shaq Beslenme Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok yogun gecen bir donem nedeniyle bir suredir gunlugue birseyler yazamiyordum. Bugunden itibaren tekrardan geri donus yapiyorum. Gecirdigim sakatlik nedeniyle tahminen 10 gun agirlik ve saha idmani olmadan gececek. Bu surede cardio, hizlanma ve depar idmani yapacagim.

Geçmiş olsun shaq önemli birşey yoktur inşallah. Bilekte filan sakatlık varsa kardiyo önermem iyileşmeyi oldukça geciktiriyor test ettim onayladım :)

Geçmiş olsun shaq önemli birşey yoktur inşallah. Bilekte filan sakatlık varsa kardiyo önermem iyileşmeyi oldukça geciktiriyor test ettim onayladım :)

Sakatlik elde o nedenle devam :) Aslinda zorlama ile devam edebilirim ama gerek yok :)

Çok yoğun geçen bir dönem ve iyileşen sakatlığım ile beraber burayı tekrardan hareketlendirmenin zamanı geldi. Yarından itibaren tam motivasyon ile dönüş yapıyorum.

Hedef 15 Kilo :)

Sabah 9.00

4 Yumurta Kaşar ve Zeytinli omlet, 200 gr Lor, Domates

Saat 11.00

1 Adet Haşlanmış Patates, 1 Ölçek Whey, 1 ölçek Kreatin

12-15 İdman

Çıkınca

1.5 ölçek Whey, 1 ölçek Glutamin

16.00

Ton balıklığı, Salata, Tavuk

19.00

Tavuk, Salata, Çorba, Sebze yemeği

22.00

Süt

3 gündür şehir dışındaydım. Saolsun arkadaşımda dumbell olduğundan 2 gün flexor hocanın programı ile idare etmek zorunda kaldım.

Genel olarak 1 gece hariç standart beslenme düzenimden uzaklaşmadım ancak saatler biraz sıkıştı onun dışında bir sıkıntı olmadan devam :)

Uzun bir yurtdışı gezisine gittiğimden yazamadım. Bol bol yürümeli ancak bol bolda yemekli geçen tatil sonucunda 2.5 kilo vererek geri dönmüşüm. 3 gün dinleneceğim sonrasında tekrardan devam :)

Malum internet sağlayıcısının sorunları nedeniyle giremiyordum.

İki gündür Protein, Karbo ve Yağ dengeli bir beslenme uyguladım. Hazırlık olsun diyede 2 gün 1er saat koşu yaptım. Ağır idmanlar ve sıkı beslenme yarın başlıyor .

Sabah

3 Yumurta ve Mantarlı omlet ( yeterli bir kahvaltı olmadı)

2 Saat Sonra

Verimsiz bir idman yaptım. Enerjim bitik ve iyi ağırlık kaldıramadım

Spor Çıkışı

150 gr Tavuk, Salata, Ayran

Akşam

Çorba Salata ve etli sebze yemeği

7.00 Kalkış

1 Ölçek Protein, 1 Çay Kaşığı Kreatin

8.00 Kahvaltı

4 Yumurta, 10 Zeytin, 2 Domates, 250 gr peynir, 1 Avuç Ceviz, 1 Bardak Süt

11.30 Öğlen

1 Kase Yoğurt, 1 Tabak Makarna, 250 gr Tavuk

13.30-15.30 İdman

İdman Sonrası

1 Ölçek Whey, 1 Çay Kaşığı Glutamin

16.30 İdman Sonrası Öğün

250 gr Tavuk, Salata

19.00 Akşam

1 Kase Çorba, 1 Kase Yoğurt, 1 Tabak Etli Sebze, Salata

Takipteyim :) Özellikle fazla kaçırdıklarınızı telafi etmede üstünüze yok!Yanlış anlamayın yaptığınız spor hakkında pek bilgili değilim 3.5 saatlik bir idman gerçekten bir vücut için ölüm olmalı diye düşünüyorum umarım sıkıntı çekmiyorsunuzdur :)

Back
Yukarı