onurhan imik
Üye
Şınav çekemiyorum arkadaslar 1 tane bile sinav cekmiyorum boy 188 kilo 99
Dizleri koyarak nasil oluyoro halde ilk başta dizlerini yere koyarak şınav çekmeni tavsiye ederim zamanla normal düz şınav çekebilecek düzeye gelirsin
Şınav çekerken sadece kol gücü mü kulanacamhttp://******/wp-content/uploads/2012/07/acemi-sinavi.jpg
şöyle oluyor
Bende yılbaşında çekemiyordum dizleri yere koyarak başladım git gide arttı şuanda hem göğsüm bayağı topladı hemde tek seferde 40 şınav çekebiliyorumo halde ilk başta dizlerini yere koyarak şınav çekmeni tavsiye ederim zamanla normal düz şınav çekebilecek düzeye gelirsin
İse yariyor mu programVay be kendi durumuma benziyor. Ben de 2 çekmiştim ilk seferde zamanla öyle artıyor ki inanamazsin ben Android tele runtastic push ups indirdim onla çekiyorum şimdi seviye 3teyim rekor Setler halinde 100
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hic sinav cekemiyorum nasil 2 tane yapacamDedim ya 2 taneden 100 taneye çıktım programla
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi kisimlara calisayim kolun1 tane bile çekemezken 3 aylık body den sonra günde 50 60 tane çekmeye başladım kesinlikle kollardan kaynaklanıyor,diz üstünde başla onun da çok faydası var.