• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam,

Sevgili BOSNAK,

Boy 193 cm. Bel çevrem diyet öncesi ölçme imkânım olmuştu. 94 civarı idi. Tabi, midem Ronnie'nin midesi gibi önde duruyor :) Bodyci göbeği var aşırı öğün tüketmeme bağlıyorum ölçünün 94 çıkmasını. Şu anda kaç bilmiyorum ama. Mayıs sonu ölçmeyi düşünüyorum. Haber veririm...

Saygılarımla,

BOSNAK hocam gerçi bulk olduğumdan belli olmuyor sol omuzdaki aynı çöküntü bende de war. nasıl çözeceğiz şu durumu :evil:

BOSNAK, kemik yapın çok iyi. Avatar'ındaki fotoğrafta belin kalın gibi duruyor ama diyetle gerçek şekli çıkmış. Gayet güzel gidiyor. Başarılar.

Ev çalışması konusuna yazıcam ama ufak bir resim ekleyeyim dedim kolay gelsin herkese..

Eklentiler

• 224288_2029608101888_1294675096_2382546_1212052_n.jpg
    224288_2029608101888_1294675096_2382546_1212052_n.jpg
    166,4 KB · Görüntüleme: 727
MK #7,
Bulk'dan şekillendirmeye geçiş başlamış sanırım, kasların konumu her attığın resimde biraz daha belirginleşiyor. Estetik bir vücut çıkıyor ortaya...

Hedeflediğin takvime göre (yarışma) sistemli bir şekilde ilerlediğini söyleyebilirim... Bu açıkca belli oluyor.

Tekrar başarılar...

MK #7, omuzlar konuşuyor.

Belin güzel incelmiş. Kollar sanırım ışıktan dolayı biraz hatsız görünüyor.

Neticede, çok iyi gidiyorsun.

MK #7, omuzlar konuşuyor.

Belin güzel incelmiş. Kollar sanırım ışıktan dolayı biraz hatsız görünüyor.

Neticede, çok iyi gidiyorsun.

sağol schwarz... ben açıkçası bu fotoyu pek beğenmedim ama yine de koymak istedim... dediğin gibi foto kalitesi düşük ve bicepsin dış ucuyla ilgili biraz sorunum var... sanırım scott sehpasında ve hammer curl ile biraz zaman geçirmem gerekecek :)

BOSNAK, kemik yapın çok iyi. Avatar'ındaki fotoğrafta belin kalın gibi duruyor ama diyetle gerçek şekli çıkmış. Gayet güzel gidiyor. Başarılar.
SCHWARZXXL avatardaki fotoyla şimdiki arasında 15kg kadar fark var..suan 91kgyim fakat hala 6-7cm fazlalık var çok kilo verdim vucut bukadar zayıf olmaya alısık değil ama daha hatlar net değil ..

Selam;

Diyetin 2. ayını da geride bıraktık. Nostaljik bir foto daha ekleyeyim dedim. Işıkla oynayarak Vin Diesel şekilli bir t-Shirt ile. Söz verdiğim gibi bu çarşamba İnşallah salonda spotlar altında, güzel bir kaç kare yakalamayı düşünüyorum. Buyurunuz bu da nostaljik foto...

Saygılarımla,

Eklentiler

• Arda k2k2.JPG
    Arda k2k2.JPG
    31,7 KB · Görüntüleme: 882
...sanırım scott sehpasında ve hammer curl ile biraz zaman geçirmem gerekecek

Scott işi çözer diye düşünüyorum, karışık/çapraz çalışmak da bazen işe yarayabiliyor...

Ama genel olarak bakıldığında çok da sorunlu gözükmüyor, bölgesel incelendiğinde evet farkediliyor ama halledilemeyecek bir sorun değil, kısa zaman da çözüm üreteceğine eminim...

mk#7

bir önceki fotoda omuz kütlesi konuşuyordu, son side chest pozunda da göğüslerin kütlesi gerçekten kendini belli ediyor, üst bölgede ciddi bir kütle var,boğazdan en aşşığa kadar net şekilde kesilmiş, orta iç bölgeyi de son derece iyi bir şekilde doldurmuşsun,göğsün alt kısmı da güzel şekillenmiş,meme uçları aşşağıya bakar duruma gelmiş,bir sonraki sezonda dar tutuş decline ile alt kısmın iç bölgesini biraz daha doldurabilirsin,daha canlı bir görüntü oluşacaktır.
Bunların haricinde görünen o ki, kuruma aşaması gayet iyi gidiyor,daha atılacak kilolar var tabi ki,fakat derinin iyi bir şekilde inceldiği fotolardan belli oluyor, umarım yarışma günü geldiğinde bütün hesapların tutmuş olur,başarılar...

Back
Yukarı