• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bulk bitti mi MK #7?

Ohoo, tam bir beast olacaksın desene:)

Mk#7 vücudun çok iyi ve orantılı.. Arkadaşları bilemem ama sanki vücudun andy hamanın vücudu çağrıştırıyor.. biraz daha gelişsen aynısı olacak (:

sağol rambo dediğin adama baktım fena değil ama ben matthias botthof gibi olmayı tercih ederim... :P

Mk#7 bak ufak bi karşılaştırma

Eklentiler

• 001.jpg
    001.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 1.021
  • Andy.jpg
    Andy.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 986
beyler fark yok dediğiniz ve karşılaştırdığınız adam ifbb pro... :D çekim mesafesine bakarsanız kameraya ben ne kadar yakınken adam aksine kameraya uzak... bu tarz karşılaştırmalar için daha 40 fırın ekmek yemek lazım... :) şu an için sadece doğru yoldayım denilebilir... ;)

beyler fark yok dediğiniz ve karşılaştırdığınız adam ifbb pro... :D çekim mesafesine bakarsanız kameraya ben ne kadar yakınken adam aksine kameraya uzak... bu tarz karşılaştırmalar için daha 40 fırın ekmek yemek lazım... :) şu an için sadece doğru yoldayım denilebilir... ;)

inşallah birebir karşılaştıracağımız günlerde gelir :)

Hacime ihtiyacım olduğunu biliyorum fakat nedense uzun zamandır kilo almayı başaramadığım gibi 4kg gibi bir kayıpta yaşadım 3 ay gibi bir sürede. Hiç gainer kullanmadım hep protein kullandım, gainer almayı düşünüyorum. Sizce gainer mı kullanmalıyım protein tozumu yağsız kilo alabilmek için?

Son düzenleme:
scoobz şiddetle kilo almalısın, idmandan önce mutlaka komplex karb almalısın, idmandan önceki öğünlere de karb eklemelisin...

scoobz şiddetle kilo almalısın, idmandan önce mutlaka komplex karb almalısın, idmandan önceki öğünlere de karb eklemelisin...

Bulgur¸ ekmek¸ makarna¸ patates ve pirinc bunlar komplex karbonhidrat değilmi? Kısaca beslenmem aslında

kahvaltı
peynir,süt, 2-3dilim ekmek - 1 bardak süt

(15dk sonra 20gr whey protein)

Öğlen yemeği
Pilav yada makarna varsa yanında kırmızı veya beyaz et eğer yoksa evde 20gram whey protein yine

Antreman varsa gidip geliyorum , ant sonrası whey protein 250ml süt & 20gr protein

İkindi yemeği
yine makarna veya pilav

Aksam yemeği
Evdekilerle ortak beslendiğim için ne olursa yemek zorunda kalıyorum, protein &karbnhdrat değerine bakamıyorum

gece yatarken 1bardak süt

Gün içerisindede kalsiyum alıyorum extradan 2 tablet (8-10saat arayla) 1bardak su ile karıştırıp içiyorum. Tanesi 600mg kalsiyum içeriyor tabletlerin.

Bulgur¸ ekmek¸ makarna¸ patates ve pirinc bunlar komplex karbonhidrat değilmi? Kısaca beslenmem aslında

kahvaltı

Öğlen yemeği
Pilav yada makarna varsa yanında kırmızı veya beyaz et eğer yoksa evde 20gram whey protein yine

Antreman varsa gidip geliyorum , ant sonrası whey protein 250ml süt & 20gr protein

İkindi yemeği
yine makarna veya pilav

Aksam yemeği
Evdekilerle ortak beslendiğim için ne olursa yemek zorunda kalıyorum, protein &karbnhdrat değerine bakamıyorum

Gün içerisindede kalsiyum alıyorum extradan 2 tablet (8-10saat arayla) 1bardak su ile karıştırıp içiyorum. Tanesi 600mg kalsiyum içeriyor tabletlerin.

evet kompleks karbonhidratları biliyorsun...

scoobz şunu söyliyim böyle bir beslenme ile kilo alman imkansız, sitedeki örnek beslenme programlarını gözden geçirmeni tavsiye ederim,
hacim almak istiyorsan böyle bir kahvaltı seni bir yere götürmez, bu kahvaltı normal insan kahvaltısı, senin hacim alman lazım, vucut çalışıyorsun...

idman sonrasında aldığın gıdalar ile vucudu anabolik duruma getirmeyi geçtim, katabolik durumdan çıkamazsın bile, idmandan hemen sonra 30-40 gr civarı protein, kilonun çarpı 2
1.5 katı gram kadar kadar karbonhidrat almalısın en azından

bunlardan 2 saat sonra tekrar protein+karbonhidratlı bir öğün almalısın, idman öncesinde 2 öğün yiyorsun ve en mühim öğünlerden biri olan kahvaltı son derece zayıf...

en azından annenden rica et, akşam yemeğine tavuk pilav tarzı bir yemek hazırlasın senin için...

evet kompleks karbonhidratları biliyorsun...

scoobz şunu söyliyim böyle bir beslenme ile kilo alman imkansız, sitedeki örnek beslenme programlarını gözden geçirmeni tavsiye ederim,
hacim almak istiyorsan böyle bir kahvaltı seni bir yere götürmez, bu kahvaltı normal insan kahvaltısı, senin hacim alman lazım, vucut çalışıyorsun...

idman sonrasında aldığın gıdalar ile vucudu anabolik duruma getirmeyi geçtim, katabolik durumdan çıkamazsın bile, idmandan hemen sonra 30-40 gr civarı protein, kilonun çarpı 2
1.5 katı gram kadar kadar karbonhidrat almalısın en azından

bunlardan 2 saat sonra tekrar protein+karbonhidratlı bir öğün almalısın, idman öncesinde 2 öğün yiyorsun ve en mühim öğünlerden biri olan kahvaltı son derece zayıf...

en azından annenden rica et, akşam yemeğine tavuk pilav tarzı bir yemek hazırlasın senin için...

dediklerinizi dikkate alıcam, cok teşekkürler.

kahvaltı

Öğlen yemeği

İkindi yemeği
yine makarna veya pilav

Aksam yemeği

yapman gereken çok basit.

sabah 3-4 yumurta 3 5 dilim kızarmış çavdar veya kepek ekmegı
bal bir kaşık peynir vs

ara ögün gainer yada whey + 1 muz

öglen 1-2 tabak pilav veya makarna + 150 gram tavuk haslama yanına buyuk salata yanına yogurt

ara ögün whey & gainer + 150 gram yulaf ezmesi sıcak sütle karıstırılmış.

antreman.

antreman sonrası pilav tavuk makarna tavuk vs aksamları et yemen daha iyi olur aslında cunku caseın proteın gibi geç salgılanır. gece boyunca gider

yatarkende bir whey vs çakarsın olur bıter :)

---------- Post added at 04:30 ---------- Previous post was at 04:27 ----------

vücudun güzel ama gögüsleri biraz daha kesmen gerekıyor bence omuz trapez ayrımı iyi üst göguslerı ve alt çizgiyi belırgınlestırmek iyi olur.

beli çok çalısmıssın heralde baya bi kalınlasmıs itici durmuyor ama biraz daha ınce olsa daha guzel olurdu sankı

---------- Post added at 04:33 ---------- Previous post was at 04:30 ----------

Mk#7 bak ufak bi karşılaştırma

sanırım arkadaş yapı bakımından karsılastırmıs. tabikide arada daglar kadar fark var ama.

göğüs omuz yapılarına bakılırsa evet benziyorsunuz :)

ama o adam define ve bi o kadarda iri.

Mk#7 su anda bulk oldugundan sıze bırbırıne yakın gelmıs olabılır.

ayrıca kamera cekım acılarıda tabıkı onemlı.

Back
Yukarı