• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler MK #7
Kesinlikle çok başarılı bir vücut, altında yatan emek ve çabayı da taktir etmemek mümkün değil.
Daha önce soruldumu bilmiyorum ama ne kadar zamandır vücut geliştirmeyle uğraşıyorsunuz.Bizim için ve özellikle forumdaki sabırsız arkadaşlar için güzel bir emsal olacaktır eminim.Teşekkürler

Son düzenleme:
Tebrikler MK #7
Kesinlikle çok başarılı bir vücut, altında yatan emek ve çabayı da taktir etmemek mümkün değil.
Daha önce soruldumu bilmiyorum ama ne kadar zamandır vücut geliştirmeyle uğraşıyorsunuz.Bizim için ve özellikle forumdaki sabırsız arkadaşlar için güzel bir emsal olacaktır eminim.Teşekkürler

yorumun için teşekkürler alfamatador... devamlı olmasa da toplamda 7 sene oldu...

baby.jpg
baby.jpg

crln48....kardeşim bu senmisin gerçekmi yani..gerçek diyerekten baba müthişsin diyorum başkada bişey denilmez...daha fazla ne şiş nede zayıfla..herşey mevcut sende..tipik bir model yahuu :) helal olsun gerçekten...

Benim omuzda ve bicepslerde de çok yırtık var, bende spordan soğudum desem yeridir.
bu havalarda bile o yırtıkları görmemek için antreman sırasında dirseğime kadar gelen XXXL tişört giyiyorum 85 kg olmama rağmen.

Konuyu saptırmak gibi olmasın ama arkadaşlara bir uyarı yapmak istiyorum.

Bu yırtıklar yüzünden kesinlikle ve kesinlikle dermatoloğa veya cildiyeye falan gidip boşuna para ve zaman kaybı yaşamayın.
Ben çok araştırdım ama sonunda dayanamadım gittim, sırf içim rahatlasın diye.
Bilmem kaç senelilk bilgi birikimine sahip Sayın Doktor, ''kullandığın protein tozlarından'' deyip üzülerek ve bir o kadar da kendisinden emin bir şekilde yırtıklarıma teşhisi koyduğu anda, gerçekten doktora gitmenin hata olduğunu anlamıştım.

Lierac adında bir ilaç yazdı, 80 TL civarında idi.
Fakat olan yırtıkları geçirmiyor, belki biraz kızarıklığını alabilirmiş, olmasını engellermiymiş bilinmiyor.
Onun yerine badem yağı kür dönemlerinde veya bulk döneme girerken kullanılabilir, deriye esneklik kazandırması bakımından.
Bilginize.

imkanlar dolayısıyla biraz bulanık ama anlaşıldığı kadarıyla yorumlarınızı bekliyorum yaklaşık 9 aydır uğraşıyorum fakat öğrenci olduğum için okul zamanı sınavlar ağırlaşınca ara vermek zorunda kaldım ve de tek başıma başladığım için ilk 3 ya da 4 boşa yaptım diye düşünüyorum beslenmeme hiç dikkat etmezdim 3 sene önce 71 kiloydum ve boyum kısaydı yağ oranım en az %20 filan vardı 71 kilodan 52 ye kadar düştüm ve 17 yaşımda fitnessa başladım şuan yaş 17 kilo 58.5 yağ %8 boy 1.72 eleştirilere açığım ve bekliyorum teşekkürler

Eklentiler

• BOkucuk.jpg
    BOkucuk.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 695
dsc03438e.jpg
dsc03423h.jpg

Birkaç tanede ben eklemek istedim :) İlk resimde kafanın duruşundan özür dilerim resimleri kardeşim çekti:)

draft vücut çok güzel , ne kadar zamandır bb ile uğraşıyorsun ?

Buda benden diet devam ediyor dün içtiğim 4 bira 1 tekila ile bozuldu eksiksiz diet ama olsun :)
69.5kg

Eklentiler

• asdada.jpg
    asdada.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 662
3.5 yıldır aralıksız devam ediyorum. Yaş 20. 170cm 79-80kg yim. Diyet işi ise garip oldu. Geçen haftaya kadar ketojenik diyetteydim, okul nedeni ile tatile gidemeyeceğimi anlayınca bu haftabaşında büyümeye yönelik bir beslenme düzeni ile devam ediyorum. Hedefim yağsız 80-82kg yi görmek.

crln48....kardeşim bu senmisin gerçekmi yani..gerçek diyerekten baba müthişsin diyorum başkada bişey denilmez...daha fazla ne şiş nede zayıfla..herşey mevcut sende..tipik bir model yahuu :) helal olsun gerçekten...

bir fitness modelinin fotoğrafı o.
google görselde "gökhan yılmaz fitness" yaz çıkar.

Back
Yukarı