Bende hayatimda gogusumde hic yag olmadi zayif biriydim. Bulka baslayinca meme ucunda yaģ olmaya basladi. Bu direk jinekomastinin gostergesi degildir bence. Öyle olsa 19 yasimda n sonra 1 ayda nasil jinekomasti olcam ?
Ama senin durum şupheli gibi anlamadm bide yaģlisin . Doktora git ve saglam bir definasyona gir
9 yasinda daha cogu hormon salgilanmaya baslamadigindan jinekomasti olmaz ergenlikten sonra olur. Sen bjr doktora görün kesinlikle
Merhaba,
Ben de 2005 senesinde jinekomasti operasyonu geçirmiştim, açıkçası ozamanki vücut yapım ile benziyor. Bu konuda eğitimim yok tabi ama kıyaslayınca belli bir seviyede jinekomasti olduğunu söyleyebilirim tabi en doğru kararı doktor verecektir.
Ama şöyle olur; eğer doktor sadece liposuction ile giderilebileceğini düşünürse bu şekilde yapılır ancak meme dokusu büyümüşse ozaman işin içine cerrahi müdahele de giriyor. Ki senin durumunda ve daha kalıcı olması açısından böyle yapılması daha iyi olur. Ben açıkçası çok rahatladım, özgüvenimi çok etkiledi.
Operasyon da zor bir operasyon değil, ağrı sızı pek çekmezsin. Birkaç hafta korse ile geziyorsun okadar.
Ancak önemli olan doktor seçimi, eğer durumun el veriyorsa kesinlikle güvenilir bir estetik cerraha operasyonunu yaptır. Aksi halde pek önem gösterilmeyebilir. Ben bu şekilde yaptırdım ve memnundum. Sonuçta fiziksel görüntünü etkileyen hassas bir konu.
Umarım sıkıntından kurtulursun.
Üzerinden çok zaman geçti gerçekten hatırlamıyorum ancak çok da makul bir fiyat değildi sanırım, sonuçta özel gitmiştim. En iyisi güvenilir bir kuruma/doktora gitmen ve fiyat bilgisini onlardan alman.
Arkadaşım doktorlar da o kadar çok hastalık hastası insanla uğraşıyor ki, artık her geleni aynı görmeye başladılar.Sana tavsiyem, ameliyat ile ilgili kararlıysan ve doktora gideceksen, doktora kendini kabul ettirecek kararlılıkla git.Ben senden tavsiye istemiyorum ben senelerdir bu tavsiyeleri dinliyorum ben ameliyat olmak istiyorum şeklindeki kararlılığını göstermen çok önemli.
Esnaf olmak ve siyaset içinde olmak insana ister istemez sinirsiz olmayı öğretiyor.Eğer böyle bir duruma karar verirsen doktora gitmeden 2-3 gün önce neler söyleyeceğini bir kağıda yaz, sinirsiz ve kararlı konuşma tarzının provasını yap, yanında da senin sinirlenmene izin vermeyecek biriyle git.Kafanda herşeyi yerleştirirsen sinirlenmene gerek kalmaz.Gençlik zamanlarımızda bizde de heyecan sinir had safhadaydı da bir şekilde hayatı rahat yaşamak için sinir olayını yenmek gerekiyor.