Sizce En Gerekli Olan Supplementler Neler?

Sizce En Gerekli Olan Supplementler Neler?

• Total voters
    2.377
listede yok ancak doğal yollada ihtiyacınızı karşılamanız imkansız
o yüzden şu anda bu günkü tecrübeme dayanarak bana göre en önemli suplement
glucosamine dir

1- whey protein
2- protein bar
3-bca
4-amino asit
5-glutamine
6-creatine...

bence kullanım sırası böyle olmalı, pek çok kişinin aklına bile gelmiyor protein bar, ama bence en az 4 öğün protein ağırlıklı beslenemeyen birinin mutlaka yönelmesi gereken bir ürün.

Protein.Glutamin.Creatin kullanıyorum.Glutamini 1 ay kullanınca çok iyi etkisini görürsün ama olmazsa olmaz Protein+Creatin.Ben whey kullanmıyorum casein protein kullanıyorum bence daha iyi.

Son düzenleme:
1. Creatine forever :D
2. Multivitamin-Mineral
3. Nox
4. Balık yağı

Doğal olarak alamadığımız desteklerin hepsi gereklidir bence

Örneğin Kreatin . Niktrit Oxit NOX . Glutamin ve BCAA gıbı

Ama tabi bunları kullanmıyorum 5 ay oldu spora başlayalı =)

peki gün içinde yeterli karbonhidratı alabildiğinizi düşünüyormusunuz..eğer düşünemiyorsanız weight gainer elzem hale bile geliyor..özelliklede antreman sonrası alınan karbonhidrata vücut kuru süngerin suya verdiği tepkiyi veriyor..yani yağa dönüşme ihtimali en zayıf olduğu andır..

whey - weight gainer - cee - no2

Diez bey,antremandan sonra karbonhidrat dahamı yararlı olur whey ile kıyaslanırsa kilo alma problemleri için?

günlük protein alımı sağlam olanlar için protein tozu gereksiz...2 saati buluyor kana karışımı bu yüzden spor sonrası için de tatmin edici değil...ama aminolar antreman sonrası boşalan kas depoları için çok iyi...
o yüzden oyum aminoasit kesinlikle....

günlük protein alımı sağlam olanlar için protein tozu gereksiz...2 saati buluyor kana karışımı bu yüzden spor sonrası için de tatmin edici değil...ama aminolar antreman sonrası boşalan kas depoları için çok iyi...
o yüzden oyum aminoasit kesinlikle....
2 saati buldugunu nerden okudun yada kimden duydun? whey Protein 20 dakika icinde kana karisir.

Sağda göremedim sol dirsek 1,2 haftada geçti

Back
Yukarı