Valla gobek oldu, arkalar yanlar cilgin atiyor, hatun desen yanaklarimi sikmaya basladi

Bilmem nereye kadar devam edecek boyle, zaten o sebeple acaba diyorum kuruyemisi azaltsam mi cunku fistik ezmesini azaltmaya pek niyetim yok, yagi biraz hafifletsem daha iyi olacak.
bu cümle çok hoşuma gitti.
Cumlede hosuna giden sey neydi novizenj? Cumlenin yapisi kurulus bicimi mi yoksa soyledigim sey mi?

-
Bugun push gunuydu bu arada. Guc artisi hafiften devam etmekte. Triceps icin close grip bench deneyeyim dedim yine ama yok yahu, ben bu hareketi beceremiyorum her nasilsa. Cok dusuk kg'lerde dahi zorlaniyorum, bara hakim olamiyorum falan tuhaf seyler. Cok da dar tutmuyorum aslinda, omuz genisligi denilebilir. Yine de 55 kg ile ancak 6-8 tekrar arasi calisabilmeme ne demeli?
Detaylar;
Push day
Bench press, 3 set 6-8 tekrar, 80 kg
Bench press, 1 set 6-8 tekrar, 85 kg
Incline db flies, 3 set 8-10 tekrar, 35 kg (17,5-17,5 dbs)
Push press, 4 set 6-8 tekrar, 45 kg
Laterals, 2 set 8-10 tekrar, 20 kg (10-10 dbs)
Laterals, 1 set 6-8 tekrar, 25 kg (12,5-12,5 dbs)
Close grip bench press, 3 set 6-8 tekrar, 55 kg
Cable overhead triceps extension, 2 set 8-12 tekrar, 45 kg
-
Motivasyonum pek yerinde olmasa da fena degil bir antrenmandi. Hafiften guc artisi yine devam etmekte dedigim gibi.
Bu arada push pull legs'te 5. haftam bitti. Aslinda 6 hafta diye dusunmustum, 6 hafta program degistirme suresi icin bana ideal geliyor ancak kararsizim, zira programdan oldukca memnunum. Aklimda yine de squat n milk ve gvt rutinleri var. Tabii biraz da farklilastirarak. Bunlar deneme amacli elbette. Yoksa hep yazdigim gibi bundan sonra bulk rutinim daimi bicimde push pull legs olacak. Eylul-ekimden itibaren uzun sureli olarak bu rutini uygulayacagim.
Eger gvt yaparsam;
Day 1, 10x10 bench, 3x10 skullcrusher/close grip bench/cable overhead tri extension
Day 2, 10x10 chins/barbell row, 3x10 barbell curl
Day 3, 10x10 military press, 3x10 laterals
Day 4, 10x10 squat, 3xfailer calf
Seklinde bir rutin olabilir. Cok mu olumcul yoksa bilemedim. Gvt'yi biraz farklilastirdim tabii boyle. Dun uk-muscle forumlarinda okumustum buna benzer bir program ve hosuma gitmisti, eleman did gvt legs yesterday, need a wheelchair today gibi bir sey yazmisti.
Testonation ve uk-muscle forumlarinda cok ovulen bir rutin bu arada.
Her neyse simdilik her seyden memnunum ben genel olarak, bel cevrem disinda tabii.