• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazılı olarak da tesekkur ederım mk #7.

Bu sporda orta sevıye olan amatorler ıcın, gogus konusunda verdıgın gıbı baska bolgeler ıcınde onerılerın var mıdır, mesela omuzların gercekten heybetlı on yan arka her taraftan oldukca hacımlı.

Bızlere omuz konusunda da kucuk bır onerın var mı?

Mk#7 sanırım bu mesaj gozunden kactı, omuz konusunda bize aktarabileceğin az bilinen veya uyguladıgın püf noktaları var mı?

Mk#7 sanırım bu mesaj gozunden kactı, omuz konusunda bize aktarabileceğin az bilinen veya uyguladıgın püf noktaları var mı?

kusura bakma umur35 görmemiştim... omuz için özel bişey yapmadım ama omuz için söyleyebileceklerim arka omuz çalışmalarına belirli bi seviyeden sonra en az omzun diğer bölgeleri kadar özen gösterin...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:14 ----------

MK #7, senden bir triceps pozu da görmek isterim. Bel inceldikçe vücut iyice ortaya çıkmaya başlamış.

schwarz için gelsin... :)

10 Haziran

30rxrhv.jpg

spora ilk başladığım yıllarda göğüslerim zayıftı ne yaparsam yapayım üst göğüslerim dolmuyordu taaaki açış yapmayı bırakana ve geniş tutmayı bırakana kadar... ben açışın ve göğüs presslerde geniş tutuşun bi işe yaradığını düşünmüyorum... alt göğüs ihtiyaç duyulduğunda mutlaka çalışılmalı... ama sende de üst göğüs sorunu varsa incline presslere önem vermeni tavsiye ederim hatta 4 setlik bi incline presste her sette açıyı değiştirebilirsin (bi aşağı bi yukarı gibi)... ve cable crossu yukarda birleştirerek yapman da fayda sağlayacaktır...

cable cross un bır cok cesıdı var hangı acıdan yaptıgınız ıle ılgılı bı resım koyarmısınız ınternetten bulup ?

MK #7 süper. Yalnız fotoğrafları daha iyi bir ışıkla çekmen gerek. Göstermeye çalıştığın bölgeler hep gölgede kalıyor.

MK #7 son fotoğrafta kütlene hayran kaldım çok başarılısın.
SCHWARZXXL katılıyorum ışık açısı çok daha hayranlık uyandırıcı fotoğraflar ortaya çıkaracaktır.
Tekrar tebrik ederim MK #7 gerçekten çok başarılısın umarım yarışmada istediğin hedefe ulaşırsın.

cable cross un bır cok cesıdı var hangı acıdan yaptıgınız ıle ılgılı bı resım koyarmısınız ınternetten bulup ?

nette bulamadım eğer unutmazsam ilk göğüs idmanında ben çeker koyarım...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:36 ----------

MK #7 süper. Yalnız fotoğrafları daha iyi bir ışıkla çekmen gerek. Göstermeye çalıştığın bölgeler hep gölgede kalıyor.

sağol schwarz dediğin tamamen doğru... bu salon benim antrenörlük yaptığım salon genelde idmanları burda yapıyorum ve burda ciddi bi ışık sorunu var... izin günleri gittiğim salonda ışık iyi orda da çekerim bi kaç poz...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:38 ----------

MK #7 son fotoğrafta kütlene hayran kaldım çok başarılısın.
SCHWARZXXL katılıyorum ışık açısı çok daha hayranlık uyandırıcı fotoğraflar ortaya çıkaracaktır.
Tekrar tebrik ederim MK #7 gerçekten çok başarılısın umarım yarışmada istediğin hedefe ulaşırsın.

teşekkür ederim redbaron... ben de kütlemden memnunum çalıştıktan sonra ama düşük karb aldığından sanırım normaldeki doluluktan memnun değilimki cardioya daha başlamadım, başladıktan sonra karbı arttırıcam, umuyorumki hem idman dışı hem de idman sonrası doluluk daha da artacak...

Ayaz çok güzel yapmışsın vücudu...Steroid ve kullananlara çok karşıyım.Steroidde almamışsın sanırım.İşin hakkını nadiren verenlerdensin. Sana bu sporda başarılar dilerim.

kardes kivirma delikanli gibi özür dile...
cünkü kiviracak durumda degilsin,resimdekiler benim dedin,kizlari tanimiyorum ama yinede geliyorlar yazmissin,simdide yanlis anlasildim falan olayina girme,milletide salak yerine koymaya devam etme

Ayaz çok güzel yapmışsın vücudu...Steroid ve kullananlara çok karşıyım.Steroidde almamışsın sanırım.İşin hakkını nadiren verenlerdensin. Sana bu sporda başarılar dilerim.

Bu forumu seviyorum yaaa...a32

• Like
Reactions: Azi
MK #7 gercekten mükemmel anatomi umarım yarısmada istediginiz olur son define halinizi merakla bekliyorum

Arkadaşım neden özür dileyim, daha önce herkes fotoğraflarını koyduğu başlık açmıştı benim de var başlığım kilitlendi eksik bilgiden dolayı ben de burada yine aynı şeyi yapmayız diye düşündüm üstteki üye de başkasının vücudu koyunca ben de ilk mesajı okumadan ekledim. Olay budur.

Ben de ekleyim dedim :) Yorumlarınızı bekliyorum...

İlk 2 fotoda daha bulk dönemindeyken yağlıyken, diğer 2 foto şuanki halim zaten Didimde denize falan giriyorum arkamdaki kızların beni tanıdıkları yok ama geliyorlar :D
Fakat size bir sorum var ben pazartesi çarşamba ve cuma bicepste örneğin 12*4 yapıyorsam formumu korumak için aynı hareketleri devam mı ettireceğim? Örneğin 50 mekik çekiyorsam her gün devam mı edeyim ?

Bu kalınlaştırdığım kısımları da o fitness modellerinin ağzından mı yazdın? :)
Yoksa o modeller her yaz Didim'e denize girmeye falan mı geliyorlar? :)
Kıvır bakalım daha ne kadar kıvırabileceksin.. :D

o üstteki modeller didim de denize giriyormudur bilmem de , arkadaşın bizi salak yerine koymaya çalıştığı aşikar, baktı ki millet düşündüğü kadar saf değil, kıvırmaya çalışyor,ama malesef başaramıyor, ama genç arkadaşımızı da mazur görmek lazım, ergenlik dönemlerinde kişinin kendisini olduğundan çok daha iyi gösterme çabasından dolayı bu tarz kendisini komik duruma düşürücek sıkışlar yapması olağan bir durumdur,hepimiz zamanında yapmışızdır çok uraşmamak lazım...

tamam arkadaslar yasina baktim 16 yasinda daha cok genc,daha fazla üzerine gidip sikistirmayalim daha fazla yalan söyleyecek sonra bizim yüzümüzden.ok diyelim gecsin gitsin.büyüydükce kisilik oturur insallah

MK-7 nin fotolarının yanında sönük kalıyor ama :lol:
Sporda 8. ayım.. 48 kg başladım 75 e çıktım şimdi dietteyim 71 kiloda bu foto.

Eklentiler

• 3.jpg
    3.jpg
    122,4 KB · Görüntüleme: 628
İTÜ'nün salonu değil mi o?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:32 ----------

Schwarzxxl bayagi kilo vermissin gibi, ama bence gayet iyi gorunuyorsun. Devamini merakla bekliyorum. Ozellikle gogus ve omuzlarin gayet yerinde gorunuyor.

Birkac resim de benden.

photo4p.jpg

24878387586244783603224.jpg

.
31170399084514783603224.jpg

37481419866134783603224.jpg

İTÜ'nün salonu değil mi o?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:42 ----------

demek ki kür yapmadan da yarışma seviyesinde vücut yapılabiliyormuş

Bir şey soracağım sıkmadan da kasların öyle görünmesi için amacıma ulaştıktan sonra yani istediğim ölçülere geldim diyelim ki az ağırlık çok tekrar mı yapacağım o zaman mesela,

alıntıdaki son fotodaki gözlüklü bir üyemizin kolu gibi nasıl olacak yani o sıktığında mı öyle oluyor sıkmadan nasıl gözüküyor kol?

kanada da yaşayan arkadaşım 20 yaşında 171 boyunda 77 kg 2 senedir yapıyor resmini istedim nasıl olduğunu görmek için bi bakarsanız :)

Eklentiler

• 11211.jpg
    11211.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 1.015
  • 1121111.jpg
    1121111.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 957
Back
Yukarı