Berkay Türkkan
Üye
Takip eden arkadaşlara bir sorum var. Özellikle kürek kemiği, dirsek eklemi ya da bilek eklemlerinde oluşmuş ağrıların oluşmaması için ne önlemler alıyorsunuz ve şayet oluşmuş sıkıntılarda, bu sıkıntıların geçmesi için neler sürüyorsunuz ya da uyguluyorsunuz? Cevapların başlık altında kalmasını istememden dolayı buraya yazıyorum sürekli arayıp taramamak için. (İlaç ismi yazarsanız da iyi olabilir.)
Fast jel diye bir zımbırtı var mesela yaz ayında omuz sakatlığımda kullanmıştım.
Eklem sağlığı için uzun süredir glukozamin kullanıyorum. Varolan sakatlığı iyileştirmesinden ziyade, sakatlık oluşumunu engellemek adına kullanılabilecek bir destek. Etkisini tam olarak gösterebilmesi için 6 ay düzenli olarak kullanılması gerekiyor (Kimisi 3 ay da diyor). Bu sporu uzun vadeli düşünenler için belki de en önemli konu eklem sağlığı olduğu için glukozamin desteğini düşünmeni öneriyorum. Kendi kullandığım ürün Dr. Quick's Arthi-FX. Sağ dirseğimde ağrı vardı, Skullcrusher yaparken çok rahatsız ediyordu. Glukozamin kullanımım sayesinden mi yoksa başka bir sebebi mi var bilmiyorum ama artık eskisinden daha rahat bir şekilde Skullcrusher yapabiliyorum.