin degerleri de gayet guzel.

Oncesinde 33 ml tuborg gold goturmustum hava cok sicakti, aldim ictim direkt. Biraz rahatsiz ediyor tabii psikolojik olarak ama uzun bir sure icmem sanirim.

Subway ogunlerini pek cheat olarak gormuyorum ancak bugun tavuk fileto ve hindi gogus subway yedim. Sos filan almiyorum, sadece marul ve domates, cavdar ekmegi. Cok guzeldi valla afiyetle yedim. Besin degerleri de gayet guzel.

Oncesinde 33 ml tuborg gold goturmustum hava cok sicakti, aldim ictim direkt. Biraz rahatsiz ediyor tabii psikolojik olarak ama uzun bir sure icmem sanirim.

hocam zaten subwayde sporculara yönelik besinlerde yok mu

hindi göğsü olsun chicken teriyaki olsun tavuk filetoda olabilir

hocam zaten subwayde sporculara yönelik besinlerde yok mu

hindi göğsü olsun chicken teriyaki olsun tavuk filetoda olabilir

Besin degerlerine bakildiginda neredeyse tum urunleri sporculara yonelik ve bu sebeple, baska bir basliga da yazdigim gibi bodybuilder-friend olarak gecen bir mekan.

Bu arada bugunden itibaren yumurtalari biraz arttirmaya karar verdim. Keskinoglu'nun koli yumurtasina gecis yapacagim, 5,75 su an indirimli fiyati. Gun icine yayarak gunde 10 civari tuketmeye calisirim.

Quad pozu atayim dedim ancak malum killar ve cekim acisi dolayisiyla mutant yaratik bacagi gibi gorunuyor. :D

Evde karsidan bacagimi cekebilecegim seviyede bir ayna yok, o yuzden telefonu quadlara dogrultup cektim direkt, o yuzden fotograf boyle. Daha genis bir zamanda daha eger killari da alirsam daha iyi bir poz cekmeye calisirim.

Eklentiler

• IMG-20130501-WA0001.jpg
    IMG-20130501-WA0001.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 554
serbest squat nelere kadirmiş arkadaş.zamanında abidik gubidik leg extensionlar yapcagıma keske tek hareket 20 tekrarlı squat yapsaydım:D

Fotoğrafı görünce kendimdeki dış bacak eksiğini farkettim :) Ölçüyü bilmiyorum ama gayet hacimli duruyor,tebrikler !

Salonda squat rack'in olmayışı ve birlikte çalıştığım hocanın bacak çalışmayı sevmemesi bacak konusunda yalan ediyor beni.

Fotoğrafı görünce kendimdeki dış bacak eksiğini farkettim :) Ölçüyü bilmiyorum ama gayet hacimli duruyor,tebrikler !

Salonda squat rack'in olmayışı ve birlikte çalıştığım hocanın bacak çalışmayı sevmemesi bacak konusunda yalan ediyor beni.

Squat Rack çoğumuzun salonunda yok Lethe. Forza Serbest Squat. :)

Beast quads!!

Ben naturel pek kimsede boyle quad gormedim. Killari alip bronzlas bir iki de damar cikarsa uzerinden bacaklari goren direkt kurlu sanabilir seni :)

Gercekten tebrik ederim. Cok iyi.

Back
Yukarı