• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Calisma oncesi bir resim daha...

5ofay8.jpg

Beslenme ve supplemment duzeniniz nasıl? Ben 1 senede ancak 7 kilo alabildim suppelementsiz.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spor öncesi foto var mı acaba? Çok sağlam kilo almışsınız, öncesini merak ettim.
Beslenme ve supplemment duzeniniz nasıl? Ben 1 senede ancak 7 kilo alabildim suppelementsiz.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulking doneminde 4000 - 4500 civarinda kalori almaya calisiyorum. Tabii ki kalori miktari bu kadar yukarilarda olunca tamamen temiz beslenmek pek mumkun olamiyor maalesef.
Gerci bunye olarak kilo vermeye cok musait bir yapim oldugundan bulking doneminde aldigim ekstra kilolari vermek cok kolay oluyor o konuda sansli oldugumu soyleyebilirim.
Ozellikle dikkat ettigim ana sey gunde 200 gr civari protein almak. Onun disinda supplement olarak bulking doneminde tek kullandigim seyler protein tozu ve weight gainer.
Definasyona girdigimde weight gainer'i kullanmayi birakiyorum. Onun disinda baska
hic bir supplement kullanmiyorum ilk baslarda amino asitlerden tut creatinlere kadar hepsini kullandim ama bunca zaman sonra gordugum sey
cogunun etkisinin fark yaratmayacak kadar kucuk oldugu o yuzden artik bosu bosuna tonla para vermek istemiyorum supplementlara.

Bu arada
@korkut Spordan onceki fotolari kardesimden istedim arsivden cikarip bana yollayinca ekleyecegim buraya.

Bulking doneminde 4000 - 4500 civarinda kalori almaya calisiyorum. Tabii ki kalori miktari bu kadar yukarilarda olunca tamamen temiz beslenmek pek mumkun olamiyor maalesef.
Gerci bunye olarak kilo vermeye cok musait bir yapim oldugundan bulking doneminde aldigim ekstra kilolari vermek cok kolay oluyor o konuda sansli oldugumu soyleyebilirim.
Ozellikle dikkat ettigim ana sey gunde 200 gr civari protein almak. Onun disinda supplement olarak bulking doneminde tek kullandigim seyler protein tozu ve weight gainer.
Definasyona girdigimde weight gainer'i kullanmayi birakiyorum. Onun disinda baska
hic bir supplement kullanmiyorum ilk baslarda amino asitlerden tut creatinlere kadar hepsini kullandim ama bunca zaman sonra gordugum sey
cogunun etkisinin fark yaratmayacak kadar kucuk oldugu o yuzden artik bosu bosuna tonla para vermek istemiyorum supplementlara.

Bu arada
@korkut Spordan onceki fotolari kardesimden istedim arsivden cikarip bana yollayinca ekleyecegim buraya.
Bu iki sene icersinde kür yaptinizmi?yoksa tamamen naturel mi?sonuc mükemmel ama sadece 4500-5000 kalori alarakta 2 yilda olucak bir vücuda pek benzemiyor.emeginize saglik,güzel gelisim.

Bu iki sene icersinde kür yaptinizmi?yoksa tamamen naturel mi?sonuc mükemmel ama sadece 4500-5000 kalori alarakta 2 yilda olucak bir vücuda pek benzemiyor.emeginize saglik,güzel gelisim.
@korkut

Cevremdeki insanlarin en az %90'i ilac kullandigi konusunda cevresine yalan soyluyor ama ben bunu hic bir zaman gizleme taraftari olmadim soranlara da hep dogruyu soyledim. insanlari bosu bosuna kandirmanin veya bos hayallerle gazlamanin bi anlami yok.
Toplamda bir tanesi 8 hafta digeri de 10 hafta olmak uzere 2 adet kur yaptim.
inanilmaz iyi bir genetiginiz olmadigi surece bu tarz bir vucudu 2 yil gibi bir surede yapmak pek mumkun degil maalesef.

@korkut

Cevremdeki insanlarin en az %90'i ilac kullandigi konusunda cevresine yalan soyluyor ama ben bunu hic bir zaman gizleme taraftari olmadim soranlara da hep dogruyu soyledim. insanlari bosu bosuna kandirmanin veya bos hayallerle gazlamanin bi anlami yok.
inanilmaz iyi bir genetiginiz olmadigi surece bu tarz bir vucudu 2 yil gibi bir surede yapmak pek mumkun degil maalesef.
Kol antremaninizdaki puf noktalari bizimlede paylasabilir misiniz ?
5ofay8.jpg

vallahelal olsun, doğruyu soylmek en ıyısı.sonra mıllet dogall sanıp 2 senede bole sonuc alamayınca heveslerı kaçıyor.

@akurdas dediğin gibi. İki yılda natural istediğin kadar genetik olsun çok zor, hadi şişersin belki ama( genetiğin çok çok iyiyse ) , yine de böyle define olmaz imkansız.
Açıklamana supplement yazıp kürden bahsetmeyince söyleme taraftarı olmadığını düşündüm bu yüzden sormaya çekindim.
Söylemekten çekinmediğin için tebrik ederim.
* Bu arada steroid kürü girdi böyle oldu diye düşünen arkadaşlar olabilir, KESİNLİKLE BÖYLE BİR ŞEY YOK, 2 yılda ne kadar çalışıp beslendiğini bu adam bilir, olay sadece steroid değil bunu da ayırt etmek lazım.
Sevgiler iyi sporlar.

Kol antremaninizdaki puf noktalari bizimlede paylasabilir misiniz ?

Hem gorsel olarak hem de calismayi en sevdigim bolge oldugundan kol antrenmanlarina ozellikle ozen gosteriyorum bunca zaman sonrasinda gordugum en onemli sey
kol antrenmanlarini cok agir calismaktan ziyade hareketi yavas ve kusursuz bir sekilde yapmaya calisiyorum. Ornek vermek gerekirse 22 veya 24 kiloyla curl yapiyor olmama ragmen
calismalarimi genelde 14 -16 kiloluk dumbbellerla yapiyorum.

@korkut
Mesajin icin cok tesekkurler. Senin de dedigin gibi kur yapip sismis diyen bir suru arkadas olacaktir ama harcanilan emek ve disiplin belki de ilac kullanmayan kisilerden
cok daha buyuk. Son 1.5 yildir haftada 5 gun spor yapiyorum toplamda belki 2 veya 3 kere antrenman kacirmisimdir. Onun disinda profesyonel bir atlet gibi calisip, yiyip durmadan bur tarz
konular hakkinda okuyup kendimi gelistirmeye calistim. Cevremde aylar boyunca kur yapipta bir arpa boyu yol kat edemeyen insan sayisi cok fazla o yuzden isin icine steroidler bile girmis olsa disiplin ve calisma her seyden once geliyor.

Hem gorsel olarak hem de calismayi en sevdigim bolge oldugundan kol antrenmanlarina ozellikle ozen gosteriyorum bunca zaman sonrasinda gordugum en onemli sey
kol antrenmanlarini cok agir calismaktan ziyade hareketi yavas ve kusursuz bir sekilde yapmaya calisiyorum. Ornek vermek gerekirse 22 veya 24 kiloyla curl yapiyor olmama ragmen
calismalarimi genelde 14 -16 kiloluk dumbbellerla yapiyorum.

@korkut
Mesajin icin cok tesekkurler. Senin de dedigin gibi kur yapip sismis diyen bir suru arkadas olacaktir ama harcanilan emek ve disiplin belki de ilac kullanmayan kisilerden
cok daha buyuk. Son 1.5 yildir haftada 5 gun spor yapiyorum toplamda belki 2 veya 3 kere antrenman kacirmisimdir. Onun disinda profesyonel bir atlet gibi calisip, yiyip durmadan bur tarz
konular hakkinda okuyup kendimi gelistirmeye calistim. Cevremde aylar boyunca kur yapipta bir arpa boyu yol kat edemeyen insan sayisi cok fazla o yuzden isin icine steroidler bile girmis olsa disiplin ve calisma her seyden once geliyor.
Cevabınız için çok teşekkürler yolunuz açık olsun

@korkut

sen varya adam gibi adamsın.vücut da güzel.başarılarının devamını dilerim

Konu belki sapıcak ama söylemeden geçemeceğim. Kürün zorluklarını bilmeden yorum yapan çok insan var . Kür yapan insanların söylememesi tamamen bundan ibaret.
Bilip bilmeden yorum yapan o kadar çok insan var ki...

1.5 senedir fitness yapıyorum 65 kilodan 79 kiloya çıktım son resmi bugun çektim diğerleri 1-2 hafta önce

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1395101828896.jpg
    uploadfromtaptalk1395101828896.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 946
  • uploadfromtaptalk1395101854125.jpg
    uploadfromtaptalk1395101854125.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 888
  • uploadfromtaptalk1395101872242.jpg
    uploadfromtaptalk1395101872242.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 882
Back
Yukarı