Sizce En Gerekli Olan Supplementler Neler?

Sizce En Gerekli Olan Supplementler Neler?

• Total voters
    2.377
oyum whey e gitti ama asıl merak ettigim ürün weider ın maximum krea-genic ve maximum mass performans arttırıcıları,kullanan varsa yorumunu bekliyorum.

Nitrik oksit vücut tarafından üretilen bir molekül.

Piyadaki hiçbir NO ürünün içinde bu yok. Sadece üretiminde rol alan maddeler var.

Dolayısıyla nitrik oksit bir supplement değildir. Nitrik oksit üretimini artıran maddeler ise birer supplementtır.

Supplement firmalarının sürekli NO ibaresi kullanması böyle bir yanılgıya yol açıyor.

Nitrik oksit vücut tarafından üretilen bir molekül.

Piyadaki hiçbir NO ürünün içinde bu yok. Sadece üretiminde rol alan maddeler var.

Dolayısıyla nitrik oksit bir supplement değildir. Nitrik oksit üretimini artıran maddeler ise birer supplementtır.

Supplement firmalarının sürekli NO ibaresi kullanması böyle bir yanılgıya yol açıyor.

nitrik oksit'i tetikleyen bazı aminolar var arjinin glisin gibi

Tahmin edersiniz ki bunu oldukça iyi biliyorum. Bu soruyu sormamın sebebi whey protein supplement değildir whey protein tozu supplementtir demeye benzediği içindi.

Tahmin edersiniz ki bunu oldukça iyi biliyorum. Bu soruyu sormamın sebebi whey protein supplement değildir whey protein tozu supplementtir demeye benzediği içindi.

Rpac forumda NO ürünlerini ilk kullananlardan biri olduğunu, tecrübelerini biliyorum; fakat ben de hergün yeni birşey öğreniyorum.Sadece düzeltme gereği duydum.

Forumda bu aralar nitrik oksitin supplement olarak algılandığını görüyorum, birkaç kişiden daha bu tarz cümleler duydum.

Karıştırıldığını görünce açıklayıverdim.

Kişisel olarak alma, yanlız sen öyle yazınca senin de bilmediğini düşünüp alıntı yaptım.

Olay bundan ibaret :)

creatine'in yaptığı işi bol su içerek halledebilirsiniz*
glutamine ve whey protein diyorum ben
*kaynak:Men's Health dergisi nisan sayısı sayfa 99
"creatine'in görevi kaslara giden kan akışını sağlamaktır.Eğer vücudunuzda yeteri kadar su varsa vücudunuz bunu kendi de yapabilir."

creatine'in yaptığı işi bol su içerek halledebilirsiniz*
glutamine ve whey protein diyorum ben
*kaynak:Men's Health dergisi nisan sayısı sayfa 99
"creatine'in görevi kaslara giden kan akışını sağlamaktır.Eğer vücudunuzda yeteri kadar su varsa vücudunuz bunu kendi de yapabilir."

sanırım görevlerinden sadece birisini almışsınız..asıl görevi bu değil tabiki..
asıl görevi kasların son enerji kaynağı olan atp nin üretiminde rol alır..

bonatschi ye katılıyorum görecelidir.

Her bir supp santrançtaki taşlara benzer ve burada hamlenizi iyi yapmanız gelişim için en iyi olanıdır.

hafif yağlı kütleye sahip biri için hamle bipro +bcaa

kuru kütleye sahip biri için whey%80 + amino 9000

Çok kuru kütle için gainer + lcm

supp kulanımında her bir ürünün diğer ürünle uyumu ,vucuda uyumu,tüketilen besinin tarzı (kimisi gün içinde çok et yerken kimi çok pilav tüketir) kişinin antreman yoğunluğu dikkate alınmasında fayda vardır.

Not: örnekler sponsorumuz www.Supplementler.com alıntıdır.

tabiki whey...

eğer gün içerisinde yeterli protein(vg sporcusu için ant günü kaç gr olabilirse)alınıyorsa creatin

cevabı böyle yazdım ama aklıma takıldı ant günü kaç gr (doğal yollarla) protein almalıyız ve hangi ürünlerden

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum günlük alman gerekn protein miktarı kilona antreman şiddetine vb.. faktörlere göre değisir. tabiki öncelikli olarak hayvansal kaynaklı proteinleri tercih etmelisin ancak bitkisel kaynaklı proteinlerde tamamen boş değil bu sekilde beslenen vejeteryan vucutcularda var.forumda bildiğim kadarıyla bu bilgiler mevcut.no hakkında cok fazla bir bilgim yok.benim 1 numaram creatin. glutamin vitamin ve whey protein ile kombine ederek kullanmak en mantıklısı.(yeterli paran varsa tabi:()

cevabı böyle yazdım ama aklıma takıldı ant günü kaç gr (doğal yollarla) protein almalıyız ve hangi ürünlerden

Diğer arkadaşında dediği gibi anreman şiddetine vs... göre değişir ama genelde herkes şu kuralı uygular ; kişinin kg'ı . 2 yani, 70kg san 140gr protein alabilirsin.Baktın yetersiz geliyor porteini kilonun 2.5 katına kadar da çıkarabilirsin.Aldığın proeinin yaklaşık %90'ını hayvansal protein kaynaklarından (yumurta,lor peynir,süt,tavuk,balık,et...) almaya çalışmalısın çünkü hayvansal proteinlerin biyolojik değerleri daha yüksek yani daha fazla ve çeşitli amino asit içeriyorlar...

Back
Yukarı