serkan1984 105 kg x 6

105 kg yardımsız ...tebrikler...

Selam;

Sevgili serkan1984,

Video paylaşımınız için sizi kutlamak isterim. Çok anlamlı bir davranış. Yakında herkese sürprizlerim olacak. En sonunda Full HD özellikli bir video kamera aldım. Kart arayışlarındayım.

Hazır yeri gelmişken sizin kamera ve kartınızla ilgili sorununuza değineyim.

Hafıza kartlarının class seviyeleri var. 2-4-6 diye 10'a kadar gider. Markadan markaya da farklı yazım teknolojileri sunarlar.

Hareketli görüntülerin miktarına bağlı olarak, video kamera veri depolamak için karta transfer akışında bulunur. Kartın saniyede Mb cinsinden yazabileceği veri miktarları sınırlıdır. Ve bu class dediğimiz seviye rütbelerine göre bu miktarlar artmaktadır. Tahminim olarak, saniyede yapılmakta olan veri depolama işlemi için kart yetersiz kalabiliyor olabilir. Bir kontrol ediniz bu hususla ilgili forum sitelerini.

Saygılarımla,

Selam;

Sevgili serkan1984,

Video paylaşımınız için sizi kutlamak isterim. Çok anlamlı bir davranış. Yakında herkese sürprizlerim olacak. En sonunda Full HD özellikli bir video kamera aldım. Kart arayışlarındayım.

Hazır yeri gelmişken sizin kamera ve kartınızla ilgili sorununuza değineyim.

Hafıza kartlarının class seviyeleri var. 2-4-6 diye 10'a kadar gider. Markadan markaya da farklı yazım teknolojileri sunarlar.

Hareketli görüntülerin miktarına bağlı olarak, video kamera veri depolamak için karta transfer akışında bulunur. Kartın saniyede Mb cinsinden yazabileceği veri miktarları sınırlıdır. Ve bu class dediğimiz seviye rütbelerine göre bu miktarlar artmaktadır. Tahminim olarak, saniyede yapılmakta olan veri depolama işlemi için kart yetersiz kalabiliyor olabilir. Bir kontrol ediniz bu hususla ilgili forum sitelerini.

Saygılarımla,

tşkler yazınız için , araştırmaya başladım inşallah çözebilirim sorunu :)

Çok başarılı bir çalışma tebrik ederim , eline koluna sağlık :)

Maşallah çok iyi bir form...
Partner olsa en az 2 tekrar daha çıkardı diye düşünüyorum...

Barı özellikle mi geniş tuttun bir sebebi var mı geniş tutmanın ?

Maşallah çok iyi bir form...
Partner olsa en az 2 tekrar daha çıkardı diye düşünüyorum...

Barı özellikle mi geniş tuttun bir sebebi var mı geniş tutmanın ?

aslında biraz mecburiyetten , benim tam olarak tutmak istedigim yer , sehbanın tutamaklarına denk geliyor , onun için bende biraz geniş tutmak zorunda kalıyorum.....ilerleyen zamanlarda degiştirmeyi düşünüyorum sehbayı , olimpik bar ve agırlık aldım , kısmetse ilerleyen günlerde power rack düşünüyorum , eger alabilirsem böyle bir sorunum kalmıyacak ....

evet bulabilirsiniz ama maalesef pahalı bu tarz ürünler , bu linkteki verdiginiz ürün bodysolid , nerden baksanız 2000 tl üstünde olacaktır böyle bir sistem , birde pro ayarlı bench sehbası eklerseniz 3000 tlye yaklaşır , açıkcası ben beşe on kalaslardan yapmayı düşünüyorum ama bakalım maddi durum iyi olursa bu tarz bi üründe alabilirim...

Tebrikler.

Back
Yukarı