tatt arkadaşım az önce denedim 3 tane şınav çekebiliyorum.hemde düzgün şınav yani kalça yukarda değil vücut hizasında ve göğsümü yere 2-3 santim yaklaştırana kadar 3 tane çekebiliyorum.hergün çekmeye karar verdim.teşekkürler..Tekrar ve ağırlıkları yavaş yavaş arttıracaksın o zaman barfiks ve şınavda. Barfiks çekebilmek için öncelikle lat pulldown makinesiyle çalış yavaş yavaş ağırlıkları arttır. Şınav bir tane bile çekemiyo musun? Eğer öyleyse şınav çekecek hale gelmek için bench presste yavaş yavaş kiloları arttırcaksın.
tatt arkadaşım az önce denedim 3 tane şınav çekebiliyorum.hemde düzgün şınav yani kalça yukarda değil vücut hizasında ve göğsümü yere 2-3 santim yaklaştırana kadar 3 tane çekebiliyorum.hergün çekmeye karar verdim.teşekkürler..![]()
Arkadaşlar soru saçma gelebilir ama ben bodye başlamadan önce daha güçsüz olmama rağmen 15 tekrar kadar barfiks çekebiliodum şuan 2-3 tane bile çekemez oldum gücüm artmasına rağmen bu haraketi neden yapamıyorum sizce?
arkadaşlar başka bi arkadaşta sormuş hergün barfiks çekmek zararlı olurmu ciddi başka bi spor yapmıyoken yada hergün şınav çekmek zararlımıdır cevaplarsanız sevinirim
Arkadaşlar soru saçma gelebilir ama ben bodye başlamadan önce daha güçsüz olmama rağmen 15 tekrar kadar barfiks çekebiliodum şuan 2-3 tane bile çekemez oldum gücüm artmasına rağmen bu haraketi neden yapamıyorum sizce?