Serdar Aktolga motivasyon videosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dawn05
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Steroid testine arkadaşını sokup kanında esrar içtiğine dair bulgular ortaya çıkınca en fazla alkol çıkar sandım diyen sporcu:D
Boyunu kilosunu bilen var mı ?

Son düzenleme:
phil heath'e benzetilmiş ama gerek tip olarak gerekse fizik olarak marius dohne'a korkunç şekilde benziyor. serdar hoca ile direk tanışıklığım yok ama yazışmıştık bir ara. oldukça mütevazi ve yardım sever biri.
İstanbul gültepedeki yusuf hocanın salonunda çalışmalara başlamış diye gördüm facebook'taki sayfasından. o lokasyona yakın olanlara ve salon arayanlara duyurulur. antrenmanlarını seyredip belki ayak üstü sohbet dahi edebilirsiniz. gerçi tecrübelerinin sömürülmesinden hoşlanır mı bilemem:D

Sırt kutlesi gercekten çok iyi. Örnek alinası bir vücut. Süper bir kutle.175 cm den daha uzundur bence o kadar kısa görünmüyor

facebook ta Star gym ye çalıstıgını yazıyordu ordadır herhal cok basrılı bir sporcu..

Çok iğrenç bir vücut olmuş.Bana göre insanların kendilerine yakışacak derecede fazla ileriye gitmeden vücutlarıını şekillendireceği bir spor bu.Bu kadar ileriye giderek insanın kas kütlesi haline gelerek çirkinleşmesine anlam verememkteyim.Bu sadece benim eleştirim ancak emek vererek bu noktalara gelmek isteyip gelen insanların kendi tercihlerinin olduğunu bildiğimden dolayı onları bu azimlerinden dolayı tebrik ediyorum

Back
Yukarı