• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MK #7 alelade çekilmiş fotoğraflarınla forumuna yazık ediyorsun. daha profesyonelvari pozlar, güzel gölge oyunları vs. bunlar kütleni ve simetrini olduğundan daha iyi gösterir bileceğin gibi. kısacası sağlam vücudun daha karizma pozları hakediyor hocam.
Jacoburak kesin farkındasındır teşvik amaçlı yazıyorum abdominal, sırt(kanat) antrenmanlarına yoğunlaşırsan yaza kadar patlatırsın bu vücudu. omuz biceps göğüs çok kütleli olmamana rağmen zor görünen bir simetride tebrik ediyorum.

MK #7 alelade çekilmiş fotoğraflarınla forumuna yazık ediyorsun. daha profesyonelvari pozlar, güzel gölge oyunları vs. bunlar kütleni ve simetrini olduğundan daha iyi gösterir bileceğin gibi. kısacası sağlam vücudun daha karizma pozları hakediyor hocam.
Jacoburak kesin farkındasındır teşvik amaçlı yazıyorum abdominal, sırt(kanat) antrenmanlarına yoğunlaşırsan yaza kadar patlatırsın bu vücudu. omuz biceps göğüs çok kütleli olmamana rağmen zor görünen bir simetride tebrik ediyorum.

Kesinlikle haklısın kadir..Karın,kanat,sırt antrenmanlarına yoğunlaşmam lazım bu doğru bakalım uğraşıyoruz.. :)

MK 7 kaç kg da gireceksin yarışmaya aklında bi siklet varmı yoksa kaç kiloda form yakalarsanmı bide suanki kilon kaç ?

-100 diye düşünüyorum ama bakalım form hangi kiloda gelecek kısmet...

bu pozlar genelde antremandan hemen sonra çekildiği için o acıyla akla pek gelmiyor dediğin şekilde çekmek ama haklısın... yorumların için teşekkür ederim...

2673.jpg

2676.jpg

2678.jpg

Bunlarda benden, evde çalşıyorum. :)

@playertwo

Konuyla alakası yok ama özellikle son fotoğrafta yüz hatların Leonardo DiCaprio'ya çok benziyor, daha önce işitmiş miydin ?

13361.jpg

bu da bu spordaki ilk zamanlarımdan bir foto :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:44 ----------

bu vücudu evdemi yaptın?genetik iyi :)

evet, salona çok az gitme şansım oldu , evde dediğim evin deposunda gerekli ağırlıklarım var, kendi çapında bir spor salonum var yani :) ( bu arada yeni resimler 2 başlık geride :) )

Son düzenleme:
5-6 sene oldu fakat sürekli aktif olarak çalışmadım bu dönemde, şu fotoları çektirmeden 6 ay önce düzenli olarak çalıştım, bu arada şunuda belirtmek istiyorum, bu son 6 aylık dönemde, antremandan önce yarım muzla bir kase yulaf ve antremandan sonra 30 gr. protein ( yumurta , tavuk vb.) aldım bütün beslenmemde bu, fakat iyi beslenmediğimden ne kadar zorlasamda bundan fazla gelişemiyorum.

MK #7,
Bir önceki resim ile bu resim arasında bir kilo farkı var ancak bu olağan bir durum. Ekim'e daha var... :) diyet için erken ve o zamana kadar ne inşa edersen kâr'dır...

Bu bir sırt pozu değil ancak bu şekilde bile (kolları yukarı kaldırıp açmadan) gayet nizami ve heybetli... Diyet döneminde arkadan trapezler ve kanat daha belirgin olacak ama ben şu aşamda biraz daha trapez çalışılması taraftarıyım, trapez sevdiğim bir kas grubudur...

Gelişim dönemin bana göre çok simetrik gidiyor, bildiğin gibi bu yarışmalarda çok önemli bir konu...

Tam poz vermeden, bu şekliyle bile güzel duruyor... Diyet döneminden sonra puanı yüksek bir vücut çıkacağa benziyor. :)

mk#7; fotoyu görür görmez verdiğim ilk tepki ''ohaaaa'' oldu, o nasıl bir sırt&kanat kütlesi o nasıl bir hacim, sırt neredeyse fotoğrafa sığmayacak, bulk durumda olmana rağman, kaliteli kütle kendini o kadar belli ediyor ki, sana bir önceki yorumumda kanatları biraz daha aşşağı yayarsan daha estetik olacak demiştim, fakat bu resimden sonra fikrim tamamen değişti, bu orantı yakalamada gerçekten ustasın, ayrıca triceps pozu olmamasına rağmen tricepslerde de patlama yaşadığın belli oluyor, ekime doğru gümbür gümbür gidiyorsun, dilerim bu emeklerin karşılığını alırsın...

MK #7,
Bir önceki resim ile bu resim arasında bir kilo farkı var ancak bu olağan bir durum. Ekim'e daha var... :) diyet için erken ve o zamana kadar ne inşa edersen kâr'dır...

öncelikle yorumun için teşekkürler bodysoft... ancak bi önceki fotoğraftaki halimle arada pek bi kilo farkı yok... bazı insanlarda sırttan önce ön taraf yada üst vücuttan önce bacaklar çözülür forma girer anatomiden anatomiye değişen bir durum... ben de durumumu bu söylediklerime bağlıyorum... demek ki benim de ön tarafım sırtımdan önce çözülecek... :)

Back
Yukarı