Sizce En Gerekli Olan Supplementler Neler?

Sizce En Gerekli Olan Supplementler Neler?

• Total voters
    2.377
No'lar bir süre sonra etkisiz kalıyor, ben arka arkaya az aralar vererek kullandım ve her seferinde etkisi düştü.

alperen bu birazda kullanılan ürünün içeriği ile alakalı olsa gerek.sade olan argınıne içerikli no ürünlerde bahsettiğin durum olabiliyor fakat komplike ürünlerde tam tersine devamını getirmen öneriliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
alperen bu birazda kullanılan ürünün içeriği ile alakalı olsa gerek.sade olan argınıne içerikli no ürünlerde bahsettiğin durum olabiliyor fakat komplike ürünlerde tam tersine devamını getirmen öneriliyor.

Kombine olmayan içeriklerde bahsettiğiniz durum olabilir,

Ben "No-xplode" kullandım elbette diğer ürünlerle kombi ederek ve üzerindeki talimatları doğrultusunda, dozunuda hep 1 ölçek aldım ve ilk kullandığımda çok iyi bir performans vardı ancak sonraki kullanımlarda bunu göremedim, tabiki bunun nedenleri içerisinde ağırlıkları ve dozu arttıramayaşımda vardır.

no xplode işi biraz zorlaştırıyor.kür olarak kullanıldıgında 4 kutu bitirmek gerekli.tabi bu biraz zor.

arakadaslar glutamini hıcm denemedınız mı sız yaaa bende 33 cm kol var boy 1,88 8 ayda bu kolu 40 cm yapmam ıcın neler yapmam gerekır bana glutamını alın dedılerr :D

arakadaslar glutamini hıcm denemedınız mı sız yaaa bende 33 cm kol var boy 1,88 8 ayda bu kolu 40 cm yapmam ıcın neler yapmam gerekır bana glutamını alın dedılerr :D
Size bunu söyleyene siz de forumun adresini veriniz ki kendisini bilinçlendirdikten sonra verdiği önerileri düşününce yüzü kızarabilsin az biraz.

Sizin de yapılan önerileri sorgulayabilmeniz adına forumu incelemenizi öneririm.
İlk adımlarınız için:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/forum-kurallari-g-ncellendi-t1668.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/supplementlar-ve-kullan-mlar-le-t11372.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/l-glutamine-t88.html

ben amino asit diyorum,çünkü aldığımız proteinlerin(whey veya casein)proteinlerinin ayrışması sonucu amino asitler oluşuo.bunları dışarıdan özellikle likit(sıvı)şeklinde alırsak baya verim sağlanır.özellikle weiderin amino liquidini kullanan bir arkadaşım kullandığım supplementary lerden en verim aldığımdı demişti.

Supplement bazında değerlendirirsek:

Protein: Optimum %100 Gold Whey

MultiVitamin: Animal Pak

İkisi yeterli

Tabii ki protein.

İster öğrenci olun, ister çalışan ; ister evli, ister bekar...

Sağlam bir kas yapısı için 200 gr a yakın günlük protein'i gıda maddeleriyle almak epey külfetlidir.

Türkiye şartlarında zor malesef.

Ama oranladığınızda Whey daha ucuza geliyor.

Whey + Gıdalardan alınan protein thums:

Bana kalırsa buna cevap vermek yanlış olur çünkü body e yeni başlayan biri ile bunu uzun süre yapan birinin ayrıca vucut yapıları farklı olan insanların ihtiyaç duydukları supplementler mutlaka farklılık gösterecektir.

Herkes en çok kullandığını yazmış bana göre.

Tamam protein tozları önemli; fakat yeri doldurulabilir.

Bir NO ürünü veya bir creatinin yerini neyle dolduracaksınız merak ediyorum.

Whey'i gözünüzde o kadar büyütmeyin bence. Supplementsız vücut yapanlar nasıl yapıyor onu düşünün.

Supplementlar verimi artırmak ve eksikleri kapamak için var.

Bence piyasada şu anki en önemli ürün kullanmamama rağmen ilk önce AAKG, daha sonra creatin veya beta-alanine.

Dediğinde haklisin NO ve Creatine önemli gerçekten ancak bu işin önemli noktalarindan biri beslenme olduğu için ve Whey de o açığı kapattiği için bazi durumlarda gerekliliği tartişilmaz bence. Ama belli bir noktaya whey ve beslenme vb. şeylerle gelip ondan sonra gelişim biraz daha yavaşladiğinda dediğin ürünleri kullanmak çok yardimci olur kanimca. O yüzden bazı supplement lerin ağır bastiği değişik dönemler olarak ayirabiliriz.

Back
Yukarı