Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kardeşim seni gerçekten tebrik ediyorum iyi bir vücut inşa etmişsin ama çok sağlam da bir karaktere sahipsin . Bu vücut tecrübesiz bir elden çıkamaz ama sen bu bilgi ve birikimine rağmen herkesin görüşünü saygıyla karşılıyor herkesle fikir alışverişinde bulunuyorsun. Allah gönlüne göre versin diyor çalışmalarını takdir ve ilgiyle takip ediyorum. Helal olsun bu alçakgönüllüluge!
Makro değerlerini paylaşabilir misin tahmini olarak ? Gelişim bence gayet muazzam,kısa sürede yağsız gelişim.
Biceps te gerçekten o kadar set tekrar giriyormusun ? Yani birgün 17 diğer gün 16 set lik bir programla calisyorsun ve hep yüksek tekrarlar . Çalışma agirliklarin nasıl hafif mi , ağır mi ? Çalışma stilin ? Tukenise mi gidiyorsun ? Yoksa amaç daha fazla pump mi ? Bir de tricepslerin de hiç azimsanmicak kadar iyi gelişmiş . Tricepsi de aynı mantıkla mi çalışıyorsun ? Çok tekrar fazla set şeklinde ? Triceps programını da bekliyoruz.
Resimlerinde daha az kütleli görüldüğün ilk başladığın dönem mi ? 5.hafta fotoğrafı ? zira orada da antreman görmemiş bir vucüt görülmüyor,başlarken bile 39-'a yakın bir kolla başlamış gibisin,ayrıca ön kol,triceps,omuz başları ve sırt olukça iyi tebrik ederim, keşke ilk paylaştığın fotoda sportif altyapım var deseydin.
KARIN VE BEL ANTRENMANIN NEDİR
evet haklısın ektomorfların gelişim daha yavaş oluyor..ancak tebrik ederim 31 den 40 a çekmek oldukça iyi. ancak ektolarda yağ tutmuyor o açıdan şanslısınızGelişimin gerçekten güzel. Bu spor için şanslı vücut tipine sahip olanlardansın. 7 ayda bu noktaya gelmişsin. Ben ektomorf biri olarak 15 ayda kolu 31 den 40 a çekebildim. Ama haftada 6 gün idman düzgün beslenme vs. Ektomorfsan geliştiğini ancak 1 sene önceki resminle kıyaslayınca anlıyorsun
Herkese merhaba. Bu spora 7ay önce 88kg olarak başladım.(İlk başlangıç resmimi bulamadım 5.haftadan itibaren var) Haftalar halinde gelişimimin resimlerini çektim. Yorumlarınızı bekliyorum. Bir de sizce vucut yapım endo mu mezo mu?
Vucut ölcülerimi hiç ölçmedim yalnızca kolumu biliyorum 38'den 42'ye(soğuk). Farklı açılardan fotograflarımıda en yakın zamanda ekleyeceğim.
Merhaba, öncelikle tebrik ederim gelişimin gayet başarılı. Benim merak ettiğim antrenman düzeninde hiç Cardio yapmadan mı o yağlardan kurtuldun, birde başlangıçtan itibaren mi bu beslenme biçimini takip ettin.Sabah: 7yumurta(sarı) ,bir kase yulaf, 8 10 tane zeytin, 4dilim jambon, jelibon (ayıcıklardan 12 15 tane) sabah supplementler: omega3, vitamin, whey protein, glutamine
Ara öğün : muz 2 tane kuru ince ve bir kaşık fıstık ezmesi
Öğlen : 250-300 gr tavuk veya kırmızı et 1 kase yulaf (1.5 su bardağı)
Ara öğün : muz ve peynir 4 5 adet badem
Akşam : 250-300 gram tavuk veya kırmızı et yanında yarım kase yulaf
Yatmadan 1 saat önce casein yatmadan hemen önce glutamine
Antreman günleri 1 ana öğün fazla yapıyorum yani 250 gram fazladan et ve yulaf yerim.
Kullandığım supplementler : whey proteın, casein proteın, omega3, bcaa, glutamine, vitargo , vitamin[DOUBLEPOST=1402487355][/DOUBLEPOST]
en yakın zamanda atıcam kusura bakmayın.
Merhaba, öncelikle tebrik ederim gelişimin gayet başarılı. Benim merak ettiğim antrenman düzeninde hiç Cardio yapmadan mı o yağlardan kurtuldun, birde başlangıçtan itibaren mi bu beslenme biçimini takip ettin.